REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° ConstanÈ›a Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° ConstanÈ›a Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

FĂGĂDĂU, la un pas de faliment?! Cere bani de la ANAF, iar firmele soției nu mai au PROFIT

FĂGĂDĂU, la un pas de faliment?! Cere bani de la ANAF, iar firmele soției nu mai au PROFIT

Replica API 27 februarie 2021 | 22:26 10601

De când a plecat din primărie, nu s-a mai auzit nimic de Decebal Făgădău. A ieșit complet din viața politică și publică, preferând să-și plângă de milă pentru eșecul din septembrie, de la alegerile locale. Nici cu banii pare să nu stea prea bine. Firmele soției nu mai au profit, iar, mai nou, fostul primar cere bani de la ANAF.

sursa foto: constanta.ro

Decebal Făgădău cere bani de la ANAF, după ce instituția a încercat să-l execute pentru neexecutarea unor hotărâri judecătorești. El a formulat două acțiuni în contradictoriu cu ANAF, solicitând restituirea cauțiunii achitată în timpul proceselor. Potrivit legii, cauțiunea se stabilește în sarcina debitorului, atunci când el solicită suspendarea executării titlului ce conține obligația de plată și este destinată să asigure despăgubirea părții adverse în ipoteza în care aceasta ar suferi un prejudiciu ca urmare a cererii formulate de deponent. Cauțiunea se restituie, la cerere, după soluționarea prin hotărâre definitivă a procesului în legătură cu care s-a stabilit cauțiunea.

Lăsând deoparte dreptul acestuia de a cere restituirea cauțiunii, interesant este că nici soția sa nu o duce mai bine… în afaceri. Firmele acesteia nu mai au profit.

soții Făgădău, pe vremea când erau tineri și liniștiți

Firmele soției lui Fădădău, în prăbușire

SC Poseidon Management SRL, ce are ca activități de consultanță pentru afaceri si management a avut, în 2019, cifra de afaceri 0 și profit -22 851 lei. Gaitanidis Făgădau Monica Daniela mai deține și SC Telemediq Alliance SRL, ce se ocupă de prelucrarea datelor, administrarea paginilor web. În 2019, cifra de afaceri a fost de 222 684 lei, iar profitul tot pe minus, adică -3 898 lei.

Până în 2017, a mai fost asociată la Cardioscan SRL. În acte, numele soției lui Făgădău nu mai apare. Și aceasta a avut, în 2019, profitul pe minus.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oamenii saraci restituie ajutoarele de caldura din 2013.HCL Mazare nu se tinea cont de bani, masini. Avocatii tai platiti si judecatorii corupti nu ati tinut cont ca oamenii au beneficiat de ajutoare cum se dadea 25%. ai masluit cu avocatii din primarie. Ati umflat sumele la restituit.Judecatorul un nemernic, nu te lasa sa vorbesti.Cum alte procese cu ajutoare din 2013 au castigat? Cetatenii nu au acces la sumele primite.Pt judecator2020 pt tine et & lumanari,tamie familiilor voastre.Sa ai parte de dobanda la penalizare la anaf si sume umflate din 2013. 2020 asa cum ati nenorocit voi oamenii.
2
0
Pai fara profit nu inseamna zero impozit pe profit?
6
0
In inima fatalaule
8
3
Doar Chitac e mai prost decat analfabetul asta de Fagadau, zici ca e concurs de prost pa primaria Constanta
20
8
hai, lasati vrajeala, il prezentati sarac pe acest nemernic.. nu e cazul
20
2
Il ai acum pe chitac votat de celelalte categorii de oameni, ti se pare altceva? eu cred ca ai schimbat doar mana cu care mananci kkt!!! sau poate esti PNLUSR si acum rozi si tu un os!!!
5
7
Sa va manance sancaru si buba neagra pe amandoi, tu ca primar ai fost un hot, ca ai dat voie infractorilor sa faca ce vor in acest oras.
14
2
Cum e domnule Fagadau,numai merg furaciunile,ati distrus CT BUS in frunte cu BABU care era zi de zi la CT BUS,vati laudat cu ISUZU sa vina un expert sa vada ca sunt praf se dezmembreaza pe strada stiti ca se fac revizi lunare de frica sa nu se dezmembreze microbuzele mercedes la fel e bine ca stiti sa va laudati veniti sa vedeti microbuzele deja numai au saboti placute sar furtunele la apa in mers etc,
13
4
Ea arata exact ca o branzara din piata care vinde branza falsa.El arata total idiot.
15
6
mi.au blocat desteptii de la anaf doua conturi bancare ptr 10 lei.si.au luat banii automat dintr.unul,dar 20 lei,fara factura,fara justificare.M.au dat in git si la firma,Dupa ce si.au luat banii. fagabou are bani si datorii fara sa plateasca un leu!
6
2
Sa fie pus prin Hotarare civila, impreuna cu Babu , sa scoata ei doi, singuri toti stalpisorii abuzivi pusi in oras.Ei doi sa se chinuie.Asa cum i-a pus fara prea multa gandire umana.Si toata stricaciunea din circulatia constanteana sa o repuna la locul ei normal.
3
7
Un mare bou. Chitac un bou si asta.
11
6
e la un pas de parnaie manca-mi-ar cacatul de infractor muist !!!
11
12
A fost ales primar pentru ca nu s-a iesit la vot. Adica n-au iesit decat pensionarii, asistatii social, si cei in uniforma si cu sapca in cap. Cand au iesit si ceilalti, s-a produs schimbarea. Ne-au trebuit 20 de ani.
15
8
Cum a fost posibil sa-l alegem primar daca acum cand nu mai e se dovedeste a fi habarnist in tot. Deci nu se pricepe la nimic de fapt. Incredibil
16
7
norocul se mai si termina...........
11
4
OMUL Fagadau a fost si va ramine super.Acum ca uni dau sa il muste de te miri unde ii caracterul lor infect de vina.Astia sinteti voi ai cu muuulta minte in cap.Leprelor.
18
24
Fagadau a avut viziunea dezvoltarii orasului. A avut dorinta de a face si chiar a reusit , daca prindea 4 ani sigur ar fi reusit sa arate multe proiecte implementate. Hai sa nu mai hulim atata, nu e nornal si nici sanatos pentru comentatori.
15
31
Fagadau stia sa faca afaceri numai cu bani publici.Pleaca la munca mai Fagadaule impreuna cu Mazare al tau si ai sa vezi si tu ce inseamna un oras inapoiat in care voi ati vamuit si ati spaguit toate investitiile.Mama voastra de ciuma rosie !
28
12
Era mut 2.5 lei ora de parcare, este? Acum sa va spalati cu astia cu care ati votat pentru o Constanta altfel! Din pacate pentru Fagadau, a pierdut pe mana lui si a anturajului. Daca avea un tata, un socru smecher, era in top. Asa, nu a avut cine sa-l sustina. Pacat.
16
26
UN IMPOSTOR CARE A INCERCAT SA FURE CAT A PUTUT DE MULT DE LA ORICINE. NU A FACUT NIMIC PENTRU ORAS, A FOST CEL MAI PROST PRIMAR CU CEI MAI PROSTI ANGAJATI. ASA VRI RAMANE FATALAULE, CEL MAI PROST SI HOT PRIMAR EVER.
24
12
Constanta bani cat poate fura Fagadau,om gospodar...
14
11
FAGABOU FARA POLITICA SI PROSTEALA PE FATA MORI DE FOAME BAH INUTILULE
25
13
Cum le stii tu pe toate. Paranoia ti-a luat mintile. Pai ce taxe si spagi mascate ma biule la cifra de afaceri 0 sau de cateva zeci de mii de lei si profitul pe minus. Dar oligofrenii ca tine care nu au avut vreodata o firma si asteapta ajutorul social viseaza spagi mascate. Fometeule...
14
10
La Puscarie sau la Morga. Una din 2.
11
16
fagadau un pitic nenorocit cu o alta juma da metru..care iau muie din picioare...sa-i spermez in ochi pe amandoi de jeguri umane....doi travestiti sexual !
16
24
Este plin de bani dar se da lovit sa site lumea ca e la greu!
28
11
Firmele astea de consultanta reprezentau taxe de protectie si spagi mascate !
37
10
niste rahati buni de nimic, acum cand i-au lasat stapanii din brate, ca nu le mai sunt de folos, arata si ei tot ce pot face pe cont propriu, adica nimic
31
11
Fatalau fugi dreaku la bucale si cauta de munca. Aici o sa-ti iei flegme ca Babu de la makidonii din centru. Muistilor.
31
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218