REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

FANTOMA lui FĂGĂDĂU bântuie prin NOROI, până-n gât, la Palazu MARE

FANTOMA lui FĂGĂDĂU bântuie prin NOROI, până-n gât, la Palazu MARE

Replica API 9 decembrie 2020 | 00:24 4469

Constănțenii din Palazu Mare încă au de tras de pe urma lui Făgădău. Noroi, gropi pline de apă, lucrări de reabilitare lăsate în voia sorții. Cam așa se poate descrie imaginea străzilor neasfaltate din cartierul Palazu Mare, din Constanța. Ploile din ultima vreme au transformat drumurile într-o adevărată aventură pentru locuitori. Aceștia apelează la administrația locală pentru a rezolva situația cu care locuitorii sunt nevoiți să se confrunte zilnic.

Locuitorii cartierului Palazu Mare din municipiul Constanța se confruntă cu mari probleme la nivelul infrastructurii. Cartierul are încă numeroase străzi neasfaltate iar, la prima ploaie, aproape că se îngroapă în noroi. Situaţia nu este de ieri, de azi, ci de ani de zile.

Şi, cum în ultimele zile, a plouat destul de mult s-au format din nou noroaie și, totodată, gropile au fost acoperite cu apă. Locuitorii au ajuns la capătul puterilor. Sunt supărați și apelează la noua autoritatea locală pentru a le asfalta străzile. „Poate veniți și pe strada Salviei, plătim taxe de zona zero , dar nu avem nici piatră pe stradă, blocuri se ridică, parcări pentru locatari nu sunt…”, a spus un constănțean.

„Ne-am făcut mașinile varză”

Pe străzile neasfaltate totul devine o aventură. Unii au încercat să-și amenajeze singuri strada, însă, după ploile din ultima vreme covorul asfaltic a luat-o la vale. „ Ne-am cumpărat case frumoase si ne intră noroiul în ele. Ne-am făcut mașinile varză. Nu mai zic că acum, că plouă, se acoperă gropile și nu știi pe unde să o iei să nu îți rupi mașina în două, pentru că se încarcă gropile cu apă și dacă ai ghinionul să prinzi una mai adâncă... poți să te pregătești să scoți banii pentru reparații”, ne-a declarat un locuitor al cartierului.

Toată situația se pare că nu a fost în atenția fostului primar Decebal Făgădău care acum își „linge rănile” pe malul mării. Poate că actuala administrație va lua atitudine așa cum a făcut și în cazul iluminatului public dar și a celorlalte probleme.

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fagadau isi numara spagile
4
6
asa arata aproape toate satele .
4
2
la 100m de filmare pe strada Tache Ionescu e o ferma de vaci intre vile acolo dece nu se face un reportaj sa vada si lumea in anul 2020 cum este sau pe ala il tine cineva in brate de nui spune nimeni nimic, cartier de cacat cu strazi de 4 ml unde nu poti sa intorci masina fiecare sa retras dupa cum a vrut
2
1
De Bd Tomis de ce nu se scrie un articol? Cum a fost asfaltat in primavara, iar acum este spart pentru a inlocui magistrale de canalizare?
8
2
Zona prezentata este in plina dezvoltare, nu se poate asfalta pe o strada cand nu e locuita nici macar 50%. Palazu arata f bine in ultimu timp dar totusi trebuie acordata mai multa atentie zonei de nord , este zona din judet unde se investeste cel mai mult. Palazu mare si cu tomis plus reprezinta cel mai mare cartier din oras si totusi are doar o scoala si o gradinita
7
2
Mizeria de FAGADAU sta ascuns, ii e frica de oameni. La cate prostii a facut.
9
7
Faci o poza cu noroi gata povestea. Asa poti sa pozezi 75 % din tara. Fantome ape noroi jale greu apa noroi
7
2
va invit sa vedeti strada Stefan Darascu din Palazu Mare. Un adevarat dezastru inca din 2005!
5
3
a ti luat o in gura la alegeri,imputitilor!!!!!!
8
2
Gata ba Diano m-ai lasa-l in pace. Gata, omul e pa. Ce tot trageti cu el atat? Nu va mai ajung banii lu Stroe... Va si vad cum iesiti din redactie la prima ploaie si pozati toate noroaiele din oras
11
1
Adevarul este ca pe multe strazi dupa ce s-a asfaltat ,s-a sapat prr tevi,ba gurile de canalizare sunt ade varate gropi de altfel ca in tot orasul s.a.m.d.....degeaba faci daca faci prost...
7
0
Si nu numai... Mai sunt destule asa zone prin municipiu...
6
1
Il detest pe Fagadau, dar ce prezentati nu este real. Zona este un santier in expansiune, zona unde s-au mutat oameni cu dare de mana, oameni care s-au obisnuit sa aiba totul, sa li se ofere ce vor, cand vor. Nu primaria este vinovata ca ati taiat porumbul si ati facut case. Lipsa bunului simt primeaza si caracterizeaza natia asta! Urat!!!
15
5
DATIASH DITAMAI MUYA FAGABOU FATALAU KAKADAU
8
8
e ...di vina !...fagadau ,asa i la noi!
6
7
Pe str alba iulia inca nu s a reparat ce a stricat raja 2 gropi in 2 luni cred ca ii este rusine lui chitac sa l sune pe fagadau sa l ajute
6
0
Are p..a?MA indoiesc.Sunteti asa de slabi si inapoiati incat meritati MILA!
6
4
Ati scapat de babu, dar postul de vice e tot din palazu mare. O sa va rezolve rusu. Asteptati
4
0
Nu mai zeinformati, Palazu arata super, strada principala era plina d egropi acum e lacrima, multi sefi din primarie locuiesc in Palazu, gropi sunt peste drum la TOMIS PLUS spre CAREFURR, nu mai dezinformati, este zona zero a Constantei, fata de cum arata acum 5 ani, Palazu este lux
10
5
Sa ii sugi pula lui Fagadau
10
11
O dezinformare grosolana, marca Replica. Nu este adevarat, locuiesc in Palazu si 99% din strazi sunt asfaltate, nu ii tin apararea lui Fagadau dar trebuie sa nu mai dezinformam voluntar lumea. Ziaristi de w.c.
17
7
Un ratat care a pierdut.
15
11
Fagadau a asfaltat in 4 ani cam 90 la suta din Palazu. Sa il vedem pe marele VeCe ce va face pentru Palazu, deocamdata a facut fix un rahat. Diana, sterge-te la gura!
14
15
o sa intre be geam si o sa futa in cur obezele de la Replica
13
5
Chiar mintiti cu nerusinare ! Prezentati niste strazi de la marginea Palazului in timp ce omiteti sa spuneti ca au fost asfaltate 99 % din strazi si pe strada principala au fost facute si trotuarele. Suntem oameni care locuiesc in Palazu si e strigator la cer cum niste jurnalisti dezinformeaza in asa hal !!!
23
8
Ba taranilor, e asfaltat cu pamant.
9
1
Sunt imagini de la marginea cartierului , acolo inca se construieste spre extinderea cartierului ! In general Palzu are strazi bine asfaltate , dar nu inteleg ....ce tot trageti cu atata cu Fagadau , gata , a plecat ! Si sa nu uitati sa mergeti in aceeasi zona si la finalul de mandat a lui Chitac , asa ca chestie !
26
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272