REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

FCSB ar putea bifa o nouă mutare importantă: „E excepțional, nu mă pot împotrivi transferului”

FCSB ar putea bifa o nouă mutare importantă: „E excepțional, nu mă pot împotrivi transferului”

Replica API 29 octombrie 2021 | 23:57 870

Jean Vlădoiu, președintele celor de la FC Argeș, vrea să meargă până la capăt în Cupa României. Crede că e posibil chiar și fără Grigore Turda (24 de ani), liderul defensivei, scrie gsp.ro.

FC Argeș a obținut in-extremis calificarea în sferturile Cupei României. A revenit de la 0-1 în fața lui Dinamo, golul decisiv venind în prelungiri, de la Cristi Dumitru. Vlădoiu are planuri mari în continuare.

„Băieții au scris istorie, FC Argeș nu a mai ajuns de mult în această fază a competiției. Ne dorim, așa cum am spus-o și după meciul cu Voluntari, să mergem mai departe. Îi felicit pe băieți și sper să o ținem tot așa. Avem o mare șansă, echipe cotate mult mai bine au ieșit din luptă.

Primul meu transfer a fost Cristi Dumitru. El în tot ce a făcut, din ianuarie, s-a adaptat foarte bine la Pitești. A fost foarte bine primit și a ales să revină aici. La fel și Ișfan. Avem jucători tineri, de perspectivă. Sper să fie serioși, să rămână modești. Sunt jucători de echipa națională”, a spus Jean Vlădoiu, după victoria cu Dinamo.

Vlădoiu: „Turda va ajunge la echipa națională”

Grigore Turda, unul dintre fundașii interesanți ai actualului sezon din Liga 1, ar fi intrat în vizorul lui Gigi Becali. Jean Vlădoiu nu exclude o eventuală plecare a apărătorului.

„Eu am spus de mult timp că Turda este un jucător senzațional. L-am comparat cu Belo. Îmi permit, pentru că el e fratele meu. Nu m-am înșelat. Turda crește de la lună la lună, învață foarte mute lucruri.

Cred că în scurt timp îl putem vedea și la echipa națională. Muncește și are mari șanse. Eu nu mi-aș dori ca el să plece, dar dacă domnul primar și cei care conduc destinele decid să îl dea pe Turda, eu nu mă pot împotrivi”, a explicat Vlădoiu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272