REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Familia lui Nelu Ploieșteanu vrea să dea în judecată Spitalul Floreasca

Familia lui Nelu Ploieșteanu vrea să dea în judecată Spitalul Floreasca

Replica API 15 aprilie 2021 | 00:00 1133

E scandal monstru după moartea lui Nelu Ploieșteanu! Elena Ploieșteanu, soția artistului, a ieșit la rampă, în urmă cu o zi, și a făcut acuzații grave la adresa personalului medical de la Spitalul Floreasca, acolo unde Nelu Ploieșteanu a fost internat după ce a fost infectat cu Covid-19.

Familia lui Nelu Ploieșteanu a anunțat că se va adresa instanței în legătură cu modul în care a fost tratat cântărețul în ultimele clipe ale vieții.

Elena, văduva lui Nelu Ploieșteanu, susține că soțul ei nu ar fi fost tratat cum trebuie și că ar fi fost chiar agresat de personalul medical, care a țipat la el, de la infirmiere până la doctorița care s-a ocupat de cazul acestuia.

Femeia a povestit cu lux de amănunte, în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, calvarul prin care a trecut soțul său, odată ce a fost internat în Spitalul Floreasca. „Soțul meu a cântat până pe 8 martie la Slănic, eu eram cu el acolo. Marți a făcut puțină febră, i-am dat ce m-am priceput eu. Apoi am mers la spital cu el. I s-au făcut investigații, i-au dat azitromicină. Am venit acasă, așa e, el a refuzat spitalizarea. A fost ceva mai binișor. Vineri i s-a făcut rău și sâmbătă l-am dus eu la spital. În 36 de ore situația s-a înrăutățit. Doctorii au fost de acord ca el să meargă acasă. Dânșii, dacă au văzut că analizele erau proaste, puteau să-i dea ceva mai tare”, a povestit Elena Ploieșteanu, la Exclusiv Vip, de la Prima TV, citează click.ro.

„Nu i-au pus branula! Era deshidratat! Nici nu l-au schimbat!”

Mai mult, Elena Ploieșteanu acuză că infirmierele ar fi cerut bani atunci când coborau să-i dea fiicei sale, Aneta Gavrilă, rețetele cu medicamentele ce trebuiau cumpărate pentru Nelu Ploieșteanu. „O infirmieră țipa la el: De fiecare dată am dat bani la infirmiere. Toate țipau la el. L-am vazut cu oxigenul la gură, cum se apleca să-și ia ceaiul, că era deranjat la stomac și a început infirmiera să țipe a la el. Am văzut pe camera de la telefon. Șefa secției i-a spus fetei mele că un pacient poate să stea 12 ore fără tratament. Farmacia e închisă sâmbăta și duminica. Erau multe medicamente pe care trebuiau să i le facă și nu i le-au făcut. Nu i-au pus branulă! Era deshidratat! L-am dus pe picioare și l-am am scos mort! Apoi l-au mutat la ATI și i-au luat telefonul! El a făcut atacuri de panică, stop cardiorespirator, el nu a murit de Covid! A fost lăsat ca un câine acolo, era o singură asistentă care doar îi regla oxigenul! De ce l-au umilit în halul ăsta? De ce și-au bătut joc de el?”, a spus soția lui Nelu Ploieșteanu, disperată, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iti doresc sa ajungi la spitalul judetean din Constanta sa vezi cum esti tratat ca la Auschwitz.
3
5
Circ! Circ! Hai cu lautarii! Ati mers prea tarziu la spital. A fost decizia voastra, a familiei. Da! V-ati tratat acasa, dupa "retele voastre", i-ai dat tu medicamente..." ce m-am priceput eu". E vina spitalului, acum ?!
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468