REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

FĂGĂDĂU și-a PUS PALAZU MARE în CAP din cauza SISTEMATIZĂRII CIRCULAȚIEI! Video

FĂGĂDĂU și-a PUS PALAZU MARE în CAP din cauza SISTEMATIZĂRII CIRCULAȚIEI! Video

Replica API 18 august 2020 | 15:22 5329

Locuitorii de pe strada Dumbrăveni din Palazu Mare sunt nemulțumiți după ce Primăria Constanța a hotărât să facă locuri de parcare paralele cu trotuarul, înjumătățind, astfel, una dintre benzile de mers, destinate autovehiculelor. Locuitorii zonei spun că o altă problemă este legată de șoferii care parchează pe noile locuri și blochează căile de acces ale imobilelor.

Locuitorii nu pot să iasă din curți cu mașinile

”De când s-au amenajat aceste parcări, s-a dat totul peste cap. S-a îngustat foarte tare banda și, efectiv, nu prea ai loc să circuli, iar dacă, din sens opus, vine un vehicul mai voluminos, cum ar fi o autospecială de pompieri sau de la Salubrizare, s-a terminat. Mai mult decât atât, cei care au trasat linia care delimitează banda pentru parcare nu au luat în calcul că sunt și căile de acces în curte, garaje. Iar oamenii parchează. Prin urmare, ni se întâmplă să vrem să ieșim cu mașinile și nu putem. Suntem blocați. Nu înțelegem de ce s-a procedat la acest mod. Poate că urmează să se ridice un bloc în zonă? Cert este că existau alte soluții. Puteau să ia din trotuar, să țină cont de faptul ca sunt garaje, porți. Dar, nu, au făcut un total haos...”, au declarat locuitorii din Palazu Mare.

Cel care parchează în fața unei porți poate fi amendat

Legat de această situație, reprezentanții Primăriei Constanța au declarat: ”Nu cred că o autospecială de pompieri sau de salubrizare nu are loc să treacă sau că ar încurca circulația. În momentul în care s-au făcut benzile acestea, s-au făcut în așa fel încât să aibă și mașinile de intervenție loc pe o singură bandă de mers. Deci, noi spunem că au loc să treacă mașinile de intervenție pe o singură bandă, pentru că au fost făcute măsurători în acest sens. În legătură cu zona de parcare, este o zonă în care lumea poate să își parcheze autoturismele. Conform legii, în fața fiecărei porți sau garaj trebuie lăsat loc pentru a putea accede pe proprietate. Cel care parchează în fața unei porți sau garaj își asumă că încalcă legea și că poate fi amendat”.

Însă, locuitorii zonei au precizat că se putea lua în calcul de către Primărie să marcheze într-un anume fel locurile care blochează căile de acces. ”Vor fi amendați, ok. Și noi ce facem? Sunăm în fiecare dimineață la Poliția Locală?”, au spus oamenii.

Video:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
este cel mai frumos asa Palazu Mare. singura idee buna a lui Fagadau. Acum cartierul arata curat si aranjat!!!
0
0
na belea, toti mucanii din palazu fac gura mare. dar makidonii mei din palazu ca au primit toti autorizatii si terenuri...ai mei sunt bine. doar gandacii fac gargara...statit prostilor linistiti. am vazut cine candideaza. tot cu mine ramaneti. hahahaha va distrug vietile pt totdeauna. hahaha ce ma distrez
1
0
Fagadau clar un idiot stop vot urgent stop vot fagadau
8
1
mache, si-a pus machidonii in cap? Eee, asta nu mai cred.
8
0
Pana nu dispare primarul asta nenorocit, cu toata gasca lui de hoti analfabeti, nu putem spera sa scoatem Constanta din mizeria actuala. La vot, masiv. Este singura noastra sansa. Macar pentru copiii nostrii! Animalele astea nu mai au nici macar o farama de respect pentru oras sau locuitorii sai. Niste aroganti agramati care au devalizat orasul. Asteptam momentul in care veti plati!
13
1
Pai asta e bine si ne face sa ne gandim de doua ori inainte sa votam o data. Deci, NU Fagadau!
14
2
Astea sunt ideile lui Babu, ca el locuieste in Palazu si a vrut sa le arate vecinilor ca el stabileste sistematizarile in oras. Lumea vorbeste ca i-a propus Decebal postul de CityManager ca sa nu mai fie pe liste pentru Viceprimar. Si va avea putere mai mare. Adica viceprimarii se vor supune lui. Stiri pe surse
12
1
Vai vai...numsi Pnl-sti si Usr-sti...Cat va platesc pt a comenta.Degeaba,tot Faga va castiga.Cu un amiral pensionar invechit ,care vrea sa ii serveasca lui Comanescu portul.pe tava si cu Stelica handicapatul care sa traiasca mamica ,ca altfel.dormea pe strazi ....vai de noi,Fagadau ii va bate la cur
5
15
Dupa confuguratia de kkt sigur e ipera bowlui de babu. Numai el poate gandi asa
13
2
Marcajele de parcare pe str. FARULUI INCALCA DREPTUL LA LIBERA CIRCULATIE si sunt TRASATE ABUZIV fara consultarea locatarilor. Sunt trasate si pe o parte si pe cealalta, ramanand o banda pt. circulatie iar cand vrei sa intri sau sa iesi din curte trebuie sa faci o mie de manevre si mai esti si injurat de restul care nu mai au pe unde sa treaca. Inainte sa existe aceste marcaje si cand nu era sens unic - care trebuia sa fie macar cu iesire in Tomis - se circula bine si toti gaseau loc de parcare. ALO PRIMARIA, NU E TARZIU SA INDREPTATI PROSTIILE FACUTE IN SISTEMATIZAREA CIRCULATIEI
11
3
Constanta, cel mai murdar si neingrijit oras ... unde sunt cei care maturau si strangeau gunoaiele si frunzele ?
25
2
Constanta este un santier iar circulatia praf total.Fagadau pleaca acasa
22
3
Sefu tau, nu te iubeste!
0
5
Din curtea scolii! Doar el are comentarii!
3
5
Or fi niste oligofreni, majoritatea celor din Palazu sunt foarte multumiti de Decebal, a asfaltat toate strazile si a refacut trotuarele. Strada principala e f ok, acum avem pe unde sa ne plimbam caruturile cu copii ca inainte toate masinile erau pe trotuar. Bravo Decebal !!
5
19
Cel mai gospodar primar orasul arata din ce in ce mai bine se vede clar asta
5
20
Bai fratilor sa se faca ceva cu stalpisorii aia,ne-au terminat nu mai unde sa parchezi masina,asa ceva nu s-a pomenit,nu avem parcari si pe putinele locuri care mai erau libere,s-au plantat stalpisori,o sa le parcam toti la primarie, sa-l vad atunci
11
12
Municipiul Constanta este praf in plina vara datorita asfaltarilor aiurea de campanie. Pa psd
14
4
A fost prostul clasei, avea numai 5 si 6 , cap tare ca piatra, nu intelegea nimic. Cum a ajuns prostul clasei primar, prin slugarnicie. Mazare cum e la puscarie in cusca? Si tu erai prost la liceu in Bucuresti
14
4
ati astfaltat si acum ghiorlaniti orasul, e jale in trafic, la ce firme se duc banii?de ce asa graba sa stricati tot?
13
4
m-as bucura sa citeasca si primarul omentariile. Poate il vor pune pe ganduri
14
3
Nu exista vreun centru comercial ca sa zici ca parcheaza clientii , masinile sunt ale celor care au casa la strada ! Cine a cerut astfel de parcari ? De ce proprietarii nu le parcheaza in curte ?
9
3
In filmare nu vad nimic extraordinar cum prezinta articolul. Totul pare ok. Care este scopul acestui articol? Treziti va
9
8
Si faleza a distruso cu constructiile lui.
15
3
Pt postaci. Mai Babu tu esti ? Cati bani ati strans din stalpisori ?
12
3
De unde au atatra masini cei din Palazu??? Astia n au auzit se pare de ANAF, DNA, etc...
10
11
Rau ca face, rau ca nu face.Cine mama naibii va pus sa va cumparati sute de masini de familie.Este foarte bine ca fludizeaza circulatia.La fel s-a intamplat si pe strada Unirii si acum , toata lumea este multumita cand au vazut ca se poate circula si CIVILIZAT...nu toti boii sa parcheze pana in casa daca se poate.
14
20
Tovrasul primar are o singura idee dar fixa. Constanta este in curs de a deveni cea mai mare parcare din Romania. Baiatul este blocat in proiect. Cand ajunge cu parcarile la Beidaud se opreste. Sper sa si ramana acolo.
24
5
Fagaboul mai are putin si va ramane o trista amintire, o pata neagra in istoria aceetui minunat oras. Fost sluga a Mazaroiului si Porcusorului, ajunsa boss. Si care s-a inconjurat la randul lui de personaje care mai de care mai penibile si insalubre precum Babu si Vanturache. Caragiale. Sau cum se spune in popor... cand apuca maimuta briciu.
28
5
In tooata constanta este bramburela cu parcarile in fata locuintelor pe strazi.ar trebui celor care au firme sau celor care construiesc blocuri sa le ceara in proiect si locurile de parcare.
22
2
Putin creier a avut cel care a proiectat asa mare aberatie. Cand s-o intampla tragedia, fagadau sa fie considerat vinovat. Daca la iesirea de pe Str Corneliu baba in Dumbraveni te mai asiguri ca vezi masinile care vin de la sensul giratoriu, la iesirea de pe Str Recoltei in Dumbraveni iesi la noroc. Una la mana strazile sunt in vale, a doua la mana masinile parcate iti blocheaza toata vizibilitatea atat din stanga cat si din dreapta. Daca mai si norocul sa depaseasca vreo masina autobuzul oprit in statie, atunci se lasa cu multe mortaciuni.
15
4
daca nu castiga in alegeri il paste puscaria pt tot ce a facut in mandatul sau,..
20
4
Amice Monkagiu. Ro Muie sa-i zici Ciumei Galbene de PNL-isti Ca Merita pe de plin Multa Muie si Lasa in Pace Psd-ul ce Rau ti-a facut Tie si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci si stai cuminte in banca ta ca de nu-ti dau doua dupa ceafa de nu te vezi bai Maimutoi Tolomac si blegoman!!
5
24
Lista consilierilor PSD si o sa vedeti ca sunt foar apropiatii lor!
12
4
de valoare zero!
24
4
Aveti vice din Palazu..Babu 2 clase...el nu vede?
30
3
Bravo si felicitari domnu fagadau va doresc succes in alegeri ca tot nu te votez ati reusit sa mai pierdeti un vot
23
6
Maftei in gura sa o iei . Neam de zdrente si atarnatori. Muye fagabou muye psd
20
12
cum sa sil puna in cap ca ai strica freza !!
20
4
Badaranul asta de Fagadau este cel mai prost primar. O nulitate. Cel mai prost primar.
34
5
Si locuitorii strazilor T Vladimirescu, Calugareni si Tepes Voda sunt la fel de revoltati. Pe Tepes Voda faci si 20 de minute ca sa poti ajunge in intersectie la Casa de Cultura. Locuri de parcare nu mai sunt caci Fagadau a dat autorizatii pentru blocuri desi nu toate apartamentele astora au parcare in incinta. Te mai voteaza dracu!
39
7
primarul Constanyei trrebuie sa fie un fiu al orasului. Nascut aici Crescut aici.poarta 6 km 4 5 abator....fiu al orasului nu alogeni makidoni veniti din tulcea sau de unde mortii ma mii lor vin
40
10

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102