REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

FC Rapid va aborda noul sezon cu un lot remaniat; Alami, Bonnin, V. Alexandru şi Copaci, puşi pe lista de transferuri

FC Rapid va aborda noul sezon cu un lot remaniat; Alami, Bonnin, V. Alexandru şi Copaci, puşi pe lista de transferuri

Replica API 20 august 2020 | 23:08 1344

Clubul de fotbal FC Rapid a anunţat, pe site-ul său oficial, că va aborda noul sezon al Ligii a II-a cu un lot remaniat, noul staff tehnic condus de Adrian Iencsi punându-i pe lista de transferuri pe jucătorii Saifeddine Alami (27 de ani), Tano Bonnin (30 de ani), Valentin Alexandru (28 de ani) şi Paul Copaci (21 de ani).

"Finalul sezonului trecut a produs o mare dezamăgire întregii suflări rapidiste, însă timpul trece foarte repede şi ne pregătim de o nouă provocare, aceea de a o lua de la capăt şi de a lupta pentru promovarea în Liga I. Cu un nou cuplu de antrenori, Adrian Iencsi şi Vali Negru, doi tehnicieni cu ADN giuleştean, Rapid va aborda noul sezon cu un lot remaniat. Nume noi se vor alătura lotului rapidist în perioada imediat următoare, înlocuind jucătorii ce nu intră în strategia clubului pentru actuala stagiune", se arată pe site-ul citat.

Cei patru jucători la care staff-ul tehnic a renunţat se vor pregăti separat de restul lotului până îşi vor găsi alte angajamente.

"După evaluarea lotului din prima parte a perioadei de pregătire, staff-ul tehnic a decis că în sezonul următor nu se va baza pe Saifeddine Alami (27 de ani), Tano Bonnin (30 de ani), Valentin Alexandru (28 de ani) şi Paul Copaci (21 de ani). Aflaţi sub contract cu Rapid, cei patru fotbalişti devin disponibili pentru transfer, urmând a se pregăti separat până când îşi vor găsi noi angajamente", se mai precizează pe site.

După ratarea promovării în Liga I, FC Rapid s-a mai despărţit de fotbaliştii Mihai Popa, Geani Creţu, Alexandru Iacob, Facundo Mallo şi Brighton Labeau, de antrenorul principal Dan Alexa şi secunzii Costel Ilie şi Ştefan Grigorie, de directorul general Ovidiu Burcă şi de preşedintele Daniel Pancu.

Pentru sezonul următor, în funcţia de antrenor principal a fost numit Adrian Iencsi, care va fi ajutat de secundul Valentin Negru. Până acum, FC Rapid a legitimat un singur jucător, Radu Crişan, fundaş împrumutat pentru un an de la Astra Giurgiu, conform agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272