REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Fanii au fost uimiți de transformarea lui Sebastian Stan pentru filmul „A Different Man”

Fanii au fost uimiți de transformarea lui Sebastian Stan pentru filmul „A Different Man”

Replica API 29 iulie 2022 | 00:00 564

Sebastian Stan, actorul de origine română vedetă la Hollywood, a postat pe Instagram o imagine cu transformarea dramatică pe care o suferă pentru noul său film, „A Different Man”, transformare care i-a uluit pe fani.

În „A Different Man”, Sebastian Stan îl interpretează pe Edward, un bărbat care suferă de neurofibromatoză, o boală genetică ce determină apariția unor excrescențe sub piele. După ce a suferit o operație de reconstrucție facială, Edward devine obsedat de un actor care îl interpretează într-o piesă de teatru bazată pe viața sa anterioară.

Filmul, care va fi lansat anul viitor, îi mai are în celelalte roluri principale pe Renate Reinsve și pe Adam Pearson.

Fotografia cu transformarea lui Sebastian Stan i-a luat prin suprindere pe fani, care și-au arătat uluirea în comentarii.

Sebastian Stan a spus că Mike Marino este responsabil pentru transformarea sa din film, acesta fiind cunoscut și pe alte machiaje spectaculoase din filme precum „The Batman”, „Coming 2 America”, „The Irishman” sau „Joker”.

Sebastian Stan este un actor în plină ascensiune la Hollywood și mulți fani ai francizei Star Wars cer ca el să îl interpreteze pe Luke Skywalker într-o producție a francizei deținute de Disney, datorită asemănării cu Mark Hamill în tinerețe.

Recent, Sebastian Stan a primit o nominalizare la premiile Emmy pentru rolul din serialul „Pam & Tommy”. Potrivit digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este chiar din Constanta.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212