REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

FĂGĂDĂU, primarul AFACERIȘTILOR IMOBILIARI, a mai semnat o MANGLĂ de 15 ETAJE

FĂGĂDĂU, primarul AFACERIȘTILOR IMOBILIARI, a mai semnat o MANGLĂ de 15 ETAJE

Replica API 15 octombrie 2020 | 00:00 9298

Zona CampusTomis Nord este într-o continuă expansiune, fiind plină de blocuri noi. Tot aici va răsări un bloc de nu mai puțin de 15 etaje. Investitorul este constănțeanul Cristian Gabriel Panait, un cunoscut afacerist din Constanța. Investitorul constănțean, Cristian Gabriel Panait, administratorul societății MCF Construct 2000, a primit de la Primăria Municipiului Constanța autorizația de construire cu numărul 1416, din data de 13 octombrie 2020, pentru construirea unui imobil cu locuințe colective cu spații comerciale la parter cu regim de înălțime 5S+P+15 ETAJE + terasă circulabilă. Mai exact, imobilul va fi situat pe strada Topazului, nr. 1, în Campus - Tomis Nord, zonă ce este, în prezent, un întreg șantier.

Demersuri și în anul 2018

Societatea MCF Construct 2000 SRL a făcut demersuri și în anul 2018, atunci când a obţinut, pe data de 7 decembrie, de la Primăria Constanţa, un Certificatul de Urbanism care constă în „Construire imobil locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter 5 subsoluri +P+15 etaje+ terasă circulabilă“. Pe atunci, adresa investiţiei imobiliare nu era precizată, aceasta fiind trecută în certificatul de urbanism astfel: strada Nespecificată nr. VN576/1.

Date despre firma MCF Construct 2000

Firma MCF Construct 2000 a fost înmatriculată în anul 2006 și are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada intrarea Mr. Şofran. Cristian-Gabriel Panait este asociat unic şi administrator al societăţii care se ocupă de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

Cine este Cristian Gabriel Panait?

Cristian-Gabriel Panait este considerat drept unul dintre dezvoltatorii imobiliari din Constanța. La început, acesta ar fi fost sprijinit de tatăl său, Ilie Panait, însă acum, omul de afaceri Cristian-Gabriel Panait este administratorul firmei MCF Construct 2000 SRL și acționar în două alte firme cu afaceri imobiliare și anume, Concept Consult Service SRL și Black Sea Design Concept SRL.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ii anuleze toate constructible in ultima luna
2
1
Se construiesc blocuri pentru purici.....Or sa fluiere in ele afaceristii acestia .... fostii saraci pe vremea lui Ceausescu
1
1
Sa-l facem somer pe viata pe nenorocitul asta care a distrus orasul,fagabou,slugoiul lui pastaie.Asta era necalificat la Flora si a devenit primar.Mars la oi,la Beidaud!
1
1
Diana, esti specialista in urbanism ca sa spui ca e mangla? Habar nu aveti ce inseamna un PUZ, PAC, DTAC, PT dar comentati ca niste idioti oligifreni! La munca frustratilor!
10
8
de ce nu se comenteaza la dl manager catalin grasa?
6
1
Blestemat sa fi cu tot neamu tau de tigani Ordinari ... ai distrus orasul si ai dat autorizatii pe spagi si apartamente ! Sa nu aveti parte de ele ! Zdreanta umana !
14
3
In toata zona s-a construit haotic. Nu se stie care sunt strazile, cate benzi au, cat e de lat trotuarul. La 15 etaje ar trebui sa aiba minim 30 locuri de parcare. Are sau vor fi pe viitoarea strada cu 2 benzi inchiriate de la Confort Urban? Se practica, in autorizatie trebuie sa aiba prevazute locuri de parcare dar fac spatii comerciale si masinile in strada. Primaria se face ca ploua. Ex. blocul lui Dusu de pe Mircea, al lui Comanescu de pe Lapusneanu
19
1
Ai deptate ma sa se construiasca dar dupa un plan urbanistic normal,pentru ca si tie cand iti vine sa te caci mergi la W.C. nu iesi din casa si te duci in mijlocul strazi.
14
1
De ce sa construim? Putem sta in colibe si sa citim Replica on line!
7
24
Noi makidonii jegosi iti dam la mwie. Si ...asa ptr tine ca sa stii...probabil ca sunt si unii care fac natia de ras...si pe aia ii cunosti tu, dar aromanii sunt oameni muncitori si de caracter...mare parte dintre ei. Asa ca...las-o mai moale si cauta-ti ceva de munca...
10
15
Replica - un ziar de misto!
12
5
Cristian Gabriel Panait este cel cu care s-a intalnit Stelian Ion in campania electorala.
11
6
Arest preventiv ptr ce? S-a dovedit ca a incalcat vreo lege? A emis cumva vreun document fara respectarea prevederilor legale? A comis vreo infractiune dovedita? Stati si croncaniti pe-aici sub protectia aninimatului si nu ati facut vreodata ceva in viata. Daca a comis vreo infractiune este normal sa fie pedepsit...dar pana atunci...calmativa. Hai sa nu mai construiasca nimeni nimic in oras ca vor asistatii social, ca tine. Hater oligofren ce esti.... Nu sunt nici fan Fagadau , Chitac sau altul...dar..totusi hai sa ne mai calmam cu hatereala asta ieftina si nefondata
14
13
Cristi Panait este un mason cu state vechi. Sa vedem daca Chitac si gasca, o sa aiba tupeu sa nu ii faca pe plac.
15
5
8.35 Fagabou un Decebalus mokanelus. Neam de zdrente si secaturi
14
9
Zona Campus a devenit cea hai grotesca zona arhitecturala din Constanta. Aici aveti dovada incompetentei arhitectilor din primaria Constanta. Aici se vad clar cei douazeci de ani de pesedism.
37
2
In afara de faptul ca toata lumea latra se vede vreo masura luata impotriva lui,un arest preventiv ceva? Cainii latra.....
19
5
va rog evitati folosirea cuvintelor de jargon in titluri. nu va fac deloc cinste. aveti un ziar decent sau o fituica de cancan?
15
5
Babulau un makidon jegos asa cum sunt toti makidonii. Fatalau tot makidon, tot jegos. Doi infractori care au vandut orasul.
26
9
Acel puz a fost facut pentru noste smekeri psd si niste machidoni, dar si pentru clientul lui Stelian Ion acest mare dezvoltator de carton Panait!
21
8
Pff iar se fac blocuri care ajuta economia locala?! Cat tupeu pe unii.. in loc sa lase locul virgin si plin de gunoaie si boscheti asa cum l-a vrut bunul Dzeu.. Animale. La puscarie cu toti care isi fac afaceri pe pamanturile lor in loc sa faca parcuri gratis sa vina toti gospodarii din inel 2 sa stea la o samanta.
9
23
in ce an santem ?
3
4
Derbedeul continua sa-si multumeasca clica de dezvoltatori.
22
5
Fara necazul pandemic, Fagadau trebuia sa fi zburat din Primarie de patru luni. Animalul continua sa semneze cacaturi. Ar trebui sa i se puna poza, impreuna cu ale lui babu si Vanturache, pe toate panourile de santier. Vanturache ala, cel putin, e o rusine suprema.
43
6
Fatalau si Babulau doi ordinari disperati dupa bani vor ajunge la bulau. Fatalau maimuta lui Babulau. Muie PSD.
46
7
face prapad in timpul care i a mai ramas. Recupereaza cat altii in zece ani
45
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218