REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Făgădău face fapte bune dezinteresat sau așteaptă răsplată pe măsură?

Făgădău face fapte bune dezinteresat sau așteaptă răsplată pe măsură?

Replica API 17 iunie 2020 | 00:00 1972

O nouă informare de presă în care era menționat faptul că senoirii constănțeni sunt premiați pentru împlinirea vârstelor de 80 și 90 de ani a fost transmisă de reprezentanții Primăriei Constanța. Cu toate că unii poate ar crede că edilul municipiului și-ar face campanie, poate că problema nu stă chiar așa. Cei mai mulți dintre vârsnicii contănțeni au pensii foarte mici iar aceste „premii” le sunt de mare ajutor, mai ales în astfel de vremuri. Însă, întrebarea este: primarul face fapte bune dezinteresat sau așteaptă răsplată pe masură?

Din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentele de celebrare a seniorilor municipiului organizate în cadru festiv nu mai pot avea loc, Primăria Constanța a luat decizia ca premiile în bani să fie oferite direct la domiciliul beneficiarilor. Totodată, marți, 16 iunie, s-a încheiat premierea persoanelor care au împlinit 90 de ani, urmând ca zilele viitoare să fie premiați seniorii cu vârsta de 80 de ani, dar și cei care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Poate că...

Poate că aceste ajutoare nu sunt oferite vârsnicilor cu gânduri „necurate”. Ideea de la care s-ar fi ajuns la acest demers ar fi plecat de la faptul că unele persoane s-au plâns de faptul că au pensii mizere și că nu pot supraviețui cu acei puțini bani.

Astfel, anual, cei care împlinesc vârstele de 80 sau 90 de ani sau cei care sărbătoresc 50 de ani de căsătorie, primind o anumită sumă de bani din partea municipalității. Mai exact, suma de 300 de lei este primită pentru împlinirea vârstei de 80 de ani și pentru aniversarea a 50 de ani de căsătorie și 500 de lei pentru împlinirea vârstei de 90 de ani.

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pentru dobitocul pesedist de la 00:16 ce mortii matii a facut fagadau ca nic macar nu e constantean e din beidaud de unde e si masa aia fruracioasa de voturi .sper ca nu esti nea florea cel cu 60.000 lei pensie si doar te-ai trezit din betie sa te pishi
2
0
CIRC IEFTIN !!! PIXUL ARE GUVID !!!
2
0
Bravo si felucitari domnu primar dar noi tot nu te votam
2
0
Faorte mare respect pentru batrani, numai ca sumele ce urmeaza a li se da sa fie in euro, nu in lei, adica 300 euro la 50 ani casatorie,sau 80 de ani de viata si 500 euro pentru 90 de ani de viata, ca oricum alti bani nu mai dati in afara de astia. Ai auzit FagaBoule ? Ce sa faca cu 300 lei sau cu 500 lei, sa mearga la Metro, Carrefour, Lidl, Profi sau la farmacie mai intai ?
1
1
O spun pentru unii fraieri . In toate Orasele mari din Romania se procedeaza la fel . RESPECT pentru BUNICII vostri Sclavilor .
0
4
multe multe multe
2
0
Pai betonu din oras cladirile din spatul verde ce face de ce dam autorizatii batrani au votat fagabou si mazare si ei au distrus orasu cu beton
6
0
Pai daca nu verifica nimeni cum sunt cheltuiti bani primariei este si normal ca Fagadau isi face reclama cu bani Constantenilor ce sa faca si P.S.Deu folosesc ce stiu ei cel mai bine spaga electorala mascata,dupa care or sa spuna ca nu ai pe cine sa alegi,adica voi stati constantenilor acasa pentru ca noi ii avem pe uni batrani,tigani,locali si alti care voteaza la ordinul sefului ierarhic superior.
6
0
O sa voteze pensionarii cu NicoletaPloscaru ca o sa le dubleze valuarea pachetelor
2
1
Nu l-am vrut ca si candidat niciodata pentru ca stiam ca nu face nimic pentru Constanta! Speram sa nu castige sa le faca un mare rau constantenilor si noua ca partid pentru ca stam foarte prost in sondaje datorita lui si-a celorlalti de langa el
6
1
de ce mi-a fost frica de aia n-0am scapat. ei sa vezi pensionarii cum se lasa pensionarii influentati de acei bani. or sa voteze tot cu fagabou. rusine pensionari, rusine varsta a treia. cum poti sa te umilesti pentru atata lucru.
7
1
Neica nimeni vrea un nou mandat la primarie. Ategoric nu !
9
0
Rau ca le da seniorilor, rau ca nu le da.Nemultumitii pu..ii.Ganditi-va, ca sunt foarte multi dintre ei care au pensii de mizerie si acesti bani le sunt de folos.Nu mai puneti voi vorbe in gura, habarnistii pu.ii.Felicitari FAGADAU!Gura lumii nu o vei astupa niciodata.
2
13
Gestul ar fi laudabil ,daca domnisoarele care premiaza pensionarii ,nu ar amnti numele lui Fagadau,atunci cand inmaneaza banii varstnicilor.Banii nu sunt dati de Fagadau din salariul lui umflat,sunt dati din banii constantenilor,asa ca nu vad de ce este asociat numele lui Fagadau cu acest gest.
13
3
S-a dat drumul la mita electorala. Dracu sa te mai voteze.
14
3
Circ gratis!!!
13
3
Vreau si eu sa ma premieze fatuca in costum de blugi din foto 1. Ca are un funduletz care ma ispiteste.
11
5
cel mai slab primar pe care l-a avut Cta. Nici-un proiect promis in 2016, nu a fost inceput. Mi-ar placea ca si constantenii sa-si dea seama ca acest primar este slab.
27
6
votam fagdau primar psd! singurul constantean care a facut treaba pentru oras.
10
30

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212