REPLICA ONLINE CONSTANTA

23° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Fanii Juliei Fox au rămas șocați când au văzut dezordinea din locuința actriței

Fanii Juliei Fox au rămas șocați când au văzut dezordinea din locuința actriței

Valentina CAMARA 1 februarie 2023 | 00:00 453

Julia Fox trăiește cu șoareci în locuința din New York. Imaginile cu apartamentul modelului au devenit virale pe rețelele de socializare, după ce a făcut un tur al casei. Materialul a strâns deja peste 8 milioane de vizualizări. În ce condiții stă fosta lui Kanye West.

Fanii Juliei Fox au ramas socati cand au vazut dezordinea din locuinta actritei

Julia Fox, în vârstă de 32 de ani, a postat în mediul online un videoclip prin intermediul căruia și-a prezentat locuința fanilor. Internauții au rămas șocați să vadă în ce fel de condiții trăiește fosta lui Kanye West.

Julia Fox are șoareci în locuință

În timp ce se filma, Julia Fox le-a dezvăluit fanilor ei că are șoareci în casă. Dezordinea din apartament le-a atras atenția oamenilor. Modelul știa că va fi un subiect de roast după ce va face imaginile publice, însă susținea că vrea să fie „transparentă” cu internauții când vine vorba de viața ei.

Julia Fox preferă să fie modestă, iar în cadrul videoclipului a atras atenția asupra bogăției, dar și a veniturilor diferite. Părerile fanilor au fost împărțite. În timp ce unii au apreciat-o pentru sinceritate, alții au lăsat comentarii de hate.

 „Nu m-am gândit niciodată voi face asta, dar cred în transparență maximă (...) Știu că voi fi subiect de roast, dar să sperăm că poate cineva care va vedea clipul, va spune că nu mă descurc chiar așa de rău. (...) Avem o mică problemă cu șoriceii”, a spus Julia Fox.

Modelul nu vrea să scape de șoareci

Ceea ce i-a șocat și mai mult pe fani este faptul că fosta lui Kanye West susținea că nu are de gând să scape de șoareci, cel puțin nu prea curând, adăugând faptul că i se par adorabili. Modelul apreciază că rozătoarele curăță firimiturile lăsate de fiul ei.

„Este o problemă, dar depinde și cum privești. Îi cam las să mișune pe aici. Apreciez că noaptea, în timp ce dormim ei ies și curăță firimiturile pe care le aruncă fiul meu pe podea. Așa că nu, nu am de gând să scap șoarecii prea curând”, a adăugat modelul.

Iată că deși pentru alții șoarecii sunt o adevărată problemă, Julia Fox nici nu vrea să ia în calcul momentan ideea de a scăpa de ei, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212