REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Fashion Summer Awards: a "plouat" cu premii pentru implicare în turism, pentru cluburi, terase, plaje şi restaurante

Fashion Summer Awards: a "plouat" cu premii pentru implicare în turism, pentru cluburi, terase, plaje şi restaurante

Replica API 17 august 2012 | 00:00 85

Piaţeta de la Cazinoul din Mamaia a fost, miercuri seara, punctul de întâlnire pentru cele mai fashion cluburi, complexe hoteliere, plaje, spa-uri, restaurante şi cafenele de pe litoralul românesc, în cadrul Fashion Summer Awards.

În cadrul evenimentului Fashion Summer TV au fost premiate cele mai cu "moţ" şi cele mai căutate locaţii de pe malul Mării Negre. Crush Beach, Crazy Beach, Napoli, Ipanera, EGO, Crema Club sau Vox Maris sunt doar câteva nume prezente pe lista câştigătorilor serii. Printre cei care au decernat premiile s-a numărat şi primarul Constanţei, Radu Ştefan Mazăre, care, îmbrăcat într-o ţinută asortată evenimentului, foarte fashion, a urcat pe scena festivalului de modă pentru a-i înmâna preşedintei ANAT, Corina Martin, premiul de excelenţă pentru cea mai dinamică implicare feminină în promovarea turismului de pe litoralul românesc. La aceeaşi secţiune, a primit şi Nicolae Bucovală premiul de excelenţă pentru cea mai dinamică implicare masculină în promovarea turismului de pe litoralul românesc. Din secţiunea cluburi au plecat cu câte un premiu: Fratelli Club (cel mai fashion club), Club EGO (cea mai aşteptată deschidere de club de pe litoral), Bellagio (cel mai spectacular show de club), Princess (cel mai activ club) şi Crema Club (cel mai fashion car alegoric). Secţiunea hotelieră şi al complexelor turistice a adus premii următoarelor: Vox Maris (cel mai fashion complex hotelier de 5 stele), Golden Tulip (cel mai fashion hotel de 4 stele) şi Complex Europa (cel mai fashion spa de pe litoral). Nici plajele nu au fost uitate de către organizatori, iar Crush Beach a plecat cu premiul pentru cea mai fashion plajă, Crazy Beach a fost cel mai fashion beach lounge şi Blue Beach a plecat cu premiul pentru cel mai fashion complex turistic de pe plajă. Terasele şi retaurantele de pe litoral au fost şi ele premiate, astfel: Lotka (premiul special pentru cel mai fashion brunch french care vă introduce în atmosfera de Rivieră Franceză), Napoli (cea mai fashion cafenea), Sabroso (cel mai popular restaurant de pe litoral), Tratoria Verdi (cel mai fashion restaurant cu specific italienesc) şi Ipanera (cel mai original concept de terasă). Palm Beach Hotel din Mamaia a primit şi el premiul special pentru Swimmers Club Romania, acesta având în dotare o piscină semiolimpică, piscină care îi găzduieşte, de altfel, şi pe elevii şcolii de înot pe care hotelul a înfiinţat-o. Cei prezenţi la eveniment au putut admira şi o prezentare de modă marca Cătălin Botezatu, prezentare ce a încheiat o nouă noapte de Fashion Summer TV.

Oana MUŞAT

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212