REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Făgădău le-a cerut asociațiilor de proprietari recomandări de „firme serioase”

Făgădău le-a cerut asociațiilor de proprietari recomandări de „firme serioase”

Replica API 30 iulie 2019 | 11:55 233

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, împreună cu cei doi viceprimari, Dumitru Babu și Costin Răsăuțeanu, au participat vineri, 26 iulie a.c., la o nouă întâlnire de lucru cu președinții și administratorii asociațiilor de proprietari din oraș.

La întâlnirea din Sala Mare a Casei de Cultură a Sindicatelor au fost prezenți și reprezentanți ai tuturor regiilor și direcțiilor din cadrul aparatului administrativ, dar și Ion Dănuț Jugănaru, directorul general al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.

Discuțiile s-au axat pe dificultățile cu care se confruntă asociațiile de proprietari în Constanța și soluțiile pentru rezolvarea acestora. "Vreau ca dumneavoastră dar și cei care locuiesc în condominiile administrate de dumneavoastră să folosească aplicația Sesizări Constanța care ne ajută să localizăm exact problema. Aplicația este georeferențiată și știm unde să intervenim. După ce se rezolvă problema, ați primit răspuns, avem în fiecare dimineață o raportare a sesizărilor și rezolvărilor", a declarat Decebal Făgădău.

Edilul a vorbit și despre importanța lucrărilor efectuate cu responsabilitate și a venit cu o propunere inedită: "Am nevoie de recomandări de firme serioase. Vreau să facem o listă cu firme pe care să o trimitem tuturor asociațiilor. Dați-ne experiențele bune ca să le punem la dispoziția tuturor. Haideți să facem un efort și să adunam și exemplele de bună practică"

Următoarea intalnire va avea loc în luna august, tot la Casa de Cultură a Sindicatelor.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In primul rand asociatiile vechi nu s au aliniat si organizat la cerintele noii legi asa cum aceasta o cere acestea functioneaza ca niste mastodonti. Nimeni nu ia nicio masura in privinta asta. Departamentul de control al primariei e practic nefunctional. Nu face niciun control. Asociatiile de proprietari nu respecta deloc legea specifica. Nu folosesc conturi bancare. Nu administreaza nimic ci se limiteaza doar la activitatea de incasare etc. Proprietarii alearga singuri pentru a si rezolva probleme din bloc Chiar nimeni bu vrea sa i responsabilizeze pe administartori si sa i puna la treaba
2
1
Recomand Miocleaning pentru curatenie ,peisagistica dezinsectie,deratizare ,si pentru electricitate pe Berbec Aurelian
1
1
Si , Ceausescu se intorcea spre popor dupa ce si a creat clanul...Prosteala sa poata incasa spagi cat o mai sta pe scaun
4
0
face.... in afara de promisiuni, numai mizerie, caini, tigani, etc
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212