REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Familia fostului șef din Port, Eugen Bogatu, trage tare să termine imobilul din Piața Ovidiu… pentru că-i expiră autorizația. Video

Familia fostului șef din Port, Eugen Bogatu, trage tare să termine imobilul din Piața Ovidiu… pentru că-i expiră autorizația. Video

C.B. 5 octombrie 2022 | 00:00 4515

Imobilul familiei lui Eugen Bogatu, fost șef în Portul Constanța, situat pe locul fostului Spital de Boli Venerice, din Piața Ovidiu, este departe de a fi gata. Construcția, care va funcționa drept imobil de locuințe colective, cu regimul de înălțime de 3S+P+2E, ar trebui să fie gata pe 20 octombrie a.c., însă, la cum stau lucrurile, este foarte puțin probabil ca investitorul să termine lucrările la timp.


La construcția de pe strada Marcus Aurelius, din Piața Ovidiu, a familiei lui Eugen Bogatu, fostul șef în Portul Constanța, se lucrează de zor. Fosta clădire, de-a lungul anilor de dinainte de 2000, a servit drept spital, așa cum este prezentat de persoanele care au trăit în acele vremuri.

Autorizația de construire obținută de familia Bogatu a fost emisă pe data de 7 octombrie 2019, cu valabilitate 3 ani, adică până la data de 20 octombrie. Rămâne de văzut dacă investitorul se va încadra în termen sau va cere prelungirea valabilității.


Menționăm că beneficiarii investiției sunt Inostrio Enterprises SRL și Logistics Partners SRL, proiectantul general este Up-Town SRL, iar constructorul care se ocupă de edificarea lucrărilor este Eli&Den Trading SRL

Despre societatea Inostrio Enerprises SRL

Inostrio Enerprises SRL este o companie înființată în anul 2013, ce are ca principal obiect de activitate exportul de cherestea. În plus, compania oferă clienților săi și o gamă largă de servicii profesioniste de consultanță, transport și logistică, fiind avantajată de poziționarea strategică în Portul Constanța Sud Agigea.

Eugen Bogatu

Administratorul societății este Codruţa Dana Bogatu, soţia fostului vameş şi director în Administraţia Porturilor Constanţa, Eugen Bogatu.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bogatu, Pilca, Fainarea, Teseleanu, etc toti hotii care au furat in portul Constanta si nu numai. Ca pisica toti au cazut in picioare.
2
0
Si eu tot Opel am
0
0
Ne/am saturat de hotii astia, institutiile statului dorm in ghete. Ce mai scrieti de astia ca nu patesc nimic.
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369