REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Făgădău: Nu am abandonat proiectul legat de pasarelele suspendate din intersecția de la Cora

Făgădău: Nu am abandonat proiectul legat de pasarelele suspendate din intersecția de la Cora

Replica API 20 decembrie 2019 | 00:32 991

Vă mai amintiți de proiectul spectaculos al lui Decebal Făgădău, cel care are în vedere fluidizarea traficului din zona Cora prin construirea unei pasarele pietonale suspendate deasupra sensului giratoriu din intersecție?

Ei bine, edilul spune că nu a uitat de ceea ce a promis și că proiectul se va concretiza. Când?!

”Suntem, la nivelul studiului de prefezabilitate. Proiectul va fi concretizat. Nu am putut face mai repede proiectul pentru că toate etapele sunt legate între ele ca un puzzle. La intersecția străzii Dezrobirii cu I.C. Brătianu a trebuit să finalizăm podul de la butelii, să facem noile valori de trafic, astfel încât să știm de unde începe și unde se termină acest pasaj subteran. În funcție de asta se realizează și pasajul pietonal suprateran, altfel nu are nicio logică. Sunt legate una de alta, nu am abandonat proiectul”, a declarat Decebal Făgădău.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
OZN,UFO,Star Trek,jedi,zona51,ET,.......
0
0
Mai era unul acum cativa ani care visa sosele de coasta. Altu care visa autostrada suspendata in jurul bucurestiului. Visatori din astia nerealisti au mai fost. Sper doar sa aiba toti aceeasi soarta. Amaratul asta al nostru a sugrumat Soveja, a sugrumat bd Tomis, a sugrumat Mircea, Unirii, Mamaia. Cam orice strada cat de cat importanta a fost afectata negativ iar el ne vorbeste de -fezabilitate- si rezolvarea problemelor ?
3
0
Semneaza aceasta mizerie de postare M.P. ??? Va e rusine si voua de jurnalismul de 2 bani pe care-l faceti ?!
1
0
Mai bine ar pune semafoare in sensul giratoriu ca e varza circulatia acolo.
1
0
D-nle Primar, nu va e rusine cu bataia asta de joc? Unde e rampa pentru cei cu handicap si mamicile cu copii ca sa poata traversa podul de butelii din catier Medeea spre ICB si invers? Unde va e capul? Scoala din Medeea ati inchiso ca sa faceti clase cu cate 40 elevi! Intersectia asta de la Pod e sugrumata de cand cu sensul giratoriu, fa o incercare si da drumul la semafoare si vezi ce iese! Macar incearca...nu-mi mai bate joc!
9
0
Nici pula nu-l mai voteaza pe asta.
14
3
Bravo Fagadau! Va sustinem toti CT!!
6
27
sunt necesare multe pasarele pietonale in C-ta pe strazile, bulevardele intens circulate, domnule primar!
4
1
Pt ca Replica nu foloseste diacritice. Pasarelele la care se gandeste Fagabou sunt de fapt pasarici.
15
3
Mare proiect. in afara de estetica nu are absolut nici o utilitate. Oare pietonii sunt problema in intersectia aia sau traficul foarte mare de masini? Daca facea un pod acolo, eventual continuarea podului Cumpenei poate era ceva, asa nu se descongestioneaza cu nimic traficul, va fi acelasi sens giratoriu in care stai de te plictisesti.
16
3
Nu mai esti credibil,papa!
17
1
Macar un amarat de semafor. Ati sufocat traficul cu sensuri giratorii si treceri de pietoni anplasate de aiurea. Nu poti face sens giratoriu intr-o intersectie cu trei benzi pe sens, e o stupiditate.
6
3
daca era Boc,poate poate!
11
3
Mincinos mare
14
2
Proiectul pare interesant !
6
5
Baiatu asta.. primaru se inspira din razboiul stelelor si enterprise.. va rog frumos aveti rabdare cu el.. e in stare sa aduca si klingonieni la munca
11
3
Asta a fost prezentat si in campania din 2016. E proiectul lui mazare din 2014
18
0
Fa o pasarela pana la Altan Tepe,ai nenorocit orasul mai rau ca Mazare
14
3
cel mai slab primar din istoria Constantei
23
4
Daca dupa 4 ani esti la faza de prefezabilitate... ini mai trebuiesc minim 2 mandate sa ca sa obtii autorizatia!
22
3
Dupa patru ani de mandat este la stadiul de studiu de PREFEZABILITATE. Asta inseamna ca va fi gata in 2070. Pacat ca nu-l mai apuc.
23
2
PAHARNICULE CARE ESTI, TE ASTEAPTA MAZARE SA TE PREGATESTI
37
2
Cand va arata intersectia aia ca in poza,o sa fii oale si ulcele,beidaudule!
35
1
Individul asta nu are bunul simt sa se opreasca din minciuni. Chiar ne crede prosti. In 2016, m-a pacalit si i-am acordat votul. La anul, nici o sansa, nu iti mai dau votul idiotul orasului. Studii de fezabilitate de 5 ani, nu ti se pare cam mult?
29
3
cea mai nasoala intersectie se numeste intersectia timpului, intra la ora 16 in ea si nu stii cand iesi
34
3
Cel mai bun primar din istoria orasului
7
45
Cea mai tare vrajeala pe final de an. Si uite asa, inca un mandat mai vrea. Este? Esteeee...
32
5
Din ce proiect sa mai iau o spaga ! Si din proiectare si din constructia pasarelei ! Grija ptr constanteni este o butaforie ! Rusine !
22
2
FAGARAS SE CREDE SPATIAL. VISEAZA CA STA MULT LA TIMONA?
21
2
Este clar ca minte. Nu studiu de fezabilitate nu are cum sa dureze 5 ani. Pe mine nu ma mai pacaleste.
30
6
Rezolva problema traficului de pe Aurel Vlaicu
23
4
Martalogului de Fagadau i-au trebuit ani de zile pentru carpeala podului de la butelii. Pentru pasarela suspendata, are nevoie de cel putin 50 de ani. Huo!
35
6
Pai si ce trebuie sa faca prostii orasului...?!? Sa te mai voteze pentru inca un mandat, asa-i...? Hai sictir cu freza ta de carutzas de dric si fatza de cioclu !!!
37
2
Ba,lasa prefezabilitatea si meri spre Beidaud!De 4 ani e coada in Bratianu din cauza reabilitarii podului.Nu ajunge cita carne ai in frigider?mai vrei?ne-am saturat de cozi in trafic din cauza proiectelor tale!
38
2
Cel mai gospodar primar din istoria orasului
6
46
va trebuie oameni competenti acolo, nu sefuti si referenti care nu au dat pe la facultate dar au diplome, sunt aroganti si se cred miezul din dodoasca
31
1
pentru inceput este bun si un semn de circulatie care sa indice directia spre Beidaud
34
6
Asta iar promite cai verzi pe pereti....daca pentru un pod construit au stat 4 ani sa l vopseasca va dati seama cat o sa dureze pasarela care trebuie luata de la 0
49
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272