REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
19.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Făgădău întreabă locuitorii din Peninsulă dacă le place zona şi ce ar schimba!

Făgădău întreabă locuitorii din Peninsulă dacă le place zona şi ce ar schimba!

Replica API 2 mai 2020 | 00:00 1545

Primăria Constanța a lansat, în ultimele zile ale lunii aprilie, un chestionar pentru proprietarii imobilelor situate în zona peninsulară a municipiului. Aceștia trebuie să ofere date și scurte istorisiri despre clădire, dar și ce îmbunătățiri ar aduce atât acesteia, cât și centrului vechi.

Reprezentanții Primăriei îi invită pe locuitorii și proprietarii imobilelor din centrul vechi al Constanței să completeze un chestionar ce face referire la elaborarea propunerilor de dezvoltare urbană sustenabilă integrată pentru Peninsulă.

Obiectivul chestionarului îl constituie elaborarea propunerilor de dezvoltare urbană sustenabilă integrată prin completarea chestionarului de către proprietarii imobilelor situate în centrul istoric. Aceste propuneri se concretizează în actualizarea planului urbanistic zonal Peninsula, prin care se se stabilesc reglementările urbanistice în baza analizei contextului social, cultural, istoric, urbanistic, architectural și a opțiunilor populației, soluții alternative și integrate pentru reactivarea clădirilor existente în centrul istoric, pentru care Primăria municipiului Constanța participă la Proiectul Rețeaua de transfer URBACT III „ALT/BAU - soluții alternative și integrate pentru activarea clădirilor neutilizate” sau alte proiecte care așteaptă să fie descoperite și dezvoltate ulterior.

În cadrul chestionarului, proprietarii trebuie să ofere date despre imobilul existent, povestea clădirii și propuneri privind imobilul. Tot aceștia sunt întrebați la sfârșitul chestionarului dacă sunt sau nu mulțumiți de modul în care s-a realizat dezvoltarea urbanistică în zona Peninsulară și dacă au propuneri pentru centrul vechi.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
trebuie schimbat !!! Toti infractorii care ne-au furat si ne fura in continuare trebuie bagati la parnaie. Pentru asta trebuie construita o puscarie noua si foaaaarte maaaare !!!
2
0
Dupa tunurile date de gruparea de crima organizata PSD - Mazare -Constantinescu Peninsula arata si pute ca o spelunca, acum mai trage si Fagabou o torocala ,ca sa faca si el un pic de bani din shpaga.
4
0
ce sa schimbam? PRIMARUL ! sa plece cu toti tiganii lui asistati sociali din banii nostri, cu cluburile de pensionari si blocurile de tigani...
3
0
Roata de la Poarta 1. Vrem roata. Parca era promisiune ca se da drumu vara asta. Unde este?
0
1
Ne place iar singurul lucru care trebuie schimbat este PRIMARUL!
7
0
unde e sala polivalenta promisa de la badea cartan , unde plm e stadionul nou ? unde e bazinul olimpic ?
5
0
sa schimbe primarul
5
1
Fmm de jeg acum te intereseaza Constanta ha???
8
1
Cea mai buna schimbare este un nou primar Vedem de doua luni numai proiecte Au fost o gramada de proiecte acum patru ani si nu s-au realizat
9
0
fagaboule,curata zona de tigani! Apoi,cind te mai duci la bulgari,kavarna,varna,vezi cum arata un oras cu gradini si pomi mari,fata de o constanta betonata de inculti ca tine si nazare,defrisata de pesede mazare strutinschi polaris pentru bani!
9
1
De ce in zona "Peninsula" nu se inchiriaza locuri de parcare pentr autoturisme? Sunt zone in care se blocheaza anumite locuri cu toate tinichelele.
4
1
...cea mai buna schimbare pentru orasul Constanta...ar fi schimbarea Primarului ...cu cateva luni inainte de alegeri a scos de la naftalina tot felul de proiecte ...3 ani nu a facut nimic...si deodata l-a apucat interesul.
10
1
In primul rand sa faca dosar penal manglitorilor care au distrus Piata Ovidiu placand-o cu pavele de 2 bani.Apoi sa spuna unde au manglit tonele de piatra cubica, granit adevarat nu cacat ce au pus acum pe jos.Nu turismele au spart macadamul,pavelele luate de la Brick , de la Mazare sunt de cacat.Apoi sa-i scoata pe tigani din casele ocupate abuziv, sa faca insule cu pomi si sa punabanci pe valea portului.Si sa-i dea flit lui Babu, ca face Constanta de cacat.
10
1
As schimba primarul
14
1
Intrebare. Cand se reabiliteaza trotuarul pe strada Comarnic intre strazile Democratiei si Hatman Arbore?
7
0
Este in pana de idei,chipurile cere parerea constantenilor!
8
0
Sa plece, sa ne lase. Demisia dle primar.
11
1
crapate din zona "reabilitata", asta vrem sa fie schimbate. Asta vrem toti constantenii!
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272