REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.1° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Fără Revelion în Piața Ovidiu, din cauza austerității impuse de guvernul Ciolacu

Fără Revelion în Piața Ovidiu, din cauza austerității impuse de guvernul Ciolacu

Virgil STOIAN 6 decembrie 2023 | 00:00 8991

În ultimii ani, mulți constănțeni, și nu numai, au ales să-și petreacă Revelionul în piața Ovidiu. Sfidând frigul de afară, sute de oameni au întâmpinat noul an alături de artiștii cunoscuți și apoi s-au desfătat cu jocurile de artificii. Ei bine, în acest an se pare că locuitorii orașului de la malul mării vor trebui să găsească o altă alternativă pentru a petrece Revelionul. Potrivit reprezentanților primăriei, în acest an nu se va organiza nici un fel de petrecere în piața Ovidiu, la trecerea dintre ani.

Fara Revelion in Piata Ovidiu, din cauza austeritatii impuse de guvernul Ciolacu Revelion 2023

Anul trecut, pe scenă au urcat Alexandra Stan, Dirty Nano, Pascal Junior și Robert Georgescu & White. Constănțenii au beneficiat atunci de un show de lasere toată noaptea, iar la ora 12 focuri de artificii  au fost lansate de pe Digul Farului Verde din Portul Turistic Tomis, sincronizate cu o coloană muzicală personalizată. Se pare că în acest an piața Ovidiu nu va mai răsuna de urări de „La mulți ani” totul din cauza ordonanței de austeritate care prevede interzicerea organizării, din fondurile publice, a evenimentelor comunitare precum festivaluri, concerte, competiții locale, festivități sau sărbători tematice de către instituțiile și autoritățile publice locale.

Fara Revelion in Piata Ovidiu, din cauza austeritatii impuse de guvernul Ciolacu Așa va arăta Piața Ovidiu în noaptea de Revelion

Nu se va organiza nimic în piața Ovidiu

Potrivit reprezentanților primăriei, în acest an nu se va organiza nici o petrecere de Revelion: „Nu se organizează nimic în acest an, de Revelion, în piața Ovidiu. Din cauza ordonanței de austeritate nu va fi nici o petrecere.” au transmis reprezentanții Primăriei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aia poa sa faca altceva.mai lasati ne cu kkturile astea inutile pt toti labarii. Hai sa ne adunam in piata ovidiu sa spargem sticle sa facem mizerie. Fiecare la cotetul lui. Bv lu ciolacu. Mooe vicelui Rusu
9
0
Asa a facut si mazare cu luminile, cluburile pensionarilor si siguranta stradala, le-a anulat "din cauza" ordonantei lui Basescu. Toate mizeriile se repeta indiferent ce partid votam. Ar trebui sa fie prezenta zero. (ps: nu ma intereseaza mizeria de revelion din piata ovidiu, punctam doar manevrele de doi lei)
4
2
Ce revelion ma,rugatziva sa fie vreme buna ca daca o veni un vaj ca saptamana trecuta petrecetzi anul nou in frig si intuneric la cat de capabili sau divedit a fi ashtia de la electrica,nu ma refer la muncitori caci oameni ashtia fac si ei ce pot ci la directori care inloc sa angajeze oameni pentru interventzii in caz de vreme rea ei si-au angajat rudele si amantele sa plimbe hartiile dintrun birou in altul pe salarii mari.
6
0
Laba e sfanta
4
1
Aveți grija cui le dati votul la anul ca dacă iar votați jigodilee din trecut și prezent iar se pișăă pe voi și vă dă la muiee încă patru ani
8
2
pai daca ati furat voi tot, de unde sa aveti bani de evenimente. bine ca ati avut bani pentru penibilul targ de craciun.
16
0
Păcat....Constanța a fost desemnat în ultimii 3 ani ca fiind cel mai frumos oraș din țară, cu mult peste Sibiu sau Brașov.
3
15
Din tara, normal ca nu-ti mai raman bani si de altele, hot batran ce esti
11
0
La cum arata Orasul asta , exact asta ne mai trebuia....CIRC !!!
16
2
are cele mai scumpe beculete din tara raportat la populatie, mai scumpe decat bucuresti, cluj etc si cu exceptia bucurestiului unde s-a cheltuit o suma mai mare, la foarte mare distanta de celelalte orase care au cheltuit sume mult mai mici cam de 2 - 4 ori mai mici asa ca risipa din banul public tot s-a facut si cu sarbatorile astea in conditiile in care zeci de probleme importante nu sunt rezolvate de 33 de ani din lipsa de bani, nesimtire si bataie de joc
16
1
Cu câteva sponsorizări de la coloșii imobiliari..și alții care le eliberează autorizațiile de construcții la foc automat,se putea face ceva la nivel mai mic..dar nu sa vrut..mai bine spargem bulevardele din nou după ce au fost asfaltare complet..rușine mare primariei
19
1
Daca era voință se gaseau câțiva galbeni in sacul fără fund al bugetului.Baietii nu sunt naivi.Ei stiu că urmează campaniile electorale din 2024. Daca stii când sa dai pâine si circ poporului ai șansa sa-i mai pacalesti inca patru ani.
25
0
Mai bine asa. Din bani publici poate oricine, acum cautati sponsori, afaceristi. Hahaaa, nu e p***t nimeni sa arunce banii pe geam.
18
1
Nu mai putem vedea p***e pe scena.
19
0
Ce tristete pe chitac! Aducea cativa expirati sa mugeasca , punea iar doua lumi ite la pret de las vegas si venea spaga la el si la rusu, mai ceva ca de la asfaltari. Pe lapusneanu mai sunt doar capacele de canalizare de pus. D c nu termina lucrarile? Pt ca dupa anul nou trebuie sa creasca pretul lucrarilor si dc sunt gata...gata si spaga?
20
4
Normal,este austeritate pentru unii! Pentru vreo vacanta a presedintelui prin tari africane sau arabe,se gaseau bani imediat! Sau pt. vizita lui Ciolacu in USA,a mers sa I se traseze indicatiii sau ,,sa cumpere" scaunul prezidential!
21
5

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468