REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Farul Constanţa şi-a făcut imn şi se pregăteşte de Champions League pe ritmuri de trap! Video

Farul Constanţa şi-a făcut imn şi se pregăteşte de Champions League pe ritmuri de trap! Video

A.F. 6 iunie 2023 | 00:00 3342

Artiştii Spania 99 şi Costi Max au compus un imn al campionilor pentru Farul Constanţa, un proiect marca Superbet. Franţa a avut o melodie asemănătoare după titlul mondial din 2018.

Farul Constanta si-a facut imn si se pregateste de Champions League pe ritmuri de trap! Videosursa foto: sportpictures.eu

Farul Constanţa este noua campioană din SuperLiga, după un sezon pe care l-a dominat de la un capăt la celălalt. Trupa lui Gheorghe Hagi se pregăteşte de preliminariile Champions League pe ritmuri de trap.

Farul Constanţa şi-a făcut imn ca Franţa după ce a câştigat Campionatul Mondial în 2018

Artiştii Spania 99 şi Costi Max au creat imnul campionilor Farul Constanţa, în care fiecare component al trupei lui Hagi îşi găseşte numele printre versurile melodiei, inclusiv cei transferaţi între timp, cum ar fi Alexi Pitu.

Melodia recent lansată pe Youtube a atras multe comentarii pozitive din partea fanilor: “Gata, avem piesă de Euro2024!”, “Fan steaua dar melodia asta e prea” sau “unu e farul - ramenez a coupe a la maison” sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

“Unu e Farul” este o melodie asemănătoare cu “Ramenez a coupe a la maison”, dedicată naţionalei Franţei după câştigarea titlului mondial din 2018, după finala cu Croaţia, scor 4-2.

Imnul lui Vegedream a creat isterie în Franţa!

În 2018, Franţa câştiga după două decenii titlul mondial. Artistul Vegedream a creat un imn care a devenit viral, numit “Ramenez la coupe a la maison”, tradus “Aduceţi cupa acasă”, în care numele fiecărui campion mondial erau în versurile piesei.

Noul imn al Farului Constanţa este un proiect sponsorizat de Superbet, partenerul campioanei României. Spania ’99, pe numele real Andrei Mateos, este un artist român întors din Spania, aşa cum îi spune şi numele.

Costi Max, alias Costin Maxinese, este un tânăr de 22 de ani din Medgidia, care a jucat ca actor în patru filme: 5Gang: Un Altfel de Crăciun, Haita de Acţiune, Romina, VTM şi Tabăra.

Farul Constanţa a câştigat titlul în ultima etapă, după succesul cu 3-2 în faţa celor de la FCSB. “Marinarii” au revenit de la 0-2 la 3-2 şi apoi au urmat zile de sărbătoare în oraşul Constanţa, piaţa Ovidiu fiind plină de fani, scrie fanatik.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vin la Ploiești la supercupa r*mânia 2023 suporterul de la Iași care a sărbătorit după meciul FC farul Constanța vs fcsb cu plancarda Iași
0
0
Cum pot sa scot melodia Costi max ft spania99 unu e farul
0
0
da ala cantat de 3se ce avea?
0
0
Imnul Farului este cantat de PINDU !!!
0
0
Doamne fereste! Luati exemplul CFR-ului, Rapidului, Aa lui Dinamo, Craiova, U Cluj. Ce porcarie de imn este asta? Va bateti joc de Hagi si de jucatori!
0
0
Asta va lipsea mucoshilor, IMN,ati reusit sa va calificati in grupele Champions League si nu avetzi IMN,asta strica Gh.Hagi ishi lauda jucatori prea mult si astia copiii fiind chiar se cred M'Bappe,Ronaldo sau Messi,dar adevarul este ca nici macar un jucator format la Viitorul nu este in lotul vreunei echipe din primele zece campionate ale europei si Viitorul a fost eliminat din primul tur de cate ori a jucat in vreo cupa europeana,nici pe Farul nu o vad prea bine dar sa vedem.
1
0
Aici pe plan local o mai scăldați, dar in europa nu aveti prea multe sanse
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218