REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

FĂGĂDĂU se RĂZBUNĂ pe ANAF, după ce a vrut să-l EXECUTE SILIT

FĂGĂDĂU se RĂZBUNĂ pe ANAF, după ce a vrut să-l EXECUTE SILIT

Replica API 18 iunie 2021 | 11:08 3937

ANAF a demarat, în urmă cu ceva timp, împotriva fostului primar Decebal Făgădău, procedura de executare silită în temeiul unor titluri executorii, după ce nu a pus în executare unele hotărâri judecătorești ce vizau aprobarea unor PUZ-uri. Primarul perdant al alegerilor din septembrie 2020 a pornit, la acel moment, o luptă asiduă cu ANAF, pentru a demonstra că executarea este nelegală și că nu trebuia executat în nume propriu, ci autoritatea locală, în speță Primăria Constanța. A reușit, în cele din urmă, iar acum caută răzbunare.

Decebal Făgădău cere bani de la ANAF, după ce instituția a încercat să-l taxeze pentru neexecutarea unor hotărâri judecătorești. A formulat două acțiuni în contradictoriu cu ANAF, solicitând restituirea cauțiunii achitată în timpul proceselor. Potrivit legii, cauțiunea se stabilește în sarcina debitorului, atunci când el solicită suspendarea executării titlului ce conține obligația de plată și este destinată să asigure despăgubirea părții adverse în ipoteza în care aceasta ar suferi un prejudiciu ca urmare a cererii formulate de deponent. Cauțiunea se restituie, la cerere, după soluționarea prin hotărâre definitivă a procesului în legătură cu care s-a stabilit cauțiunea.

Și a câștigat, ANAF fiind obligată, în primă fază să-i restituie suma de aproximativ 9.000 de lei. De precizat faptul că mai există pe rolul instanței încă un proces, cu același obiect.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
RepliKAKA de ce stergeti comment- urile?? Cum zicea cineva ma i inainte LA GROAPA CU HANDEL CU VOI!! Jurnalisti CAZATURI CAZATURI
0
0
Oricum fata de actualul primar a fost mai bun
10
6
Parlamentari penali au facut legi pentru primari hoti care fac abuz in serviciu dar de platit plateste primaria adica totzi Constanteni in cazul asta.
4
2
se razbuna cerand banii lui inapoi? sunteti retardati sau ce se intampla ?
18
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108