REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Făgădău: De la 1 ianuarie, magistralele CET vor fi administrate de RADET

Făgădău: De la 1 ianuarie, magistralele CET vor fi administrate de RADET

Replica API 20 decembrie 2019 | 00:32 358

De la 1 ianuarie, magistralele CET vor fi adminstrate de Radet pe o perioadă nedeterminată, a spus Decebal Făgădau, cel putin până la înființarea societății care le va prelua. "Am încredere că în România va conta sistemul centralizat. Așteptăm ghidul de finanțare, avem documentele de înființare a societății dar așteptăm ghidul sa o putem infiinta. 2 milioane de lei costă achiziționarea magistralei", a spus Făgădău.

Hotărârea privind preluarea rețelei de transport a energiei termice a fost votată în sedința de consiliu de vineri, 19 decembrie.

"Noi am cumpărat magistralele, le transmitem către Radet de la 1 ianuarie, vom construi o societate puternică, vom construi un sistem în care nu s a investit 20 de ani" a mai precuzat Făgădău.

De precizat că tranzacția privind cumpărarea magistralelor de la CET a avut loc săptămâna trecută.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si noi asteptam...alegerile
1
0
Sa isi traga gaze si lasa falimentul de Radet in pace,sa moara.Nu ne mai poti mulge sa iti iti votantii in HC.Iesim la vot si cine ii muta la cap de linie 48 va primi votul tomis nordului.Huzureste tiganimea pe banii nostri.Unde-s camerele pe strazi?
1
0
Radet ul de-abia isi taraie basinile si fara tevile alea! Acum intrarea in faliment e sigura!
1
0
Doua zile fara caldura si apa calda in luna decembrie!!! Ce faca primarul nostru??? Domnule primar, nu va pasa de locuitorii Constantei???? Unde mai PARCAM in orasul nostru??? Este posibil sa platim parcarea in orasul unde platim taxe si impozite ???
9
1
Din pacate nu spune ca daca ia fonduri europene le modernizeaza, daca nu strange taraba si faliment. CETu nu putea lua fonduri europene, primaria poate. De aia le-a luat. Daca nu explica isi ia maciuci ca are credibilitate in scadere. Daca insa nu ia fonduri UE ramane cu fieroaicele. Orasele din vest au reusit si merge treaba. Din pacate fondurile europene nu se prea pot fura de aia le evitau pesedeii.
14
3
si-au frecat mainile aia de la CET, ca au scapat de tevile lor antice si au mai si luat bani pe ele. tot sa faci afaceri cu fraieri care-si bat joc de banul public.
9
3
noi suntem deja falimentari ,la bucale am tras oblonu, probabil mr fagaras vrea sa ne scoata din faliment? sa ne puna la munca?
13
1
aaa am uitat sa va spun. stati cu cet ca mie imi plac banii vostri. e naspa cu gaze asa cum am eu. am apa calda si caldura cand vrea muschiu meu. ieftina
12
2
CET ul sa zica sarumana ca a predat tevile astea vechi si ciuruite...si au luat si bani pe o gaura neagra....radet ul nu are capacitatea tehnica sa remedieze avariile rapid..practic si au agatat de gat o piatra prea grea pentru ei...dar cand stai pe un munte de bani si nu te intreaba nimeni ce faci cu ei arunci cu ei peste tot....o sa i vedem la prima avarie dupa 1 ianuarie cand dau de greu
13
2
ne-au ingropat, pe noi, pe constanteni, gaura la bugetul primariei se duce.
11
4
Fagadau nu stii ce mic esti si ce putin a ramas pana la alegeri. Dupa, te bagi la table cu sef'tu Mazare.
12
2
Cat de ticalos poti fi sa mai dai si bani pentru ceva ce aia ti-ar fi dat si gratis. Mare, mare bataie de joc pe banii tuturor constantenilor. Nimeni nu poate fi atat de prost incat sa faca targul acesta. Atat de nemernic, da.
25
6
fratie sa vezi acum pret la gigacalorie , hot la hot nu isi scoate ochii. tot gazul e baza , numai ca pune primaria bete in roate.bine ca e an electoral , votam pe unul care lichideaza radet , locul unde pilele , pitipoancele , trantorii si javrele au un loc caldut si foarte bine platit de noi , constantenii.
16
2
Alea-s ciur! Cea mai mare teapa data de primarie constantenilor. Sume exorbitante sunt necesare pentru reabilitarea acelor magistrale care au fost doar carpite 30 de ani dupa rascoala.
24
4
Centrale de incalzit la punctele termice si gata . Frate orasu asta , parca este Phenian . Primaria in Constanta , parca ar fi un CC al PCR .
14
6
Si centralele din ANL uri trebuie administrate de primarie. Asa zice legea anl ului 152 Radet poate doar sa asigure exploatarea lor contra cost si atunci pretul caldurii acolo va fi pretul gazului la care se adauga exploatarea radet ului. Nu cum este acum caldura la pret de radet
14
1
Vedea-te-as toata viata legat de sistemul tau centralizat,ipocritule.De la teorie la practica e cale lunga ,mai nemernicule.Voi trebuia sa va ocupati de sistemul centralizat acum 10-15 anui, cand Mazare,profesorul tau,dansa din buric la Mamaia si impartea terenuri la clientela voastra politica..Mama voastra de nemernici ! Numai tu,ipocritule ai vorbit 4 ani despre CET si RADET.Faci pe dracu sa te ia.Vei pleca in suturi din primarie ca Ceausescu din CC.
25
2
inchideti dracu falimentarii astia .gauri negre pline de pile si amante .bagati gaze la punctele termice si terminati cu pierderile pe km de tevi antice lasati lumea sa se debranseze ca nu toti pun botul la prostiile voaste .fara caldura si apa calda dar cu autobuze turcesti la fel ca in bucuresti
19
7
v-ati ingropat.
17
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272