REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Făgădău s-a întâlnit cu specialiștii Băncii Mondiale pe tema REMODELĂRII URBANISTICE

Făgădău s-a întâlnit cu specialiștii Băncii Mondiale pe tema REMODELĂRII URBANISTICE

Replica API 8 iunie 2019 | 04:39 477

Primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, şi directori din cadrul instituţiei s-au întâlnit cu specialişti în dezvoltare urbană din cadrul Băncii Mondiale pentru a discuta despre gestionarea activelor municipalității în cadrul acordului de asistență tehnică încheiat între Primăria Municipiului Constanța și Banca Mondială.

La întâlnire au participat din partea Băncii Mondiale Valerie Joy Santos, Gary Goliath şi Marcel Ionescu Heroiu.

Discuțiile s-au axat pe identificarea unor instrumente de comunicare si planificare teritorială pe terenuri neamenajate unde s-a constatat nevoia unei remodelari urbanistice atât din punct de vedere funcțional, cât si în raport cu necesitatea creării unor spații verzi și de agrement.

În baza acordului de asistență tehnică, experții în planificare teritorială ai Băncii Mondiale vor furniza idei și concepte inspirate și din modelul altor orașe port care vor fi integrate în curând în ghiduri de dezvoltare urbană ce vor putea sta la baza viitoarelor decizii privind definirea politicilor de dezvoltare locală.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Plecati acasa, ca nu sunteti buni de nimic! La voi chiar daca este vointa, nu este putinta pentru ca nu va duce capul!
3
0
La toate alegerile de acum inainte trebuie sa iesim masiv la vot sa dam de pamant cu PSD-ul asta nenorocit care ne sfideaza si batjocoreste in cel mai nesimtit mod! Ieri, in Senatul Romaniei, PSD si ALDE au facut zid pentru tariceanu ca sa nu fie anchetat si judecat pentru HOTIA de 800 000 de euro! Azi, maine, guvernul va da OUG ca si primarii, viceprimarii, presedinti de CJ, sa primesca si ei PENSII SPECIALE.. Asta nu se poate! Bugetul este al tarii, al tuturor romanilor, NU LA O GASCA DE HOTI!
4
0
Constanta , frumos sat
0
0
Pana acum ce pizda lui ma-ta ai pazit ? Constanta arata jalnic .
1
1
cum vrei sa se numeasca ....Amanda sau Amanta....
0
0
Ar trebui impartit orasul in sectoare.Ar fi mult mai bine administrat.
1
1
Chizda blonda si sexoasa cum se numeste?
4
0
Le-a aratat tarusii plantati de el cat de moderni sunt mai ales ala din curul lui care-l tine teapan sa nu cada
8
1
nu este usor sa ingrijesti un oras atat de mare
3
12
FAGADAU si VANTURACHE au reinceput cu ce stiu ei mai bine - sforaituri pe teme mari, pentru care ei sunt prea mici. "SUNT MIC SI NU-NTELEG NIMIC". Oamenii le-au spus clar pe 26 Mai ca s-au saturat sa fie bataia lor de joc, ei o ard VIP in continuare. Mai au 12 luni si zboara cu un mare sut in cur din Primarie, da-le naibii de strategii urbane ca oricum vin urmatorii si le fac ei cum trebuie.
11
3
Aaa..., daca a participat si cutra aia imbatranita in uratenie si hotie , merla , e bine... Cum plm sa-i faca pe idiotul din Beidaud si pe proasta aia cu 44 la sandale , merla, sa inteleaga ceva...?!?
12
1
hai sa vina alegerile odata...
10
0
Dati cu solutii pentru tantari! Pe voi nu v-au exasperat? Aseara am omorat 10 tantari in casa!
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272