REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Făgădău mai bagă 26 de milioane de lei pentru refacerea aleilor din Piaţa Ovidiu

Făgădău mai bagă 26 de milioane de lei pentru refacerea aleilor din Piaţa Ovidiu

Replica API 25 mai 2020 | 09:56 2875

Piaţa Ovidiu se schimbă la faţă?! Zona peninsulară a Constanţei continuă să se degradeze, clădirile arată deplorabil. Semn că proiectul de anvergură al lui Radu Mazăre, şi anume reabilitarea şi modernizare zonei, ce s-a finalizat în 2014, a fost realizat de mântuială, efectele văzându-se în degradarea vizibilă a zonelor renovate, într-un timp relativ scurt. Iată că, situaţia pare să fi ajuns la urechile municipalităţii, care a demarat procedurile pentru „reamenajarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al municipiului Constanța - etapa II”.

Astfel, se dorește reabilitarea și modernizarea aleelor din Peninsulă, valoarea totală depășind suma de 26.000.000 lei. Proiectul va ajunge în atenţia consilierilor locali la şedinţa de la sfârşitul lunii.

Valoarea totală a proiectului depășește 26.000.000 lei

În acest sens, se va aproba proiectul "Reamenajarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al municipiului Constanţa etapa II" şi cheltuielile în valoare totală de 26.443.554,43 lei (inclusiv TVA), din care valoarea totală eligibilă 25.373.210,98 lei şi valoare totală neeligibilă de 1.070,373,45 lei.

.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da clar cartierele noi din Ovidiu sunt iluzie occidentala detinute de investitori straini care au in zgarda actori locali... Mi e Scarba de ipocrizia si Falsitatea acestor dezvoltatori rasariti peste noapte. Cat despre Peninsula - se vrea distrusa pentru a ghida traficul spre mamaia nord. Constanta a fost blestemata cu acel Mazare si acest Fagadau. Niste corupti cu radacini straine!
2
0
Peninsula este expirata. Ovidiu e cea mai mare marlanie pe acte, unde s-au mutat toti fostii securisti sa simuleze un bonton social si sa ii faca pe oameni de bani cu proiecte de cacat la lac. Mizeria e mai imbaxita in mediul privat. Peninsula e schelete. Ovidiu e hoitul nou!
2
0
Acolo este de vina mazare si fagadau pt ca nu au inchis circulatia in zona
3
1
Va rugam frumos, faceti ceva si opriti-l pe acest primar! Deja lucrurile devin revoltatoare, pentru o majoritate! Si sunt evidente! Opriti jaful banului public, care in Constanta a devenit obisnuinta! Nu se mai poate sa inghitim astfel de mizerii, venite din partea primariei Constanta! In ultima perioada, pe banda rulanta! Totul va fi in carca noastra! Vom deconta mizerii extreme, asa cum o facem acum dupa Mazare!
11
0
Cat mai e spaga la Babuin?
6
0
ce poti cere acestei slugi a mascariciului bolnav psihic... un individ cu o fatza de tractorist din Beidaud si freza aranjata la casa albastra care-l asteapta cat de curand , pus pe tocat masiv banii de la buget din care evident isi trage procentul... ce dracu asteapta dna ?!?
11
0
La cat a costat , nu are garantie? DIn cauza nepasari voastre s-a ajuns aici.
8
0
Sa ne arate ceea ce a realizat, nu lucrueile pe care le fac toti primarii, si anume asfaltari, locuri de joaca ... Sa ne arate cate fonduri europene a atras, cati investitori cu renume au venit in Constanta nu cei de la Tulcea, SI SA SE LASE APRECIAT DE LUME NU SA SE LAUDE SINGUR.
10
0
Din ceea ce ai promis in 2012 ce ai realizat? NIMIC!AI inceput acum sa ne scoti ochii cu un trotuar si iarasi cu promisiuni. ESTI JALNIC!
12
1
Nu mai e nici o gradina de bloc nevanduta. Copacii de pe trotuare au fost asfaltati. A desfiintat toate toaletele din oras! Mazare fura dar mai si facea 5%, asta doar fura si tace
15
1
Replica, Inca n-a cedat primaru'? Tor nu v-a dat niciun oscior de contract. Tot cu santajul de foame va ocupati? Rimjob la PNL, plateste mai bine? Ambele partide sau coalitii sunt la fel de proaste.
3
9
castigator va fi tot ABC VAL
15
0
Consilieri locali daca sunt spaguiti o sa voteze proiectul.Intreaga reparatie a zonei facuta de mazare a fost o imensa hotie.Avand complicitatea consilierilor locali.
13
0
Vin alegerile si se face ca lucreaza prostanacul hotoman.
14
0
baga baga-ti-ai
12
0
Partidu securistului mitica il flutura pe edy fata de drojdie la locale,buticari cel corect, fara hotie, fara constructii pe plaja
6
0
Si pseudo-parcul de la BETOANE pe Dionisie cand il termini faga??????
8
0
Bai, dar pe asta nu il vede nimeni??? Cum isi bate joc de banii orasului? Animalul, care s-a ocupat personal dr proiect, csnd era vice, stia foarte bine ca pavelele sunt pentru TRAFIC PIETONAL. A tacut malc atunci, iar acum repara incompetenta si furtul, cu bani publici! Un caz de coruptie demn de manual! Asta trage cele mai mari tunuri acum, inainte de alegeri. Sa vedem cine te mai sustine dupa alegeri. Stai linistit, vei plati!
24
0
Nu e de vina Constructorul, pavajul pus nu era destinat circulatiei autovehiculelor grele. Pavajul a fost distrus de betoniere si basculante care au reabilitat anumite cladiri din zona.
21
3
Dle primar,numai centrul,arterele principale,peninsula fac parte din Constanta.Un spatele cimitirului Anadolchioi,a-ti promis ca faceti....dar nu se vede nimic.Reteua de tevi RADET care trece se repara an de an,inlocuiti-le odata.
10
0
Proiectul a fost sarcina viceprimarului Fagabou, a fost si laudat de Mazare pentru ce a facut. Acum a asteptat sa treaca perioada de garantie, sa poata sa bage din nou mana in banii constantenilor. Caz clar de coruptie.
21
1
Refa reteaua de tevi sa avem apa calda
10
1
Bun si cine plateste dauna, toata lumea stie ca a fost o mare Manga marca Mazare dar se pare ca iar fraierii de Constanteni platesc!
22
0
O singura vina : DNA care s-a facut ca ploua !
24
2
A taraganat sa nu se faca receptia finala.
21
0
a supravegheat lucrarile din peninsula! Misuna pe acolo ca un paznic...de fapt asta ii e si pregatirea,de paznic...de asta a iesit asa bine lucrarea,dupa cativa ani,alti bani,alta distractie.Asa procedezi si acasa la tine,gospodare? Nu cred,da aici merge,ca sunt banii constantenilor....
21
0
Ziaristii Replica, de ce nu va duceti sa intrebati primarul ce garantie au acele strazi, cati ani sunt in garantie si ce prevedea contractul. Ca viceprimar de atunci, Facalau trebuie sa stie exact. De ce DNA nu se autosesizeaza? La viitoarele alegeri vom vota persoana care va desfiinta microbuzele din judet. Rugam presa sa dea detali, caci incepuse candva, cum s-au desfiintat si cat de bine este fara microbuze in diferitele orase ale tarii care le-au scos.
25
0
Pavajul din peninsula a fost total neinspirat. nu rezista la circulatia auto.
21
0
Daca esti correct publica contractual de reabilitare sa vada lumea cine l a semnat, adica semnat de DECABAL FAGADAU.
19
0
vad numai urari de bine , ai si de la mine 4 de DA
10
1
Trasi la raspundere si consteuctori si cei care au semnat la receptia lucrarilor .
20
0
Au ''renovat'' ceva care a rezistat 50 de ani cu ceva ce trebuie renovat dupa 5 ani
26
1
Ar trebui sa platiti voi tu si scirba de mazare cit si prietenii vostri care ati distrus orasul spagarilor.
30
0
Aduceti tot ABC VA
17
0
Ce face?Recepria lucrarilor nu a fost facuta si se repara iarasi din banii primariei!
22
1
Lucrarea a facut o ABC VAL
25
0
Bah Fagabou esti prost? Da-l pe jegosul de Mazare in judecata si recupereaja banii pe lucrarea de kkt executata.
33
1
Aleile au fost facute de escrocul de mazare, cu bani europeni, parca. Nu e sigur.Si a batit joc firma care a luctat, si toata lumea tace. Acum banii astia sint tot din buzunarele noastre.
37
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218