REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Lun., 26 Feb. 2024
Anul XX Nr. 6651
5.4° Constanța Luni, 26 Februarie 2024 Anul XX Nr. 6651
 

Fără apă caldă și căldură în zonele: Tomis III, Tomis Nord, Grăniceri și o parte din Inel I

Fără apă caldă și căldură în zonele: Tomis III, Tomis Nord, Grăniceri și o parte din Inel I

Cristina BĂRBUCEANU 24 ianuarie 2023 | 08:08 2439

Din cauza unor avarii apărute pe rețeaua de transport amplasate pe str. Cișmelei, str. Intrarea Ion Alexandrescu și str. Adamclisi nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii fiind afectate zonele Tomis III, Tomis Nord, Grăniceri și o parte din zona Inel I.

Fara apa calda si caldura in zonele: Tomis III, Tomis Nord, Graniceri si o parte din Inel I
Echipele de intervenție ale societății TERMOFICARE CONSTANȚA S.R.L. au început lucrările de eliminare a avariilor.

„Estimăm reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii în cursul acestei zile.

Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceste avarii.”, au declarat reprezentanții Termoficare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici acum nu e apa calda..
0
0
Nici ieri nu am avut caldura si apa calda! Avem copii care au inceput scoala! Batrani in case! Asa sarbatoresc constantenii 24 ianuarie? Stam si tremuram in casa! O sa va mai aleaga tatamare!
1
0
MINCIUNI!!!! ATI OPRIT CALDURA IN TOT ORASUL DE ASEARA!!!!! OPRITI CALDURA IN FIECARE SAPTAMANA!!!!! NU DATI APA CALDA!!!!! SA VA FIE RUSINE!!!!!! CHITAC SI HUTUCA CHIAR DORMITI????? NU VEDETI CUM VA SABOTEAZA???????
2
0
Chitac FMM!! BAGSTIAI TOATA PWLA IN KWRWA AIA DE MATA DE BOSOROG SENIL FMM!!!
4
0
Minciuni, minciuni, minciuni!!De 3 zile stam în frig la 2°, nespălați și plini de nervi, cu copii mici și bătrâni chinuiți. Mizerabililor și incompetenților, care v-ati luat zilele libere pe sănătatea noastră!! La ce ai prelungit contractul de director unui rătăcit de director, pe bani multi , în orașul asta și asa distrus, primarule și tu un incompetent și lipsit de empatie pentru cetățenii lui???? Nu mai merge asa! Constănțeni, alegeți civilizația! Demisia, primarule!
2
0
La ora 18 46 un mesaj a fost cenzurat !!! replica posteaza doar replicile care convin doar administratiei locale!!! doar acelea care nu afecteaza mintea sarmanilor urbei, care cred tot ceea ce spun alesii locali !!! Adica minciuni !!! Dar de ce mai existati!!!
5
0
in caz de razboi, rusii n-au nicio sansa, la cat de caliti la frig ne-a pregatit RADETU.
8
1
Nu erste nici o avarie, oameni buni ! Conducerea SOVIETICA din primaria constanta a dat ordin ca de 1 decembrie, Ziua Marii Uniri, precum si de 24 ianuarie, Ziua Micii Uniri, sa stati fara caldura si fara apa calda !
6
2
Faptul că se schimba conductele magistrale va duce la reducerea pierderilor de agent termic insa mulțimea de conducte secundare care duc la punctele termice sunt vechi vor produce în continuare avarii.Eu cred că nu s-a adoptat sistemul că PT să-și producă agentul termic pt că UE va pregăti sigur o lege astfel ca toți cei care locuiesc la bloc sa fie obligați să se racordeze la cet.Deja prima măsură au luat-o din 2027 va fi interzisă folosirea aparatelor de gătit pe bază de gaze naturale la bloc. Vorba englezilor UE va da legi prin care ne vor spune cât zahăr să punem in ceașca de ceai.Daca generația anterioară a fost de sacrificiu,a noastră este generația cobai pe care bogătașii Europei fac experiențe.
5
5
felicitari! in nota obisnuita! traiasca amiralul-primar! apropo, unde a luptat, de este amiral?
6
5
30 noiembrie, Sfantul Andrei, 1 Decembrie Ziua Romaniei, 24 Ianuarie, zi nationala, toate sabotate in mod intentionat de comunistul kitzak, omul moscovei, cel ce ne doreste a trai precum in okraina.Deschideti un dosar penal, cercetati de ce suntem supusi la genocidul acesta?
7
5
Gata? Au scăzut puțin temperaturile și începe hora?
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
1144810263
5/49
1646443325-02-20243 1 9 4 7 5 5
joker
20168392839