REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

FC Rapid l-a transferat pe portarul Horaţiu Moldovan

FC Rapid l-a transferat pe portarul Horaţiu Moldovan

Replica API 8 ianuarie 2021 | 23:49 1273

Clubul de fotbal FC Rapid Bucureşti l-a transferat, pe portarul Horaţiu Moldovan, care a evoluat până la sfârşitul anului trecut în Liga I la UTA Arad, informează site-ul oficial al grupării din eşalonul secund.

"Horaţiu Moldovan va apăra buturile Rapidului în cea de-a doua parte a sezonului, acesta fiind cel de-al patrulea transfer al iernii, după Bogdan Barbu, Emmanuel Ernest şi Alex Ioniţă. În vârstă de 22 de ani, portarul născut la Cluj-Napoca, înalt de 1,89 m, a semnat un contract valabil pentru 18 luni. Moldovan a făcut parte din lotul naţionalei României U21 în preliminariile Campionatului European, fiind pe banca de rezerve în partida câştigată cu Malta, din luna septembrie, acesta lucrând cu Nicolae Grigore, cel care a fost antrenor secund al selecţionatei de tineret", se arată pe site-ul citat.

Noul portar al formaţiei giuleştene a declarat după semnarea contractului: "Am venit la Rapid pentru tradiţia clubului, pentru aceşti suporteri minunaţi, dar nu în ultimul rând pentru performanţă. Vrem să promovăm în acest an în Liga 1 şi să facem fericiţi aceşti suporteri, care sunt de departe cei mai frumoşi din ţară, şi îi aşteptăm cât mai rapid pe stadion".

În cariera sa de până acum, Moldovan a mai jucat pentru formaţiile CFR Cluj, FC Hermannstadt, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Ripensia Timişoara şi Sepsi OSK Sf. Gheorghe, iar din vara anului trecut a evoluat în 4 meciuri pentru UTA Arad.

Horaţiu Moldovan este al patrulea transfer realizat de FC Rapid în pauza competiţională după Bogdan Barbu, Emmanuel Ernest şi Alexandru Ioniţă I.

De la întreruperea campionatului Ligii a II-a, FC Rapid s-a despărţit de patru jucători: Alexandru Pop, Bogdan Manole, Cătălin Ţîră şi Alexandru Dulca, scrie agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108