REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Făgădău: Nu îmi este frică de alegerile în două tururi

Făgădău: Nu îmi este frică de alegerile în două tururi

Replica API 11 decembrie 2019 | 01:33 362

Președintele Klaus Iohannis își dorește ca primarii să fie aleși în două tururi de scrutin. Ce părere are primarul Constanței, Decebal Făgădău?

”Principial, sunt pentru alegeri în două tururi. Dar, tot principial, dacă tot vorbim de respectarea recomandărilor de la Veneția, mă aștept să fie respectate”, a spus Făgădău legat de alegeri în două tururi

"Mie nu îmi este frică de nici un fel de alegeri", a mai spus el, dar a adăugat că decizia trebuie luată mai rapid, pentru că incertitudinea nu este bună. Totodată, Făgădău a precizat că, din discuţie cu mai mulţi primari, a rezultat că o variantă interesantă ar fi modelul potrivit căruia, în turul doi, intră primii trei clasaţi.

”Aș merge din 2024 cu o unificare a perioadei de mandat", adică de 5 ani și pentru aleșii locali și parlamentari, la fel cum are președintele.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu consider ca ai facut si cateva lucruri bune , dar prea putine ,pierderea alegerilor ti se va trage de la betonarea orasului si autorizatii de constructie cipaneze , sunt sigur ca vei ajunge la puscarie...si o jumatate din primarie pe langa tine !
2
0
Poate prinzi un mandat nou la poarta alba sau rahova impreuna cu vicele tau indragit
0
0
Gunoiule ! Crezi ca o sa te ajute mamica , ca aia voteaza la mai multe maini ?
2
0
sa speram ca nu vom fii nevoiti sa alegem Stelian Ion pt ca nu exista alti candidati. haideti, oameni de valoare nu exista la Cta??Stelian si Fagadau sunt la fel atat la iq cat si la moralitate.
3
4
Dracu sa te mai aleaga. Sa te duci unde a intarcat mutu iapa sa nu mai auzim de tine.
9
0
Normal ca nu te temi. Doar sti ca nu mai pupi!
12
0
Unificare a pedepselor si dat cap coada puscarie fara numar
6
0
te mai voteaza naiba!
15
0
JOS CIUMA PSD. BADESCU LAURENTIU Dati afara aceasta ciuma rosie PSD ista. A ocupat postul de manager cu spagi grase si ne a terorizat pe toti. Acesta ciuma si cu lingai lui DORCEA ALEXANDRU un analfabet care ne a steicat toate masinile un sobolan care nici nu stie sa scrie. IACOB MONICA o contabila care nu are habar de bugete. ONEA IULIA ciuma PSD ista combinata cu BADESCU LAURENTIU si cu multi alti. Acesti lingai sa dispara din ambulanta mai ales DORCEA ALEXANDRU care face pe seful cadrelor medicale si le insulta. Dl dr Cealera te rugam sa faci curat si alungi aceste ciume Te sustinem
7
4
VOTEAZA MATA IAR PE CINCI BULETINE CRED SI EU
22
2
Domnule primar, stiind ca sunt probleme cu parcarile, ai promis 4 parcari supraetajate, dar nu ai facut nici macar 1. Crezi ca te voi mai vota a 2 a oara?
17
1
N-ai nici o frica deoarece nu ai nici o sansa!
23
2
ca te mai alege strulea pe tine
22
2
FAGADAU VREI MULTE DE 2LEI DA AI FACUT LUCRURI BUNE SI DE FOLOS TUTUROR LOCUITORILOR A ACESTUI ORAS DE LA MALUL MARII NEGRE NUMITA CONSTANTA ESTI PRETENTIOS SI PROVII DIN BEIDAUD COMUNA IZOILATA SI GINDESTI PREA IZOLAT FAGADAU TE INTREB ACUM DE CE BLINDEZI SEDIUL PRIMARIEI MAI CEVA CA PE O BANCA DE CINE ITI ESTE FRICA DE POPOR SAU DE DRAGNEA SI PE BANII CUI FACI ACESTE LUCRURI POPOR CONSTEAN TREZESTETE FAGADAU TE A FURAT MULT TARE DE TOT
11
8
Bai Cacadau crezi ca constantenii sunt chiar atat de prosti? Crezi cadupa ce si-au luat muie o data cu tine isi vorma lua inca odata?
32
6
Esti dus Fagadau cu spagile tale cu tot !
32
6
mai fagadau, o sa te voteze ma-ta si cu neamul tau !
41
6
pentru ca tu pierzi din primul tur!
41
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218