REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

FANTASTIC! Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3, 7-5. Jucătoarea de 19 ani este noua campioană de la US Open

FANTASTIC! Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3, 7-5. Jucătoarea de 19 ani este noua campioană de la US Open

Replica API 8 septembrie 2019 | 00:03 563

Bianca Andreescu a devenit noua campioană de la US Open la doar 19 ani! Jucătoarea din Canada de origine română a jucat pentru prima dată în carieră într-o finală de Grand Slam și a reușit să obțină trofeul! Sportiva care a început tenisul la Pitești s-a impus în fața Serenei Williams cu 6-3, 7-5!

După un prim set excelent făcut de Bianca, și un început de senzație în setul secund, jucătoarea din SUA a dat senzația că poate duce partida în setul cu numărul trei. Andreescu a avut minge de meci la 5-1, dar Serena Williams a revenit incredibil și a egalat.

Totuși, Jucătoarea de 19 ani a câștigat următoarele două game-uri și a reușit să îi producă Serenei a 4-a înfrângere consecutivă într-o finală de Grand Slam.

Sursa: digisport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
FELICITARI BIANCA.Si la cum ii cunosc eu pe machidoni mai ca le-as da dreptate celor care spun ca sunt make care se oftica pentru ca a castigat Bianca,poate chiar aia care spun ca este Canadianca si nu are treaba cu Romania.
5
0
Felicitari! Daca la 19 ani a castigat deja un Grand Slem pai la 25-30 va fi super tare
2
0
S-a nascut in Ro? Numele bianca andreescu de ce nationalitate e bai ventuza?
10
3
Bianca Andreescu nu este roman. Este canadian. O incurajati degeaba.
2
10
N-am vazut o pupincurista si o proasta mai mare ca tine! Ia-ti oaia bezmetica si duceti-va dracului amandoua!
4
2
Oaia baga unghia in gat ca presa are pe cine lauda mai mult acum. Daca n-o ajuta mustaciosul pe oaie cu tintarul usor pana in finale mai vedea oaia doar putza la tzap. Sloane stephens sa nu ne spuna cum a pierdut cu oaia la roland garros.
4
2
Felicitari Bianca
7
0
la pitesti juca in finala la caracal ! Muie pesede !!! Cu mult cacat !!!
4
3
In urma cu ceva timp am spus ca Bianca are gesturi golaneste iar cineva m-a facut de cacao ----iata ca n-am gresit !----oricom felicitari
1
9
Noi o criticam pe Simona pentru ca vrem sa se comporte ca Bianca si alte colege de top. Adica sa arate tot timpul ca vrea sa fie campioana. Ca vrea nu numai banii din tenis ci si glorie si alt tip de renume, mai serios mai tipic unui sportiv de performanta nu mediocru..
8
1
Felicitari BIANCA si va rog nu o mai criticati pe SIMONA,a facut si ea ce a putut pt. ca sa ajunga nr.1 mondial si a reusit nu conteaza ce fel de tenis a jucat ganditiva doar ca fiecare jucatoare de tenis viseaza sa fie nr 1 in lume chiar daca nu toate declara asta.
7
4
Bine ca a plecat din tara asta, ca altfel nu avea nicio sansa in tenis.
12
2
sa le inping cu carja pe amandoua.
0
4
felicitari dar, gestul de la sfirsit, de a se tavali pe jos si a sta cu cracii in sus, a fost total dizgratios.Mai trebuie educata cum sa-si manifeste bucuria.De fapt, si la fotbalisti vedem gesturi mirlanesti. Nu poti sa le ai pe toate.De ce se bucura unii ca Simona ,romanca, are unele probleme? Cealalta reprezinta Canada.Unii pricep greu.
7
11
Simona ne-a facut de atitea ori fericiti !---a trait intr-o tara saraca de unde e greu sa faci sport pe banii tai !---Bianca e produsul unei societati bogate cu posibilitati extrem de mari----nu sufera comparatie ----Cariera Simonei nu s-a incheiat !---Sa nu pateasca si Bianca ca si Ostapenko o cadere mare dupa succes
11
5
Bravo Bianca ! Cat de curand , o sa ajunga sa o spulbere si pe Halep !! Halep este in cadere libera !!
12
4
mai avem si ceva bun de auzit despre romani..
14
0
Nu este romanca noastra. Nu vorbeste romaneste nicaieri, nu joaca sub steagul Romaniei. Tampenii
7
14
Bravo Bianca
17
1
Felicitari Bianca Andreescu! Bravo! Esti cea mai buna, esti romanca noastra. Te iubim si ne mandrim!
21
4
Voi astia care comentati doar sa va aflati in treaba....ati jucat tenis vreodata in viata voastra? Dar nu din ala pe malul garlei ci tenis in adevaratul sens al cuvantului, ca sa vedeti ce presupune si cat efort se depune? Bine ca stiti sa comentati.....urat.
18
4
Sa vezi ce batuta o sa-i dea nasoasei !
13
11
O sa arunce oaia in eclipsa totala si definitiva! Asa da!
13
13
Excelent!!! Felicitari!!!! Asa se face treaba nu ca oaia bezmetica!
20
13

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272