REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Februarie, luna cadourilor la Maurer Residence Constanța

Februarie, luna cadourilor la Maurer Residence Constanța

Replica API 13 februarie 2019 | 00:04 905

Prețuri speciale la apartamente

Prețuri speciale la apartamente

Maurer Imobiliare a reușit să transforme în realitate visul a mii de oameni. Din 2017, a pus pe harta extinderii lor naționale și orașul Constanța, dezvoltatorul imobiliar propunându-și un concept occidental la malul mării, asemenea marilor orașe ale României unde și-a lăsat amprenta.

Beneficiile aduse clienților de către Maurer Residence Constanța

”În nordul orașului Constanța, acolo unde zgomotul specific aglomerației este departe și unde aerul este mai proaspăt, am decis să construim o comunitate pentru locuitorii de la malul mării. Mai exact, am creat un ansamblu rezidențial cu scopul de a ridica ștafeta de calitate printre locuințele obișnuite din Constanța. Maurer Residence Constanța este un proiect Maurer Imobiliare, o echipă unită care, în cei 12 ani de activitate, am reușit să construim peste 6500 de apartamente distribuite în cele mai importante orașe ale țării: Brașov, Sibiu, Cluj, Târgu Mureș și Constanța. Filozofia care unește toate aceste proiecte este definită de calitate, unitate și servicii premium. O parte din lucrurile care ne diferențiază sunt și cele care au dat încredere celor 416 familii care au ales sa faca parte din comunitatea noastra: atenția pe care o acordăm detaliilor, apartamentele predate complet finisate și boxa inclusă în prețul de achiziție. În plus, complexul Maurer Residence Constanța este întreținut de echipa proprie de administrație, cea care este “vinovată” de aspectul plăcut al spațiilor verzi și curățenia ansamblului rezidențial. Cu toate acestea, prețurile noastre rămân mici. Pornesc de la 43.800 de Euro și poți alege dintr-o gama largă de apartamente, avand compartimentarea potrivită pentru tine și familia ta!, au transmis reprezentanții Maurer Residence Constanța.

Februarie, luna cadourilor la Maurer Residence Constanța

Dăm startul cadourilor în februarie și oferim, celor care vor să facă parte din comunitatea Maurer, prețuri speciale la apartamente:

• 5000 euro reducere la plata cash

Prin plata integrală a apartamentului, beneficiezi de cea mai bună ofertă de achiziție!

• 3000 euro reducere pentru plata prin 3 tranșe

Aici tu deții controlul investiției tale!

• 3000 euro reducere pentru Rate la Dezvolator

Dacă vrei să intri cât mai repede în posesia noii tale case, ratele la dezvoltator sunt cea mai eficientă cale să îți îndeplineșți visul.

”Oferta noastră este valabilă până la dată de 28 februarie 2019 și se bucură de un real succes în rândul celor care vor să își împlinească visul de a avea locuința proprie. Te invităm să ne treci pragul, ca să îți povestim pe îndelete despre oferta noastră. De asemenea, dacă ești curios, îți vom prezența întregul complex, stadiul lucrărilor și planurile noastre de viitor. Dacă te-am convins, te așteptăm la sediul nostru din Strada Milano, nr 21. Știm că timpul este o resursă destul de limitată în ziua de astăzi. Așa că suntem disponibili și la numărul de telefon 0728 111 777 sau accesand www.maurerconstanta.ro”, anunță reprezentanții Maurer Residence

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614