REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Fără PROFIT și cu CIFRA de AFACERI ZERO, vrea să ridice un COMPLEX IMOBILIAR, în Constanța

Fără PROFIT și cu CIFRA de AFACERI ZERO, vrea să ridice un COMPLEX IMOBILIAR, în Constanța

Replica API 22 ianuarie 2021 | 00:25 9770

Un afacerist constănțean vrea să ridice un complex imobiliar în zona străzii Crișului (Brătianu -Palas), din Constanța. În acest sens, Cristian Velicu, căci despre el este vorba, a demarat procedurile în vederea informării cu privire la situația urbanistică a terenului.

Afaceristul Cristian Velicu, administratorul societății Royal Kym Srl, a demarat procedurile în vederea informării cu privire la situația urbanistică a terenului. Acesta intenționează să construiască un complex de 11 imobile, cu regim de înălțime de P+1, cu destinația de locuințe individuale. Conform informațiilor noastre, complexul va fi edificat în zona Crișuri, mai exact, în continuarea străzii Crișului, pe câmp. Conform datelor este vorba de parcela A656/9 LOT1. Certificatul obținut în data de 20 ianuarie a.c., este valabil 12 luni.

Date despre firma Royal Kym Srl

Firma Royal Kym a fost înființată în anul 2006 și îl are ca administrator pe Cristian Velicu. Cifra de afaceri a societății este 0 de 5 ani, de 8 ani profitul este pe minus, de 7 ani și capitalul este pe minus și de 4 ani are 0 angajați. Ca obiect de activitate, firma include toate activitățile de transport rutier de mărfuri; transportul buștenilor; transportul mărfurilor; transportul cu mijloace frigorifice; transporturi grele; transport de marfă în vrac, inclusiv în autocisterne, inclusiv a celor de colectare a laptelui de la ferme; transportul autoturismelor; transportul reziduurilor și deșeurilor, exclusiv activități de colectare sau eliminare. Această clasa mai include și: închirieri de camioane cu șofer; transportul mărfurilor cu vehicule cu tracțiune animală sau umană.

Sancționat cu supraimpozitare de 300%

Cristian Velicu a fost sancționat în anul 2018 cu o supraimpozitare de 300% a terenului pe care îl deține pe bulevardul I.C.Brătianu, numărul 145, acesta fiind încadrat în categoria celor neîngrijite.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aceasta carie sociala numita Cristian VELICU nu a facut nimic cinstit toata viata lui,fura pe toata lumea cum poate si traieste ca un parazit ordinar pe spatele celor 2 femei pe care le trimite la produs.RUSINE ACESTUI PESTE CARE ACUM SE VEDE DEZVOLTATOR IMOBILIAR!!!!!
0
0
Sa ii sugeti pula lu subu voi toti astia care aveti invidie pe el ... va furat voua din buzunar la toti astia care aveti oftica pe el? Jegurile dracu ..
0
0
Subu banii de pe carici pe carici se duc ai grija te ia anaful cat de repede, il bagi si tugulea in rotisor
3
1
Spune bodaproste, afacerile cu sloboz sa traiasca. Daca nu era angela si roxanica, wc urile europei acum vindeai dacii in continuare la obor. Acum vrei sa faci blocuri. Sa intre putin anaful pe fir sa te scuture.
3
1
Bai papagalilor nu confundati oameni de afaceri cinstiti si mai ales muncitori la privat cu tot felul de scursuri care si-au facut firme pentru ca sa fure statul cu acte si cu coplicitatea angajatilor cu functii de la stat,sau pt.ca sa isi spele bani negri legal prin firme,sau care isi trateaza angajati ca pe slugi si alte lighioane dastea pe care voi ii numiti"sectorul privat". Nu cred ca sunteti chiar atat de prosti si nu stiti nimic despre asazisi privati ci sunteti niste manipulatori marunti.
2
0
Subule, Roxanica a supt bastoane sa faca cartier de case. Noroc cu asociatii Tugulea si fii. Cand aveam bani asteptai banii din elvetia de la Angela
1
0
Asta merge la parandarat
3
0
ca Romania e un stat mafiot
1
2
Toti ,,afacerisiti,, fac blocuri ,viloaie sa le praduie in profit la naivi...dar ceva sa ramana in istorie un parc ceva nu mai incanta pe nimeni...de zici co lua averea cu ei pe lumea ailanta...
2
0
trage mooo la cioc statului roman, datoriile angajatilor vor ramane pe aceasta firma, darile catre stat, tv etc vor ramane pe o firma unde administratorul real sigur este un om al strazii
3
0
Are banii din furturi si evaziuni la saltea.Face complex imobiliar din milioane furate. Asa se albesc banii.De ce nu il ia ANAF la control deunde are banii? ANAF este colonie de sobolani cipanezi.
7
1
deja vue,noroaie cat cuprinde,fara scurgere dar ce conteaza, este sa gaseasca destui fraieri sa-i tepuiasca
6
0
Asta este mediul privat care se lauda ca tine tara pe umeri...
12
1
Face acvariu
5
0
fara profit adica taxe la stat zero, unde sunteti ma aia care tipati la bugetari, unde e prostanul cu voucerele??
19
5
Verificati western union si vezi avea surprize
16
0
E bagat cu faina alba si spala acuma.Aloooo Anaf haide bre sesizati va ca de curand urmarea ti profesorii pt. meditatii.Rusineeeeee........
15
1
Omul este peste
13
0
Obiectul de activitate al firmei este prostitutia iar ca angajati sunt Roxanica si Angela
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367