REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Făgădău: Nu pot să spun dacă mă lepăd sau nu de Mazăre. Nu am fost cu el în vacanţe, nu avem acelaşi stil de viaţă

Făgădău: Nu pot să spun dacă mă lepăd sau nu de Mazăre. Nu am fost cu el în vacanţe, nu avem acelaşi stil de viaţă

Replica API 23 octombrie 2015 | 00:00 225

Alături de Felix Stroe, cutezători spre viitor

Alături de Felix Stroe, cutezători spre viitor

Radu Mazăre

După cum era de aşteptat, Decebal Făgădău a fost întrebat ieri dacă se raliază poziţiei lui Felix Stroe, care anunţa cu o zi înainte că se delimitează clar şi categoric de PSD- Mazăre şi tot ce a fost înainte de instalarea sa la şefia organizaţiei judeţene a partidului.

„În orice partid există repoziţionări, iar PSD Constanţa are acum o conducere statutară. Cu Felix Stroe facem o echipă care priveşte spre viitor, nu spre trecut. Nu am zis că mă delimitez de Mazăre, nu-mi plac declaraţiile tranşante, aşa că nu pot să răspund la întrebarea dacă mă lepăd sau nu de Radu Mazăre”, a declarat Decebal Făgădău.

„Mandatul de primar mă onorează şi mă responsabilizează şi, cel puţin până la sfârşitul anului, mă voi axa doar pe probleme administrative, participând însă la toate acţiunile politice. Nu mi-a plăcut niciodată în viaţă să mă uit tot timpul în urmă şi să-mi văd trecutul ca un balast. Am acumulat suficientă experienţă, am avut multe de învăţat de la toţi cei cu care am colaborat, aşa cum învăţ şi acum de la cei din jurul meu. Nu am ţinut în tot acest timp legătura cu Radu Mazăre, pentru că nu am voie să discut cu el, Între noi, a fost o relaţie administrativă foarte bună, dar, din punct de vedere personal, nu am fost cu el în vacanţe, nu avem acelaşi stil de viaţă”, a mai spus Făgădău.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108