REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Faleza din Eforie Sud, după ce că arată ca după bombardament, colcăie de gunoaie

Faleza din Eforie Sud, după ce că arată ca după bombardament, colcăie de gunoaie

Replica API 4 mai 2020 | 23:50 2202

Cei care optează, în aceste vremuri, pentru o plimbare pe faleza din Eforie Sud trebuie să se aştepte la un peisaj nu tocmai plăcut, din cauza deșeurilor aduse de vânt sau aruncate intenționat de oameni fără scrupule.

Zeci de deşeuri zac pe faleza din localitatea Eforie Sud. Mai mulţi locuitori ai oraşului de la malul mării s-au declarat nemulţumiţi de faptul că în extrasezon plajele sunt date uitării de autorităţile locale. Ambalaje de la diverse alimente, sticle de plastic, doze de bere sau diverse materiale de construcții zac pe terasele înalte ce privesc marea. Toată imaginea este presărată, ici colo, cu stufăriș de baltă și boscheți care își așteaptă rândul pentru toaletare.

Un localnic, îngrijorat de cum arată faleza și de faptul că mai este doar puțin până la începutul sezonului, a făcut o sesizare legată de acele gunoaie. „Plaja din Eforie Sud a fost curățată și apreciez asta. Mă întreb însă ce se întâmplă cu nivelurile doi și trei de faleză? Acolo lăsăm așa?” a transmis localnicul.

O fi ea pandemie însă, odată și odată tot vine vara și locul va fi din nou plin de turiști care cu siguranță nu vor să vadă asemenea imagini pe falezele falnice ale stațiunilor.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nu manca si ospatara Mocanu un cacat nu se simtea bine
0
0
Vreau sa nu mai fie Primar asta,care nu vrea sa mi dea terenuri
0
0
Mai usor.Ciocu mic ca noi suntem la putere.Care se mai ia de Primarul meu o sa ma supere.
0
0
Dupa ce am vazut articolul am fost pe faleza siam constatat ca mizeria se afla pe proprietatea domnului director Manea Daniel care la randul lui a inchiriat barul fam Ghenea marea consiliera psd
7
1
Nu este singura zona. Mai sunt si altele. De vina este proasta educatie a unora si hoardele de nomazi colorati care bantuie Constanta.
5
0
Pai Florine, e normal, Ordinea ii apartine lui Comanescu, cuscrul lui Crusoveanu. Tot el face si toate lucrarile pe fonduri europene din Eforie
6
1
Daca plateste stransul gunoielor nu mai are bani sa-i de alui soacramea sa plece la turci.traiasca robertica sa tina neamul lui parvescu si saracila.ha,ha,ha prostilor sa ne votati
3
7
Acum se vede ca turistii doar adauga gunoi la cel deja facut din plin de localnici. Te caci pe tine si critici pe altii ca puti,cam asta fac romanii,nu doar in Eforie.
3
1
Eu nu cred ca Primarul sau angajatii Administratiei Eforie au venit si au aruncat acele deseuri. Spiritul civic nu este prezent la Eforie, fiecare sa arunce gunoiul unde trebuie si cum trebuie si nu vom mai avea deseuri zburand libere pe strada. Faleza apartine Directiei Apelor Dobrogea Litoral. Nu administratiei locale. DADL sa faca curat! Dar surprinzator DADL doar incaseaza, nu cheltuie nimic.
8
3
Ma baieti de la replica, voi sunteti suparati pe primar ca nu varsa bani la redactia voastra. A varsat la Ordinea. Ghinion, vorba unui clasic in viata.
7
3
Ptr Iulia, s-au facut multe sesizari la primarie si Mediu, dar pe ei nui intereseaza. Daca nu ese spaga degeaba. Sa vina odata alegerile locala poate se schimba ceva, inclusiv PRIMARUL cu clanurile lui Coja Crusoveanu ,Greceanu Oprea ei sunt capii mafiei!
8
2
A facut cineva o sesizare scrisa la Primarie, Garda de Mediu ? Daca da, ce raspuns ati primit? De ce nu-l comunicati presei sa aflam si noi ce masuri s-au luat!
3
2
Acolo nu are nasu cruso terenuri?
8
0
polarisul nu e al meu
3
2
Mirosurile de canalizare la intrare in Eforie Sud sunt insuportabile canalizarile sunt descoperite cei de la raja chiar nu vad
8
0
Multumim ciorilor si moldovenilor ce au aterizat in Eforie.cu un primar incapabil nu sunt multe sanse.fmm de japite ce ai stiut decat sa fure nu sa faca ceva pt Eforie.Sudul este un sat ce in curand va deveni catun.
9
3
exista faleza in ef sud?eu credeam ca exista numai miros de cacat la iesirea spre cta,ee la asa zisa statide epurare!
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272