REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Făgădău, în mijlocul constănţenilor, de Ziua Dobrogei! VIDEO

Făgădău, în mijlocul constănţenilor, de Ziua Dobrogei! VIDEO

Replica API 14 noiembrie 2019 | 01:06 905

Joi, 14 noiembrie 2018 – „Ziua Dobrogei”, Serviciul Public de Asistență Socială din Constanța a organizat un eveniment festiv în 5 locații din municipiul Constanța. Astfel, începând cu ora 11:00, toți constănțenii sunt invitați la o tochitură și o plăcintă dobrogeană în următoarele locații: Pavilion Piațeta Badea Cârțan; Pavilion Parc Casa de cultură; Pavilion Parc Tomis II, Pavilion CET; Piațeta FAR. Pentru etnicii musulmani tochitura va fi preparată cu carne de curcan și pui.

Atmosfera va fi întreținută de soliști de muzică populară din folclorul dobrogean, aromân, turco-tătar, lipovenesc și grecesc.

Primarul Decebal Făgădău participă, ca în fiecare an, la eveniment, acesta fiind prezent în parcul din Tomis 2.

Au fost pregătite 6.000 de porții de tochitură pentru toate 5 spațiile amenajate în Constanța.

UPDATE: Făgădău, CERTAT

Primarul a fost certat de pensionarii nemulțumiți de cum arată Constanța. "Domnule primar, Constanța ce este? Oraș, țară?"

”Este municipiu", i-a răspuns edilul. "Eu stau lângă parc, n-ați venit niciodată pe aici", i-a reproșat pensionarul.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Scapam de ciuma rosie - 30 ani sunt suficienti !
5
0
Pacaliciul lui Mazare ,face pe democratul inainte de alegeri.Sa se intoarca la Altin Tepe, de unde a venit.
7
0
de primar jegos
6
1
Ai distrus Constanta - esti continuatorul programului Mazare !
9
0
trimiteti un pachet hotului fagadau cu toate postarile !!! Si cu urarile mele de muie cu cacat !!!
9
0
la badea cartan s-a cantat numai muzica machidoneasca, ca tocmise Fagadau si lautari acolo
5
4
DACA NU SE VADE IN ORAS CE SA MAI SCHIMBAT LUATI OCHELARI DE SOARE
0
14
Constanta este o decadere totala . Manelisti , cocalarime , tigani , lipsa totala de civilizatie , dar si un primar care a dat orasului , o fatada de oras pakistanez . Acest oras trebuie sa aiba , un primar gen Funar de la Cluj sau Vadim Tudor . Trebuie o mana de fier ,pentru a civiliza acest oras .
16
0
nu ati facut nimic, totul e o vrajala eftimna
16
1
Bai hahalerelor...Ce p..a mea vreti.Rau ca a serbat, ca daca nu serba, de ce nu a serbat Ziua Dobrogei.Vesnicii nemultumiti.De ce mama dracu nu pastrati curatenia si aruncati gunoiul in pubelele din statii ,ca va este lene sa le duceti la ghena.Ce p..a mea vreti, sa vina Fagadau si Primaria sa va faca curat.Imputitilor.Si va treziti sa comentati.In orice oras, cu astfel de ocazii se serbeaza bai idiotilor. Mai bine decat sa comentati pastrati CURATENIA facuta de altii .Prost ca a asfalt , ca a facut locuri de joaca...ca oricum tot jeguri ramaneti .Indiferent cat ar face asta tot nu va convine.
7
16
Fagadau la puscarie si averea parandaratu Confiscat !
20
1
Macar face ceva, fata de mihaiesi ala
2
31
Mu13 psd !
35
2
Ziua pomenii electorale. hahalerelor, sa va ramana sarmalele alea undeva...foame-n gat sunteti si veti fi mereu. da mai bine va duceti la fagabou acasa sa mancati din farfuria lui nu a cetatenilor care platesc taxe sa va ghiftuiti voi
31
3
TOTI IMPOTRIVA LUI FAGADAU! ASA NU MAI ARE NICI O SANSA.
37
2
O sa vina ailalti tataie. O sa vina.
10
6
Stati si comentati ca papagalii. de ce nu ati fost acolo sa i spuneti in fata?
8
29
Fagadau, in loc de poze ar trebui sa te dezici public de nemerniciile lui Mazare si Stan, sa spui clar ce aut de construire urmeza sa semnezi si care sunt amplasamentele precum si cum au fost procurate terenurile, ce si cand mai demolezi dintre constructiile ilegale, cum pui la treaba pol locala, cand evacuezii tiganii din HC care comit ilegalitati. Mai spune clar ce trebuie sa faca Babu si cand ai de gand sa umpli parcurile cu pomi ai poate asa vei fi mai putin injurat.Fa-ti treaba pt care te platim, pe tine si cohoarta de " muncitori"din primarie.
30
4
Intr-un cuvant din partea adevaratilor constanteni DUTE DRAKU MASCARICIULE SI LA ANUL DE ALEGERI SA NU ITI MAI PUI CANDIDATURA!!! Asta este binele pe care l-ai face Constantei ,bine daca iti pasa cum zici tu lingaule!!!
41
2
Seniorii imi spuneau : fiule ,papule. Eu spun: papule manca-ne-ai hanusul!
26
3
ATENTIE! Nea' primaru', vezi matale cum gestionezi situatia stalpilor de iluminat din urbe, a celor vechi din beton si fier ca sunt compromisi marea majoritate. Mai sunt si plini de cabluri care atarna. Pot fi un potential pericol.
20
2
Ati invatat si umilit batranii sa ajunga milogi si cersetori de mancare. Nu e normal. Dupa o viata de munca ar fi trebuit sa aiba pensii civilizate, sa iasa din mall cu cosurile pline, sa fie capabili sa ofere ei mancare altora! Dar nu e asa, i-ati adus si pe ei in stadiul de a accepta saracia lucie ca pe ceva normal. Bolsevicilor!
31
4
Domnule primar, va rog sa cititi comentariile! Ele denota popularitatea de care aveti parte! Sunteti un nenorocit arogant, care a distrus un oras, alaturi de coloratul ala mafiot, cu garzi de corp si salupa in sufragerie! Niste scursuri infecte, de care, din pacate, vom mai auzi multa vreme! Dar nu pentru ca vor fi din nou la primarie! Domnule primar, va rugam frumos sa va intoarceti la oi sau la tara, acolo unde sigur veti face impresie. Aici, lucrurile nu stau deloc bine pentru dumneavostra! Noi va dorim....numai bine! La fel cum ati facut o si dumneavostra, in acest oras! Ne este scarba!
43
2
Muye fagabou Muye psd . Langa zdrentze iti sta bine . Neam de secaturi si koorve
44
4
Ce mizerie de oras si de locuitori repede la mancare moca cum se spune dar lucrurile nu stau asa cine intelege ce vreau sa spun ..cand e vorba sa iesiti la acea campanie Curatam constanta ..va dati bolnavi in faza terminala mai ales cei care locuiti moca in complexul HC ..fomisti si mizerabili munca va pute sa va fie rusine ,,provocati multa sila la multi romani mai ales care mai vin prin acest asa zis oras ..
37
2
DUPA CE LA FACI GARD CURCUBEU TIGANILOR SA SE ASORSTEZE CU FUSTELE, ACUM LE DAI SI DE MANCARE ! LA MUNCA PE TOTI ASISTATII SOCIALI CAND II SCOTI ??? PESTE UN AN LA VOT ? NE-AM SATURAT DE DE MICIUNILE TALE, NICI UN COPIL DE 7 ANI NU TE MAI CREDE !!! STELIAN TANASE SI HORIA CONSTANTINESCU BAT LA USU !!! LA POARTA ALBA CU TINE , ORICM E UN PROGREZ FATA DE BEIDAUD
39
3
Las ca vin ele Localele, Fagadau! De-abia astept sa-ti dau un vot la rupere de bot. Pana la vara, te duci in cap la 19%, losere! Tu trebuie sa candidezi la Panarama Constantei, nu la Primarie! Cu tot aparatul ala dupa chipul si asemanarea ta de mort viu.
38
2
a schimbat galetile cu tochitura! orasul arata tot ata de rau!
31
2
Constanta arata ca un oras sovietic din anii 90...si tu te plimbi ca Voda prin loboda...nu te mai voteaza nici draqu...nici macar pensionarii pe care tu ii prostesti cu tichete din banii nostrii...nu ai facut nimic pentru orasul acesta...acum pe ultima suta de metrii ...inainte de locale te-a gasit harnicia...nu vei mai reusi sa ne prostesti...apucaturile acestea sunt fumate deja...
48
2
Werner-cel-fara-de-dezbatere si o voi vota pe Weorica. Dar asta nu ti se aplica si tie, Frezatule! Ai facut din orasul asta un cacat frezat, dupa chipul si asemanarea ta!
13
33
I-a tras nimeni o flengma intre ochi?ne obliga sa stam la radet,ne-a adus toata tigania in cartier in HC si noi romanii le platim cazare,caldura,iar ei ne rasplatesc distrugandu-ne masinile noaptea, furand din magazinr,apartamente. Iar noi ne uitam la ei cum merg gratis pe ratc si satu pe scaun,ca nu platesc bilet, insa nu se vrea taxarea pe la sofer si cum vand nestingheriti tigari in piete.Parcari cu plata,blocuri peste spatii verzi. Oras plin de tigani,fara canere pe strazi,fara protectie,doar jecmaneala ca sa isi tina votantii.Muta dracu HC in Palas,mizerabilule,a devenit orasul infect.
45
2
Fiti atenti Constantenilor pentru ca dilii de P.S.Dististi tot pa asta il sustin pentru urmatoarele alegeri locale,aceiasi P.S.Dei care acum o sustin pe VIORICA.
36
4
Mui, mui, muii PiZDi cu Fagadau, Olguta si Gusita. La puscarie cu mafia lui Mazare care a distrus Constanta. HAI LA VOT PE 24.
39
3
Esti un idiot ,un cretin involuat de grija banilor...te ai facut de cacat ! Ascundete cat mai ai timp !
36
2
Asta nu e asistenta sociala, e pomana! Fa centre de zi....investeste in copiii ai caror parinti muncesc si nu le ajung salariile...pentru ei trebuie sa faci ceva, nu pentru tiganii din Henri Coanda...dar pardon...aia sunt votantii ca nu degeaba a iesit Viorica prima in sectia aia....rusine!!!!
37
2
Huooo! Mu13 psd si mai ales psd constanta cu fagadau si porcul stroe in frunte. Ati vandut orasul cu totul!
40
2
ultimii mohicani aka fomisti ai PSD-ului. astia mai tin partidul in viata cu 15-17 la suta.
34
3
Aiesit in lume! Esti deja fostul PRIMAR!
34
4
esti o mizerie
36
4
Papule, fata de ginere mort cate fonduri europene ai accesat si cate fabrici si uzine ai adus in oras?
46
3
Luati-i ba pomana, verificati-o sa nu fie expirata sau contaminata , haliti-i si la vot FUTETI-L , grijania mamii lui de golan popic puist!
34
4
Pomana electorala pentru pensionari, fomisti, tigani si alte secaturi. Pe banii nostri!
50
3
Noi romi din henri coanda santem foarte multumiti
29
7
Tot cu pomana, Fatalaule!!! Nu mai merge!
46
4
Ziua Dobrogei sau ziua umilintei si a injosirii batranilor. Un spectacol al strazii si un spectacol al foamei. Dezgustatoare imagine.Fagadau este din ce in ce mai nemernic si mai dezgustator.Hai sictir,PSD-ule ? Te urasc si mai mult cu ocazia asta.
50
5
Un primar care face si a facut pentru oras,iese neinsotit la evenimente! Daca stii ca orasul e multumit de tine,iesi cu familia,primarule! Numai dupa ce faci un an antrenamente la atletism,bineinteles!
40
5
cel mai slab primar din istoria orasului si pomenile din bani publici..
53
8
BA PRIMARE BA NE BAAA ... PE CE LUME TRAIESTI ... ?! UNDE TRAIESTI ? UNDE DRAQ ARATA CONSTANTA BINE ? NU MAI AVEM TURISTI DELOC... LA CAT DE BINE ARATA ... SI IN SIRIA CRED CA ARATA BINE !!! RUSINE !!!!! NE VEDEM LA VOT !!! DUPA CARE SPRE SA TE MUTI DIN CONSTANTA !!! SA NU TE MAI VEDEM !!!
46
4
Si a luat slugile si a facut prezenta la un miting electoral, mancare pt voturi
50
5
Ma apuca rusinea cand ma uit la imaginile alea.
48
3
Papule ,ne-am cam saturat de tine si machidonii tai...mai lasa pe altii!
48
8
Cum sa ma asez eu la coada cu toti asistatii social si cu tiganii? Mai bine cu banii aia faceai ceva util pentru orasul asta manelizat. Tot pe votantii tai sa-i hranesti. Abia astept sa votez si sa va vad afara din Constanta. Nu stiu de ce, dar sunt convins ca votul meu va conta de data asta! Sictir!
45
3
Iar a fumat sobolan. Cum mm arata bine orasul? Zici ca e Bagdad, macar aia au o scuza ca au fost bombardati
47
5
Papule ...Fagadau apucate de un stadion nou,sala polivalenta,bazin inot _langa L. Calinescu,parcari etc
35
4
E din Piata Chiliei...grataragiu sef pe la Partida Romilor cica PRO EUROPA,dar n au zis care Europa cred ca se refera la hotelul ala din Eforie ca la ce spagi ia MAR'EAN zis BULA pt repartizarea de locuinte sociale sigur despre alta Europa vorbesc ei.Cat se da spaga la Partida Romilor sa repartizati o familie defavorizata intr o locuinta sociala?
34
4
intre toti tiganii si toti bosorogii .....
44
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369