REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

FANII lui FĂGĂDĂU din HENRI COANDĂ NU respectă nici o REGULĂ! Video

FANII lui FĂGĂDĂU din HENRI COANDĂ NU respectă nici o REGULĂ! Video

Replica API 27 noiembrie 2020 | 00:24 4780

Încă de la construirea lui, cartierul Henri Coandă a reprezentat o problemă. Dacă, la început, vecinii erau terorizați de furturile din locuințe și din mașini, iată că, acum, în pandemie, regulile impuse de carantinare nu sunt respectate de cei care locuiesc aici, ceea ce reprezintă un real pericol pentru riverani. Astfel, purtarea măștii de protecție este facultativă în acest cartier, la fel ca și declarația pe propria răspundere fără de care nu poți părăsi locuința. Pe lângă toate acestea, învățământul online e ca și inexistent, copiii cartierului jucând fotbal sau barbut în timpul orelor de curs. Printre picături, votanții lui Făgădău mai suspină după fostul primar... că doar nu degeaba se declară fani înfocați.

"Nu facem noi școală din asta"

Cu toate că școlile sunt închise iar elevii participă la cursurile online, în cartierul Henri Coandă nu s-a auzit de acest fel de cursuri, altfel nu se explică cum la ora 12.00 mai mult de 15 adolescenți între 10-14 ani ”încinseseră” o miuță fără să respecte nici un fel de distanțare socială sau purtare a măștii de protecție. Întrebați de ce nu participă la cursurile online, răspunsurile au fost cam aceleași:

”Nu facem noi școală din asta; nu avem calculator; au zis profesorii să nu intrăm astăzi… și alte asemenea explicații”.

În Henri Coandă purtarea măștii de protecție este… facultativă

Nu doar copiii nu respectă regulile aici, nici adulții neținând seama de măsurile impuse în carantină. Astfel, aceștia umblă fără măști de protecție sau se strâng în fașa blocului câte 5-6 fără a ține seama de distanțarea socială. Probabil că nici nu poate fi vorba de acea declarație de propria răspundere, dat fiind că printre motivele de părăsire a locuinței nu este și: ”sparg semințe în fața blocului și joc barbut”.

Video 1:

Video 2:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
I-a meditat si p-astia Mariana Mitra la drept penal???
1
0
AU TRECUT 2 ZILE IAR NU ESTE APA !
1
0
sunt si fanii amiralului de carton
7
0
nici in zona EDEN nu se tine cont de restrictii....avem o bomba in spate la complexul EDEN, pe str. biruintei, plina de boschetari. de la ora 8 dim e plina de boschetari...fara masti si fara declaratii...pana la 11 noaptea..
0
0
Cum ma?! Asistatii au si parc si teren de joaca intre bageacuri? Cum dracu vine asta, fratica? In Compozitorilor, nici urma de asa ceva, chiar daca suntem platitori de taxe si impozite locale....
4
1
Ei nu respecta, ei sunt respectati! Ptr ca sunt luptatori nu slabi ca noi!
2
3
Care fani domnilor intoxicatori sau aveti sarcina cate 2-3 articole pe zi anti-fagadau. Poate nu stiti, dar la locale au fost la vot doar 30% din cei care locuiesc in Henri Coanda !
2
2
Dl Niculescu a avut o prestatie jenant de slaba in interviul din ziar...bla bla bla vorbe goale si sloganuri lipsite de substanta de la un partid care se compromite total
2
0
dle primar puneti politia locala latreaba ca altfel cei din zona v-au votat pentru o schimbare.nu avem nimic cu ei dar intedrarea lor lasa de dorit.un exemplu minor-cand aduceau copii la scoala 36 vin si cu pungile de gunoi pe care lelasa dupa masinile parcate din fata scolii.
5
1
Romii locuiesc in Rominia si vorbesc limba romani
4
5
Si asta se intampla cu, complicitatea voastra, care ati intors privirea sau ati tacut milc cand ati vazut ce face primarul. V-a bagat indienii in oras, a distrus o zona. Astia, trebuiau dusi pe undeva la iesire din Constanta. Sau pe varianta Ovidiu. Inca nu e tarziu.
19
2
Masinile alea scumpe sunt ale "saracilor" cazati in H Coanda pentru care platim noi ajutoare sociale ? Asata este lumea lui Ilici si a lui Mazare .
17
2
ei sunt viitorul tzarii , oamenii harnici de langa noi
16
2
Un cartier distrus, plin acum, ca mai intreg orasul, de case de amanet si second-hand. Esuat, gratie si atarnatorilor si prostimii. Au atras tot tiganetul din SE tarii la Constanta. Cartierul e infect, mizerabil, gratie si maghernitelor pompos numite Galeriile Soveja. Fara sanse de revenire pana nu se intra cu bisturiul...
21
1
blestemat sa fie mazare si tot neamul lui. sa l vad langa tigani, votantii lui
22
1
Nu lasati comentarii la Niculescu...pnl,pnl, aceeasi mizerie marca psd
14
6
Acum sunt ai vostri PNListilor !
16
12
la ciorile astea, pe care voi le faceti "fanii lui fatalau", lasati comentarii. La faptul ca Chitac ridica masini nu e voie sa se comenteze. Virgilica, pupilul Obezei Supreme, face si el ce il invata tuta aia! Sa va pis in incefal!
17
16

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218