REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Farmaciile care făceau mangle cu spirt sunt ale lui Oiță de la Save&Self

Farmaciile care făceau mangle cu spirt sunt ale lui Oiță de la Save&Self

Replica API 2 aprilie 2020 | 00:00 8156

Farmaciile familiei lui Valentin Viorel Oiţă Bucur au fost luate la puricat de către oamenii legii, care au găsit mai multe nereguli, precum soluție de curățare, care era comercializată drept alcool sanitar, măști de protecție fără preț afișat, dar și lichid dezinfectant cu etichete pe care nu era specificat termenul de valabilitate. Menționăm că farmaciile în cauză, respective Hesperos, sunt administrate de Doina Bucur și Andreea Oiță Bucur (soacra și soția lui Valentin Viorel Oiţă Bucur de la Save&Self Company Guard SRL). Contactați telefonic, administratorii societății nu au dorit să facă nici un comentariu.

Valentin Viorel Oiţă Bucur

Polițiștii Biroului de Investigare a Fraudelor din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, cu sprijinul inspectorilor D.G.A.F.P. Constanța, În perioada 30-31 martie a.c., au efectuat verificări la 6 puncte de lucru ale unei unități farmaceutice din județul Constanța, cu privire la respectarea normelor referitoare la comercializarea produselor de protecție împotriva COVID-19. Au fost controale la 4 farmacii din Constanţa şi 2 din Cumpăna, fiind vorba de Hesperos, societate administrată de Doina Bucur și Andreea Oiță Bucur (soacra și soția lui Valentin Viorel Oiţă Bucur de la Save&Self Company Guard SRL).

Au fost identificate 581 de sticle (290,5 litri) de soluție de curățare, care era comercializată drept alcool sanitar. De asemenea, polițiștii au descoperit 21 de cutii cu mănuși, în valoare de 2.100 de lei, care erau expuse spre comercializare fără a avea afișat prețul de vânzare, precum și 179 de sticle (89,5 litri) cu lichid dezinfectant pe a căror etichetă nu era specificat termenul de valabilitate. Polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de 57.000 de lei, la Legea 12/1990 și au ridicat, în vederea confiscării, bunurile, evaluate la 13.186 de lei. Contactați pentru un punct de vedere, administratorii societăţii nu au vrut să facă nici un comentariu.

Societatea Hesperos SRL a fost înființată în 1992, cu domiciliul fiscal în municipiul Constanța, pe Aleea Lirei.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ASTA NUI CUSCRU CU PRIMARU DIN OLTINA SI CU MANAILA DE E LROTECTORU PESCARILOR CU RESTAURANT LA INTRARE IN MAMAIA
1
0
Uite asa spala Oita banu din evaziunea din paza...a bagat in faliment zeci de firme cu datorii la stat si nu il vede nimeni...cred ca Anafu, Politia nu vad ca asta e mod de operare in stil mafiot
8
1
SA FIE DAT EXEMPLU !!! PENTRU TOTI care incearca in aceste vremuri tulburi sa faca averi calcand pe cadavre ! 15 ANI !!!
8
0
Fata de pampalau penal!
8
0
Asa traduc constantenii numele firmei lu idiotu asta
4
0
Asta trebuie ars in Piata Ovidiu!
11
0
Linga Bodega ,, La fasole " a inchis barul si a adus spirt cu 15 lei , masca cu 7.5 dezifenctant cu 11 lei , alcool etilic co 30 lei samd. Actionati in consecinta
6
2
cu asemenea fatza de prost si talhar pe care o are acest maimutoi este bine sa nu te intalnesti... daca totusi va abordeaza , fiti atenti la buzunare !
11
2
NU MAI ASTEPTATI CA AUTORITATILE SA SE AUTOSESIZEZE !!! NU MAI FACETI COMENTARII STERILE !!! SA DAM DOVADA DE SPIRIT CIVIC SI SA ELIMINAM JEGURILE DIN SOCIETATE MACAR ACUM !!! STIM CU TOTII CA ACESTI INFRACTORI ORDINARI AU CUMPARAT AUTORITATILE LOCALE SI ACESTEA NU VOR LUA MASURI !!! SESIZATE AUTORITATILE CENTRALE SI FACUT TOTUL PUBLIC CA SA NU POATE MUSAMALIZA ASA USOR !!! PAI ORIE E STARE DE URGENTA ORI NU E, ATI VAZUT CE A ZIS DOMNU PRESEDINT GATA TOLERANTA ZERO !!!
17
0
dar poate fac autoritatile un comentariu cu o autosesizare si cercetare, nu?
13
1
Un jeg ordinar acest Oita impreuna cu toata familia lui de infractori.
22
1
Puscarie cu pedeapsa maxima si fara contestatie sau alte drepturi pentru ca aici nu este vorba de un bisnitar care profita de starea de urgenta ci de farmacii unde numarul falsurilor vandute este mult mai mare si farmaciile sunt autorizate nu este vorba de un speculant care vinde la colt de strada.
23
1
Vocabular de jurnalist, mangla
5
12
Daca si taranul.asta semianalfabet a ajuns sa detina farmacii,ne meritam soarta!
29
0
Oita asta se pare ca este un adevarat berbec. Bubul simt ii lipseste.
13
0
Suntem in aceasta situatie din cauza unor imbuibati, slugi, spagari, lacomi, hoti, netrebnici si nemernici! Ii vedem, ii stim si acceptam de zeci de ani. Ei au distrus sistemul de sanatate. Opresti, fluturi, dragneni, ponti, melescani, basesti, fireni, nastaseni, tariceni, iohannesieni, orbani si lista asta nu se mai termina.
24
1
Pus la gard si impuscat imediat!
30
1
Save Self adica se salveaza pe el insusi.
23
1
cainii latra , si , ursul trece ! best justice money can buy
23
0
Anularea definitiva a licentei
38
1
ce fata de dobitoc si-l mai cheama si oita
39
0
numai taranoii pesedist din cumpana si de la tara sint atit de timpiti incit sa cumpere lichid spalat parbrizul drept spirt sanitar sau dezinfectant,sa cumpere medicamente vindute de panarame fara nici o scoala,de la,auz,oita!
35
3
Menorocit!Puscaria pentru acest infractor!
38
0
PUSCARIE TEPARULE ORDINAR
49
1
baaa eu vand si etnobotanice la farmacie sub tejghea asta cu antigelu era asa o aroganta!
32
0
Baga-ne-am madularele si caca-ne-am in gura lu Oita, a lu ma-sa si nevasta-sa, la puscarie cu gunoiele astea.
44
1
Semnat Oita
25
0
Da putin dosar penal , nu se poate? Sau spagile maimutoiului asta , Oita, sunt de neinlocuit?
60
1
Teparul analfabet Oita, a incercat sa dea o noua teapa. In orice tara normala asta era demult la zuhaus, iar banii confiscati de fisc.
70
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218