REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
13.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Făgădău, mesaj pentru Marica și suporteri: 'Voi susține fotbalul constănțean, în condițiile legii'

Făgădău, mesaj pentru Marica și suporteri: 'Voi susține fotbalul constănțean, în condițiile legii'

Replica API 31 mai 2019 | 00:24 601

Referitor la proiectul 24 (privind suplimentarea fondurilor financiare acordate prin HCL nr. 273/2018 privind alocarea unei sume din bugetul local pentru finanțarea activității sportive a Asociației Handbal Club Dobrogea Sud Constanța în anul competițional 2018-2019), care a fost retras, privind asociația de handbal, Făgădău a explicat de ce nu alocă bani și pentru echipa de fotbal Farul:

" Există o fierbere în ceea ce privește fotbalul. Există îngrijorări cu privire la viitorul echipei Farul. Municipiul a finanțat cluburile, mai puțin fotbalul. În decembrie 2018, am primit solicitare din partea lui Marica de alocare a unui buget pe 2019, discuția a fost: trebuie să avem bugetul alocat pe 2019 și discutăm. Bugetul a fost aprobat la finele lunii aprilie, apoi am avut intâlnire cu Marica și i-am spus că intenționez să initiez un proiect pentru alocarea unei sume. În urma discuțiilor cu echipa mea, mi s-a spus ca, dacă finantăm finalul de campionat, nu puteam să finanțez campionatul viitor. I-am explicat aceste lucruri, l-am invitat pe Marica să aibă o discuție cu colegii me si i-am propus: finanțăm finalul de campionat dar nu mai finanțăm următorul campionat. Înțeleg situația în care se află echipa pentru că Marica nu a fost sprijinit de nimeni. Noi l-am sprijinit cu stadionul, am adus stadionul la municipalitate. Știu că îi este greu, am discutat și azi cu el, și ieri, dar trebuie să înteleagă că, indiferent de presiune, trebuie sa respectăm legea. Sper ca echipa să se înscrie in Liga a II a si să o sprijinim" a spus Făgădau, care a ținut să precizeze că ideea lui de a face la Constanța un stadion nou rămâne valabilă.

”Voi susține fotbalul constănțean, dar în condițiile legii! Scopul meu este să aduc FC Farul acasă, să-l transform în Club Municipal Farul. Oamenii știu cu lux de amănunte toate aceste eforturi care le fac pentru sportul constănțean" a încheiat edilul.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Suntem codasii tarii, baza de la badea Cartan arata deplorabil zona de boschetari si aurolaci, stadionul Farul e in paragina, stadionul de rugby dezastru, palatul copiilor dezastru, nimic nu ai facut Fagabou pentru constanteni ! In schimb ai dat terenuri la albanezi sa construiasca blocuri din rigips! Sa ti fie rusine esti un esec ca primar si ca om!
3
0
vin usr-asii si va fac si patinUar si etc...
3
1
Mai PSD ati distrus tot sportul constantean si bazele sportive ! Suntem singurul oras mare care nu avem stadion modern , polivalenta , bazin olimpic , patinuar , etc , rusine !
7
0
Muie Fagadau!
7
0
nu inteleg de unde moda asta cu banii cetatenilor investiti in fotbal de un primar. mah nene ai terminat tot de facut in cta si acum ai ramas cu bani pe plus ?
5
5
Eu,mai mare mincinos ca asta,nu am vazut!
6
1
CE SA FACA ? SA GESTIONEZE BANII ? A CUMPARAT MARCA INAINTE DE A VORBI CU PRIMARUL, DC A CUMPARAT ? NU CUMPERI CEVA CE STII CA TREBUIE SA BAGI BANI DA NU VREI SA DAI BANI.
7
0
baiatul asta din intamplare primar avea dosare penale in lucru. mai se lucreaza mult la ele?
10
3
De ce mira pe unii nu inteleg,pana la urma are dreptate,sa finantei un club privat,care echipa a Constantei,a fost pana sa vina.EU SUNT CIPRIAN MARICA,pai nenenu ai zis tu ca suporterii vor sa conduca pe banii primariei,faci acelasi lucru,nu poti dute casi asa ai umplut clubul de datorii,vrei banii inapoi finantatorule.primaria da bani dar vor ca echipa sa fie a orasului,nu a unui privat.
14
2
"pe care". Ca doar nu suntem infractori.
7
2
Daca se aloca fonduri pt echipa FC FARUL bine... dar nu schimbam numele si.nu devenim.clona ... IN CONSTANTA DOAR FC FARUL CONTEAZA nu csm nu fcm nu !!!
8
4
du-te in pula mea si da-ti demisia boule! sau TRADATORULE!
14
2
daca esti prost la constanta nu se poata,in alte parti da.Un fricos care a stat la curu lu Mazare
13
2
La Craiova si in alte parti se poate . La noi nu ! Vin alegerile . Fa-ti bagajele mascariciule !
25
4
Cat ai de gand sa ne mai minti ?cand ai facut promisiunea nu stiai ca nu poti sa finantezi si la anul? Inseamna ca esti un primar slab si fara pregatire . Demisia!!!!
27
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212