REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Făgădău promite din nou: Cazinoul va fi reabilitat! Când încep lucrările

Făgădău promite din nou: Cazinoul va fi reabilitat! Când încep lucrările

Replica API 20 iunie 2016 | 23:31 230

Deja un subiect sensibil la malul mării, simbolul oraşului Constanţa va fi, în sfârşt, restaurat! Cel puţin, aşa promite Decebal Făgădău constănţenilor. Prezent în Piaţa Ovidiu pentru a dezvălui planurile pentru staţiunea Mamaia şi oraşul Constanţa, edilul nu a ezitat să ofere şi cele mai noi detalii privind reabilitarea Cazinoului. „Cazinoul este pe un drum ireversibil în sensul că, oricât de mult s-ar contesta licitaţia, Cazinoul va fi restaurat. Din păcate, de un an şi jumătate stăm cu banii şi încercăm să desemnăm un câştigător al unei licitaţii. La prima licitaţie s-au prezentat 5 participanţi care au fost descalificaţi întrucât nu îndeplineau condiţiile de eligibitate, au contestat aproape toţi, s-a anulat licitaţia, am contestat şi anularea licitaţiei şi, în cele din urmă, în luna martie a acestui s-a reuşit lansarea celei de-a doua licitaţii. Evident că a fost contestată şi aceasta. Mi se pare că este o tragere inutilă de timp. În orice caz, vreau să-i asigur pe toţi constănţenii şi nu numai: Cazinoul va fi restaurat”, a precizat Decebal Făgădău. Întrebarea este când? Anul acesta, sigur nu!

“Există sursa de finanțare, municipalitatea se alătură Companiei Naționale de Investițiiaducând în zonă tot ceea ce este necesar și evident integrând o echipă de management a proiectului. Până la finalul acestui an vom avea un câștigător al licitației și îmi doresc ca lucrările să înceapă cât mai repede, ca orice constănțean. Acest punct de atracție ajunge în momentul de față să fie un fel de pată neagră pe harta centrului istoric al Constanței, având în vedere că totul reînvie”, a declarat primarul Constanței.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614