REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
11.9° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

Fără precedent: o femeie care gemea s-a auzit în timpul tragerii la sorți a grupelor EURO 2024!

Fără precedent: o femeie care gemea s-a auzit în timpul tragerii la sorți a grupelor EURO 2024!

Virgil STOIAN 3 decembrie 2023 | 00:00 6898

Naţionala României și-a aflat adversarele de la Campionatul European de Fotbal din 2024, găzduit de Germania. Tragerea la sorţi a avut loc la Hamburg.  Lucrurile au fost puse la punct din timp și s-au desfășurat fără cusur până spre finalul evenimentului. În momentul în care au început să fie extrase formațiile din urna a patra valorică, pe transmisiunea live s-au auzit zgomote mai puțin obișnuite.

Fara precedent: o femeie care gemea s-a auzit in timpul tragerii la sorti a grupelor EURO 2024!România joacă în grupa E la Euro 2024

De nicăieri, o femeie care gemea a acaparat fondul sonor, spre surprinderea tuturor. Cei de pe scenă au făcut tot posibilul pentru a continua tragerea la sorți, însă momentul a făcut înconjurul lumii în timp record. Ce s-a întâmplat?

Daniel Jarvis, un bărbat cunoscut pentru farsele pe care le pune la cale, a postat un clip pe rețelele sociale, în care și-a asumat totul: ”Am reușit! Am fost acolo! Zgomote la tragerea la sorți EURO 2024! Vă iubesc”.

Nu este prima dată când Jarvis face așa ceva. S-a mai întâmplat la începutul anului în timpul unei emisiunii sportive de la BBC, iar Gary Lineker a fost ”victima” sa atunci. Totuși, un astfel de moment este fără precedent la un nivel atât de înalt.

În urma rezultatelor obţinute în preliminarii, naţionalele participante au fost împărţite în 4 urne valorice. Germania, gazdă, va ocupa prima poziţie în grupa A, în timp ce ultimele 3 echipe care vor obţine biletele pentru EURO, în urma play-off-ului din martie 2024, vor fi în urna a patra.

Grupa A: Germania, Scoția, Ungaria, Elveția

Grupa B: Spania, Croația, Italia, Albania

Grupa C: Slovenia, Danemarca, Serbia, Anglia

Grupa D: Play-off A, Olanda, Austria, Franța

Grupa E: Belgia, Slovacia, ROMÂNIA, Play-off B

Grupa F: Turcia, Play-off C, Portugalia, Cehia

EURO 2024 se va juca pe 10 stadioane din Germania şi va începe la 14 iunie 2024. UEFA va distribui în total 331 de milioane de dolari selecţionatelor participante la Campionatul European din Germania - EURO 2024, a anunţat sâmbătă forul fotbalistic continental, citat de agenţia EFE, informează Agerpres.

Astfel, fiecare dintre cele 24 de selecţionate va încasa o primă de participare de 9,25 milioane de euro. De asemenea, fiecare victorie va fi recompensată cu un milion de euro, iar fiecare rezultat de egalitate cu 500.000 de euro. Calificarea în optimile de finală va fi răsplătită cu un bonus de 1,5 milioane de euro, care se va ridica la 2,5 milioane euro pentru accederea în sferturile de finală şi la 4 milioane de euro pentru calificarea în semifinale.

Câştigătoarea EURO 2024 va fi recompensată cu suma suplimentară de 8 milioane de euro, în timp ce învinsa din finală va primi 5 milioane de euro, conform digi24.ro

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E "actritza" Ramona b*****u. Gemea la inscriere. In HAUR.
1
0
am ...pus o de ...malineanu , e... vesela grupa si vom intra ...in germania la anul si...la multi ani!
3
1
georgia kazahstan azrbaidjan si israel nu sunt in europa geografica dupa definitia clasica mai veche daca nu s-a inventat altceva in ultimii ani rusia este si a fost intotdeauna rusia are cca 33 - 40% din suprafata europei care e pana la urali si 107 milioane locuitori in europa din cei 143 milioane in total si fata de cei 746 milioane ai europei in total inclusiv rusia
3
2
Gemea de placere ca a ajuns Romania la Euro...
9
0
Si ar mai fi o treaba interesanta: Anglia, Scotia, Tara Galilor fac parte din Marea Britanie, considerata tara suverana, unitara. De ce li se permite sa participe separat la campionate europene sau mondiale? Cum ar fi sa aiba Doborgea, Transilvania, Muntenia, Moldova echipe distincte acceptate? Nu este o nedreptate? De ce? Au ei 3 oua cumva?
24
3
Turcia, Georgia, Kazahstan sunt tari transcontinentale, avand doar o parte (mica, de regula) situata in Europa. Rusia si Azerbaidjan, necalificate, sunt in aceeasi situatie. Hai sa zicem ca sunt europene. Dar Israel nu are nici macar 1 mp!
27
2
Intotdeauna m-am intrebat ce-ar zice fosta mea profesoara de geografie din scoala generala sau din liceu, cand ar afla ca Israel este in Europa...
27
1

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515