REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

FALSUL MEDIC ESTETICIAN, dr. Lana, ACȚIONA și în CONSTANȚA

FALSUL MEDIC ESTETICIAN, dr. Lana, ACȚIONA și în CONSTANȚA

Replica API 6 decembrie 2020 | 00:00 8732

Svetlana Serghei, sau dr. Lana - cum este cunoscută, acționa și în Constanța. Mai multe cliente s-au plâns de rezultate, unele precizând că au fost de-a dreptul mutilate. Oamenii legii au intrat pe fir și s-a lăsat cu percheziții. Atât Svetlana cât și soțul ei sunt vizați de anchetă, fiind plasați sub control judiciar.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, la data de 3.12.2020, a pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în București și județul Constanța, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități.

În fapt, Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că o femeie, care ar pretinde că este medic, efectuează intervenții chirurgicale minim invazive în domeniul estetic.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că persoana în cauză, fără drept de liberă practică pe teritoriul României, cu sprijinul unor alte persoane, ar fi închiriat spații de tip cabinet medical, în care efectua proceduri de microchirurgie estetică. Aceasta avea spațiu închiriat inclusiv în Constanța, pe strada Badea Cârțan. Însă, după cum susțin clientele, dr. Lana își schimba punctul de lucru des.

Persoanele au fost conduse la audieri la sediul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Capitalei.

De asemenea, au fost audiate mai multe persoane care ar fi fost induse în eroare și astfel au solicitat și au fost supuse unor intervenții de acest tip.

Pe rețelele de socializare, inclusiv pe pagina cabinetului medical, clientele și-au precizat nemulțumirile, unele spunând că au fost mutilate.

Svetlana Serghei (Loghin) efectua mai multe tehnici, fiind vorba de injectări pentru contur, corectare cearcăne, rinocorecții, cât și altele.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
care este diferenta intre un fals medic si unul care-si cumpara diploma?
6
0
In toate blocurile vezi cabinete medicale cu diversi medici despre care nu stii nimic ------nu-i verifica nimeni ?-----tara lui papura-voda !
4
1
unde au fost cei care au avizat-o? La coada la spaga?
5
0
Daca vrwi sa le fwti in kur nu vor ca le doare dar asa se maltrateaza cu botox cu tate mari.
7
2
Pai si mai functioneaza ? Ca aveam programare maine ...
5
0
Asta e la romani, depasirea de competente adica ilegalitati, coruptie acoperita de autorizatie de functionare, !
8
0
au au ale dracului astea de vin de la CHISINAU LE STIU PE TOATE
9
0
la cate jmechere vin de la CHISINAU.....nici nu ma mir.....mergeti bai fraierelor la medici romani...
9
1
Bravo ei , lua banii la mwuiste , pentru ce sa-ti faci buze botoxate ? Pentru ca sa muleze frumos pe baston...
13
4
Am fost si eu cleenta si am avut 3 succesuri operatiate. O recomand. Am planificata si o interventie de marire de creier, ma transplanteaza 2 bucaturi de la ion smecerul
19
1
Fara prosti desteptii nu ar face bani, se duc toate distrusele sa se infrumuseteze in apartamente de bloc. Luati o p asta
25
0
ia uite si nu stiam de ce toate lumea isi batea joc de mine
17
0
Dau muye la banana!
6
2
prut, abia aseptam sa i aducem acasa
13
1
De parca ar fi singura cosmeticiana care se crede doctor...
34
0
Isi merita soarta toate rapandulele care se cred printese dar seamana cu muma padurii.E ca in bancul asta: Mama m-am trezit cu bau-bau in pat.Ionele ai 35 de ani si ea este fata cu care ai venit aseara din club.
22
1
Daca va manaca-n pixda sa va retusati, meritati. V-an gura de urate, vreti sa pareti femei? Nu va mai kkti pe voi cu fel si fel de operati, in ziua de azi, fac astiabdin barbat, femeie. Mintiti fraieri cu tencuiala. Cand va vad dimineata-n pat, au un sok! Panaramelor!
30
3
Da,putem.Pentru ca se poate.Pentru ca a gasit cu cine.Pentru ca a gasit unde,pentru ca a gasit o tara corupta,pentru ca a gasit politicienii potriviti,administratia incompetenta,pentru ca a avut cu cine sa imparta prada si i-a gasit pe cei ce trebuiau sa inchida ochii.
25
0
e ala care da, nu ala care cere.
27
2
Alta hoata din Republica Moldova. In Europa nu s-a bagat, aici a tinut prosteala ei la toate proastele care au apelat la ea!
32
0
Doamna in speta nu trebuie dusa la C.R A.P Constanta macar 24 ore ?.Si doamna are imunitate???
25
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369