REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Făgădău: Parcul de la Casa de Cultură poartă începând de astăzi numele de parcul Regina Maria

Făgădău: Parcul de la Casa de Cultură poartă începând de astăzi numele de parcul Regina Maria

Replica API 1 noiembrie 2019 | 01:02 441

În cadrul conferinței de presă susținută de edilul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, joi, 31 octombrie a.c., acesta a vorbit despre proiectul de e ordinea suplimentară ce a avut în vedere demunirea parcului din zona Casei de Cultură a Sindicatelor în parcul ”Regina Maria” având în vedere că acel parc nu avea o denumire proprie.

”Pe ordinea suplimentară am introdus un proiect de hotărâre drag și important, parcul de la Casa de Cultură, fără nume, poartă începând de astăzi numele de parcul Regina Maria. Vreau să le mulțumesc celor de la Universitatea ”Andrei Șaguna”, Colegiul Național de Arte ”Regina Maria”, celor din presă care au susținut acest proiect și mă bucur că astăzi zona aceea are un nume extem de frumos și într-o perioadă importantă pentru Casa Regală, pentru România dar și pentru Dobrogea”, a declarat Decebal Făgădău.

Proiectul de hotărâre sună astfel: “Luând în dezbatere referatul de aprobare al domnului primar Decebal Făgădău înregistrat sub nr. 187622/30.09.2019, raportul Comisiei de specialitate nr. 2 de organizare şi dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, protecţia mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice şi de arhitectură şi raportul Direcției urbanism (...), Având în vedere prevederile OG nr. 63/2002, privind atribuirea sau schimbarea de denumiri, aprobată şi modificată prin Legea nr. 48/2003, cu modificările şi completările ulterioare; Urmare adresei Universității "Andrei Șaguna" nr. 181405/19.09.2019; Văzând avizul Comisiei de atribuire de denumiri a judeţului Constanţa (...)”, (...) Art. 1 - Se aprobă atribuirea denumirii "Parcul Regina Maria" parcului situat în zona Casei de cultură a Sindicatelor; Art. 2 – Compartimentul relații consiliul local și administrația locală va comunica prezenta hotărâre Direcţiei urbanism, Direcţiei patrimoniu și cadastru, Serviciului evidenţă persoane în vederea aducerii la îndeplinire şi, spre ştiinţă, Direcţiei coordonare, organizare a Consiliului judeţean Constanţa, Poliţiei municipiului Constanţa, Serviciului public de impozite și taxe Constanța și Instituţiei prefectului judeţului Constanţa.”

Astfel începând de joi ultima zi a lunii octombrie a.c., parcul poartă denumirea de Regina Maria.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Replica.... Voi cititi cum scrieti? Analfabetilor!
0
0
Mai rar asemenea initiativa, imi vine sa plang de fericire....
2
1
Ce altceva putea sa faca si Fagadau? Asta este tot ce poate nimic mai mult, redenumire de parc de strazi dar sa construiasca 1 parc nu a putut
1
0
Si este plin de stalpishori plantati! Asadar , in loc de copaci s-a plantat PLASTIC!
1
0
Ca i s-a dat un nume, nu este rau. Rau este ca a fost ciuntit de o suprafata buna, pentru alte scopuri.
2
0
L-a distrus psd-ul in cardasie cu biserica
3
1
Daca am ajuns sa citesc mizeriile unui analfabet,adios Replica!
1
1
regina pulii mele
3
3
sa dau mue la Regina,,o javra.
3
3
Aceasta este o insulta la adresa Reginei Maria.Bucatica asta de parc tapetata cu schelete de constructii poate purta asemenea nume.
0
2
Bai primarule, mare impotent esti! Parcul arata ca acum 30 de ani, dar tu esti deosebit si ii schimbi numele! Ma rog, acum 30 de ani era mai mare...acum a ramas o bucatica de verdeata intre ruine si betoane. Dar tu nu stii cum arata pentru ca mulgeai oile la tara, acolo unde trebuia sa si ramai. Ai venit in Constanta ca sa distrugi orasul! Mars potaie!
7
0
Mare problema a rezolvat astazi Fagadau si gasca lui!!!! Sa vina sa vada in ce hal este parcul ! Cel mai prost primar !!
7
0
Hai sa l numim ips spagoveanu cu cele 2 biserici si jumatate cu termopane albe
5
1
Ce comunist pervers!! Auziti dvs!! Regina Maria si el e un bandit imputit.
4
1
bine ca dai nume de regine ia vino sa vezi cum e ingrijit parcul ala arata ca tine
3
0
Este ok caci au dat un nume ,dar oameni si copiii au nevoie de mai mult spatiu verde, ar fi fost si mai bine daca il lasau intreg ,,,
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108