REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

FĂGĂDĂU îl LAUDĂ pe BOC: Suntem în partide diferite, politica ÎNCURCĂ

FĂGĂDĂU îl LAUDĂ pe BOC: Suntem în partide diferite, politica ÎNCURCĂ

Replica API 5 august 2020 | 15:20 2575

Nu de puține ori, s-au făcut analize comparative între Cluj Napoca și Constanța din punct de vedere al atractivității lor. Sunt orașe magnet pentru turiști, care ar trebui să se afle într-o competitie benefică pentru cetățenii lor, dar și pentru economia României. Iată că și Decebal Făgădău îl laudă pe Emil Boc pentru performanțele sale și nu ezită să o facă public.

În cadrul unei intervenții la Digi 24, Decebal Făgădău a ținut să-l felicite pe edilul Clujului, Emil Boc, aflat și el în direct, pentru că a reușit performanța de a asigura elevilor tablete și internet. Tema abordată a fost: cum și când se vor redeschide școlile și dacă acestea sunt pregătite să facă față coronavirusului. Boc a anunțat că acordă suma de 3 milioane de euro pentru deschiderea anului școlar. De asemenea, a anunțat că a oferit tablete copiilor, pe care le-a înmânat din luna iunie.

”Domnul primar Boc a luat-o puțin înainte prin achiziția făcută. Prin dialog, găsim cele mai bune formule. Mi-ar plăcea să am la Constanța același dialog interinstituțional pe care-l are Boc, suntem în partide diferite, ce să-i faci?! Politica încurcă, nu ne ajută foarte mult nici momentul electoral”, a spus Făgădău.

Făgădău: Ar fi rezonabil ca școala să înceapă pe 1 octombrie

Primarul Constanța a mai precizat că săptămâna viitoare se va întâlni cu directorii unităților de învățământ pentru a căuta soluții, în funcție de fiecare unitate școlară.

Cu această ocazie, edilul a mai precizat că ar fi rezonabil ca școala să înceapă la 1 octombrie, însă nu pentru a avea timp suficient să pună școlile la punct, ci pentru că suntem un oraș turistic și această amânare ar fi benefică pentru operatorii din turism. ”Îmi doresc să începem școala la 1 octombrie, în același timp cu anul universitar, să lungim puțins ezonul estival, să facem luna septembrie lună turistică.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cel mai slab primar din istoria orasului..a continuat proiectele lui mazare,a pagubit orasul continuand contracte cu polaris, pomaconst, clares etc
1
0
la parnaie ! Acolo e locul muistului !
2
0
Hai ma Deci,,ne comparam cu Clujul?? Pe bune?Eu Babu, tovarasul tau sunt un retard, care fac orasul de ras....si mai iau ceva spagi, si mai pun niste stalpisori, niste sensuri giratorii..ce naiba!!
5
0
Despre ce vorbim? A scapat fagadau o flatulatie, si alti zece analizeaza savant, forma si culoarea Nu incape comparatie bai nene!
8
0
Boc iti da lectii din toate pozitiile!
9
1
Propun un joc: Sa dam un sut...pana in Beidaud! Avem fotbalisti buni, care se inscriu? Sa dea tare, cu bolta? Se baga cineva? Asa salvam si fotbalul din Constanta, pe care tot jegurile astea din PSD, l-au distrus.
11
1
avem wc-uri in Cta..precum vicele..si asa mai departe...
8
0
Discutii, cuvinte, blah blah...haideti sa lasam toate prostiile astea si sa ne apucam de treaba in Constanta. Orasul trebuie sa fie restaurat total! Fagadau la gunoi! Pleaca dracu odata de acolo! Nu mai este nimic de spus. Esti varza si ai distrus un oras! Ne este scarba de tine si de toate mizeriile pe care le-ai facut in Constanta! Ne vedem la vot!
9
1
Sa constatati ca ardelenii nu sunt cu mult mai buni sau mai putin buni decat constantenii...ideea e ca cei cu putin mai buni sa zicem, sunt majoritari...in plus in Constanta fostii pri mari indiferent de culoarea politica, nu se pot lauda cu cine stie ce realizari....ce a facut actualul primar, nu a mai facut nici un altul pana acum....asa ca nu conteaza partidul din care provine primarul...conteaza OMUL.
4
4
Dar mai mult ma admiri pe mine, nu-i asa?
7
1
O fi facut Boc lucruri bune la Cluj,dar ca prim-ministru a fost o catastrofa!
5
10
Boc cere el 10% 15% dar a reusit sa faca si o echipa buna de implementare a proiectelor, si cu ajutorul unor cetateni mai civilizati
8
6
Nu-l comparati pe Boc, un primar capabil cu un cacat!!
15
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218