REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.1° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Familia proxenetului Bader insistă să nu fie dat afară de la Oil Terminal

Familia proxenetului Bader insistă să nu fie dat afară de la Oil Terminal

Replica API 14 aprilie 2012 | 00:00 110

Proxenetul Mustafa Bader, angajat al Oil Terminal şi taximetrist în timpul liber, regretă faptul că nu şi-a văzut de treabă. Mai exact, bărbatul este arestat de circa o lună, după ce oamenii legii l-au prins făcând proxenetism. La Tribunalul Constanţa s-a judecat, joi, recursul declarat de acesta împotriva menţinerii măsurii preventive, dispusă în urmă cu câteva zile de Judecătoria Constanţa. În faţa completului de recurs, avocatul inculpatului a precizat că înainte de a fi arestat, Bader avea o situaţie privilegiată din punct de vedere material, în sensul că avea serviciu bun, fiind angajat la societatea petrolieră Oil Terminal Constanţa, de unde primea un salariu îndestulător.

Mai mult decât atât, apărătorul a mai precizat că familia lui Bader depune eforturi depunând cereri peste cereri la conducerea societăţii, pentru a-i convinge pe şefi să nu-i desfacă contractul de muncă ci să-i acorde un concediu compensat şi pentru anul trecut, fără plată, asta pentru a-şi putea relua locul de muncă în cazul în care va fi eliberat condiţionat. Avocatul a cerut, încă o dată, ca inculpatul să fie lăsat în libertate, în subsidiar să i se impună să nu părăsească ţara. Mai mult decât atât, apărătorul a invocat şi posibilitatea ca acesta să nu mai poată conduce nici un tip de autovehicule, asta pentru a nu mai putea face taximetrie în timpul liber. "De-a lungul timpului, inculpatul a prezentat mai multe tulburări psihice, iar din momentul arestării, el a fost în permanenţă sub supravegherea cadrelor medicale din Spitalul Penitenciarului Poarta Albă, în condiţiile în care el ar fi trebuit să stea în arestul IPJ", a mai pledat avocatul. Reamintim că Bader, în complicitate cu încă 3 femei din Constanţa, puseseră la cale o "afacere" bănoasă, de pe urma unor prostituate. Profitând de faptul că are acces în Portul Constanţa, Bader lua cu taxiul marinari de pe nave şi îi conducea în apartamentele deţinute de cele 3 femei, pentru a întreţine relaţiis exuale contracost cu prostituatele cazate, iar banii erau împărţiţi între membrii grupării.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108