REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Fântânile din Constanţa, pregătite pentru sezonul cald: intră în revizie tehnică

Fântânile din Constanţa, pregătite pentru sezonul cald: intră în revizie tehnică

Replica API 24 martie 2012 | 00:00 121

Parcurile şi locurile de agrement, luate la control

Parcurile şi locurile de agrement, luate la control

Fântânile arteziene din oraşul Constanţa urmează să-şi arate frumuseţea şi jocurile de apă, într-un timp cât mai scurt. Acestea vor reveni la viaţă după o revizie tehnică amănunţită, care se va desfăşura începând cu săptămâna viitoare. În aceeaşi situaţie se află şi parcurile, care au intrat într-un program intensiv de reamenajare.

Odată cu instalarea vremii însorite, oraşul Constanţa începe să se dezmorţească. Şubele, monotonia şi lipsa de vlagă vor fi date uitării într-un ungher ascuns, asta până la iarnă, când amorţeala va cuprinde, vrând-nevrând, starea de spirit a constănţenilor şi a autorităţilor locale. Forfota a început şi în ceea ce priveşte sectorul Serviciilor Publice din cadrul Primăriei Constanţa, iar începând de săptămâna viitoare fântânile din oraş vor intra într-o revizie tehnică amănunţită. În funcţie de rezultatele obţinute, acestea vor intra în funcţiune pentru perioada sezonului festival. Totul este bine pus la punct iar activitatea se desfăşoară după un grafic bine stabilit. "Începând de săptămâna viitoare, fântânile vor intra în revizie tehnică urmând ca apoi să fie puse în funcţiune pe perioada sezonului estival. Avem nişte criterii bine stabilite, vom începe cu fântânile din parcuri şi cele din intersecţiile mari. Bineînţeles că vor fi puse în funcţiune eşalonat", a declarat, pentru "Replica", Ionel Pilat, directorul Direcţiei Serviciilor Publice din cadrul Primăriei Constanţa. Mai mult decât atât, locurile de agrement şi parcurile vor fi puse şi ele la punct, pentru a întâmpina cum se cuvine vremea călduroasă, dar şi constănţenii dornici de relaxare în aer liber. Şi cum retina este principalul factor care încântă sufletul, este şi normal că trebuie mângâiată de peisaje îngijite. "Am început verificările punctelor de agrement şi parcurilor pentru acţiuni gospodăreşti, ecarisaj, dezinsecţie, deratizare, verificarea dotărilor urbane. Ce se poate înlocui, înlocuim pe loc, iar ce necesită o acţiune mai amplă, întocmim lista şi ordinul de lucru. Verificăm tot şi vedem ce s-a deteriorat. Avem de lucru, am început săptămâna aceasta", a mai spus Pilat. Potrivit acestuia, sărbătorile pascale, cât şi ziua de 1 mai, vor surprinde oraşul Constanţa cu locuri de agrement şi parcuri înfloritoare, curate şi plăcute ochiului.

Liliama CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272