REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

FCSB, gata de transferuri. Discursul lui Toni Petrea: "Vom face o analiză"

FCSB, gata de transferuri. Discursul lui Toni Petrea: "Vom face o analiză"

Replica API 22 decembrie 2020 | 00:00 1074

FCSB a terminat anul cu o remiză, scor 1-1, în compania revelației Sepsi OSK. Antrenorul gazdelor, Toni Petrea, spune că va urma o analiză în cadrul clubului.

Cu mulți tineri în echipă, FCSB nu a reușit să învingă CFR Cluj sau Sepsi, echipe care mizează pe fotbaliști cu experiență. FCSB este gaa să se întărească în vederea play-off-ului: "A fost un meci aprig disputat, ne așteptam la acest lucru. După părerea mea am început meciul un pic cam ezitant, după care ne-am organizat. Cred că rezultatul este echitabil. Terenul nu ne-a avantajat în această seară, eram obișnuiți cu altă suprafață. Suntem încă pe primul loc, vom vedea și în funcție de rezultatul meciului de mâine seară.

Toni Petrea, depsre campania de achiziții: "Trebuie să facem o analiză destul de bună"

Am vorbit cu ei, au crezut că mingea a ieșit afară la gol, iar șutul ne-a surprins. Se mai întâmplă. Mie mi-a plăcut cum au reacționat jucătorii, pot să mă declar mulțumit, având în vedere că veneam și după meciul cu Craiova. Trebuie să facem o analiză destul de bună la tot ce s-a întâmplat în acest tur și vom vedea ce se va întâmpla în continuare. Am întâlnit echipe care au jucători cu experiență, care știu când să rupă jocul, când să preseze.

Am văzut că se iscase un conflict între el și domnul Grozavu. Am încercat să aplanez acel conflict, atâta tot. Titlul este un obiectiv realizabil, dar sunt multe puncte în joc, trebuie să o luăm step by step", a spus Toni Petrea, după remiza cu Sepsi, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272