REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, scrisoare ironică: Bine ai venit acasă, Liviu!

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, scrisoare ironică: Bine ai venit acasă, Liviu!

Replica API 29 mai 2019 | 00:45 473

Găsești camera așa cum ai lăsat-o

Găsești camera așa cum ai lăsat-o

Reprezentanții Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor au transmis un comunicat de presă plin de ironie la adresa lui Liviu Dragnea.

”Iartă mașina aia mioritică în care te-au adus la noua ta casă, dar alta n-am avut. Bugetul mic, sistemul penitenciar subfinantat și subminat. Știi matale! Doar te-ai luptat mai bine de 2 ani să ne dărami cu tot cu justiție și pușcării! Dacă reușea Tudorel să libereze toți detinuții, acum făceai pușcărie singur. Toată Rahova era, practic, a ta. N-ați reusit, și-a fost doar o întamplare că sluga s-a dovedit nevredincă. Greu eșec! Era, întelegem, o măsură în programul de guvernare de rezervă. Am auzit ca te-au și înjurat niște cetățeni la venirea 'acasă'. Nici măcar ultimul miting nu ți-a reușit mustăcilă! Ce soartă! Ce durere! Probabil că tot auzi așa vorbe de când nu prea-ți mai ies băile de muțime. Și, e păcat de fata aia frumoasă să treacă prin toată hărmălaia asta. Și, singură, acum. La partid, vedem la televizor, e minunat. Unii zic că-i bine c-ai plecat, alții că era bine să nici nu fi fost. Mai rău e că ieri, la primirea în penitenciar, la partea de control al cavităților n-au fost în tură pianiști. Dar, de bună seamă, încă mai simți asta”, au început comunicatul reprezentanții FSANP.

În continuare, ei au precizat că va găsi condițiile așa cum le-a lăsat. ”Camera o găsești așa cum ai lăsat-o când ai redus de vreo 3 ori banii de investiții pentru penitenciare în timp ce plangeai și te smiorcăiai la televizor de mila miilor de infractori condamnați pe nedrept pentru crime, tâlhării, violuri, hoții și alte blestemății. O să-i cunoști mai bine și-o să plângeți împreună. Ai grijă, însă, nu mai invita pe nimeni la baie, Liviu! În pușcărie, nu e ca la Parlament, iar ziariștii nu ți-ar face nimic din ce s-ar putea gândi noii tăi colegi. Sper! Mai ales că, apropo, în pofida recursului compensatoriu care-a eliberat mii de infractori, au mai rămas vreo 2500 de violatori în pușcării. Poate te miră că-i cam îngust, ori că-i olecuță de mucegai sau că-s prea mulți colegi în cameră. Preocupat fiind cu amnistii și grațieri, deși aveai pe mână banii țării, ai uitat să repari pușcăriile și să le aduci aprope de nivelul vilelor pe care le vedem uneori filmate discret din dronă. Nu credeai că ți se întâmplă și ție justiție. Altfel, prima zi e cu emoții. O să fie mai bine! Probabil c-o să descoperi și matale că ești de fapt un scriitor, un cercetător și-un educator. Calea e batută, și n-ar mai mira pe nimeni dacă, după ce-ai umflat kilometrii de autostradă ori producția la hectar, o să devii brusc un pușcărias model. Între timp, noi cu ale noastre. O să încercăm sa ne vedem de viață și-o să trăim în lumea asta pe care tu ai incercat să ne-o furi ca sâ scapi de pușcărie, după ce, printre altele neștiute, ai furat de la copii și asistați social ori din fondurile europene ca să dai la partid ori să-ți umfli conturile. Așa că, încă o dată, bine ai venit, Liviu!”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CAND SA INFIINTAT PUSCARIA DIN GUYANA FRANCEZA NAPOLEON A FOST INTREBAT DE CINEVA...CINE II VA PAZI PE ACESTI TALHARI ? ALTI TALHARI MAI MARI DECAT EI...ASTA ESTE IMAGINEA CARALIILOR DIN PUSCARIILE ROMANESTI...TALHARI
1
1
Doamne iarta i ca nu stiu ce ...se va intampa, ocolite sunt caile politicii , dar toti acolo ajung !
2
1
Nu la-ti dat in primire lui Mazare,sa-i faca primirea.Ca Mazare are si alifi mai speciale sa-i produca si senzati si placeri,sa nui duca lipsa lui Irinuca sau a lasato pe maini bune.
2
1
Ai dreptate.In toate institutiile militarizate ale statului este viata buna, dovada: in fiecare an sunt inscrisi cel putin 10 pe loc cu dosare verificate si admisi pt.concurs,asa ca nu mai plangeti baieti ci plecati pt. ca sunt peste10 la poarta care de abia asteapta.
2
1
Scrisoarea e de puscarie pentru cei care au scris o ironia nu este inclusa in fisa postului
3
0
pt angajatii penitenciarilor , daca nu va era bine NU stateati acolo dar va convine salarii bune , MUNCA IOC , haine GRATIS , MINCAREA zilnica la fel , de ce nu ati plecat ???? cred ca va convenit totul gratis , nu va mai vaitati si pensii bune si de tineri halal comentarii ,numai Hainele pe care le imbracati de pomana costa 11000 lei pe AN TACETI
4
2
Schimbari urgente sa se faca nu numai in guvern ci si in institutiile de forta ale statului unde au fost promovate numai mediocritati si obedienti ai PSD-ului si-ai lui DRACnea. CSM, ICCJ, IJ, Comisia speciala de anchetare a magistratilor, maciuca politica a psd-ului cu matrakuka lui tudorel Toader, psd-ista adina florea. Curatam urgent toata mizeria lasata de penalul DRACnea si a lui sluga, tudorel toader!
2
1
Da, ma bucur ptr patimile lui dragnea. Ma bucur din inima. A distrus vieti, a distrus vise, idealuri. Si-au vazut doar interesul. Au acaparat tara. M-am simtit injosit, umilit, fara speranta, fara viitor. O spun cu glas tare: MA BUCUR ptr cum se simte. Suntem incarcerati intr-o Romanie fara viitor, intr-o iluzie morbida. A distrus vieti, suflete, familii si pentru ce patimeste ma bucur...ma bucur ptr ca simte ce simt eu zi de zi...
5
4
Bun venit acasa se potriveste mai bine angajatilor din penitenciare care baga telefoane in celule cu ajutorul carora hotii fura prin metoda Accidentul. Daca e sa comparam, cat prapad a facut Dracul, atata au facut si angajatii corupti din penitenciare. Sa le uram si lor, anticipat, bine ati venit acasa.
5
3
Asta de jos 19.54 muye securistilor. Ti au draq de specie de tortionari hoti si koorve
5
2
Atat ii duce pe ei capul dupa ce o viata au stat si ei in puscarie. Te indobitocesti ca si puscariasii pe care ii pazesti si apoi incepi sa scoti perel ca mai mult nu te duce capul.
3
7
Esti retarda
3
5
N-or fi CARALIII prea destepti dar nici tu nu prea le ai cu scrisul, analfabetule!
9
3
Amuzant, dar e tragic. Oare le-a explicat cineva sindicatelor toate problemele? De exemplu spitalele, gradinitele, scolile, drumurile, casele de batrani, handicapatii, muncitorii cate 12 ore din privat, pretul la mancare etc...sunt si ele prioritati nu neaparat conditiile de arest unor delicventi. Hai sa vedem cum arata Romania dupa 30 de ani sub toate partidele... Amuzant dar tragic baieti...
12
0
ATAT POT SA GANDESCA CARALII !
5
13
Nu mai iese de acolo, ca schimba si hramul...
7
4
tot urlati ca altii sunt securisti dar cei mai multi fosti securisti sunt si au fost la psd un partid comunist o abjectgie post pcr continuata de nea nelu colonelu ! gata cu propaganda ca toti securistii au fost si sunt la psd si toti care au dat tunuri de milioane de euro in frunte cu nastase hrebenciuc mazare si terminand cu dragnea asta nu inseamna ca basescu si clica lui sunt diferiti dar nu mai faceti pe altii securisti cand toata securitatea e la psd si pmp
10
10
Cea mai tare scrisoare citita vreodata! Ce plm plateste?! Ce-i plangeti atat de mila!? In 2 ani iese si se intoarce la milioanele lui iar uni vor ramane la fel de prosti. Urata natie, prost popor!
22
7
daca stia ca ajunge la puscarie facea bordeluri din ele dar stai putin ca facem cea mai veche meserie de ris cu astea ca cred ca nici nu stiu s-o faca daca fac ca in politica e clar
9
3
ce impartiali? sunt judecatori? ei doar pazesc hotii. deci , da! au spus ce cred!
13
6
Dincolo de orice chestiune , stiam ca , cei de la Penitenciare , trebuie sa fie impartiali . Indiferent , de detinuti . Parca sunt chestii din 1950 , cand erau huliti detinutii politici . E ok...a gresit , plateste , clar . Dar daca tu , ca si instutie vrei ceva , foloseste instanta impotriva persoanei...nu ca-n anii 50 .
8
18
A ELIBERAT PUSCARIILE CA SA AIBE EL LOC
17
4
Bravo baieti ,a venit si timpul vostru !
20
4
Asa va pus Kovesi,Koldea,Pahontu sa scrieti cf.protocoalelor verbale?Gaborii sunt tot puscariasi doar ca de cealalta parte a gratiei.Prost ca ca nu v,a taiat salariile la juma' dar prinde el un telefon.Nu ne lasam noi oamenii la greu,ne rotim zilnic si traieste doar cu icre negre!
10
22
Asta este doar inceputul jigodiilor comuniste. O sa urmati cu totii la rand. Sa nu credeti ca daca Dragnea a fost inchis voi puteti sa va continuati furturile si sa va schimbati ministerele intre voi. Vrem sa plecati cu totii si nu acasa ci la puscarie langa infractorul sef. Si voi, astia, slugoilor pesedisti, care mai comentati pe aici, o sa va ascundenti in gaura de sarpe cand o sa va cautam sa va sterilizam. Traiasca Romania Libera de Hoti!!
23
9
Scrisoarea asta suna ca si cum ar fi adresata unui condamnat politic pe vremuri mult apuse,iar din punct de vedere legal functionarii publici de penitenciare nu prea au voie sa aiba apartenenta politica!
18
10
Toata lumea stie ca are drogury ascunse in coor e dependent.trage de ata care atarna pianistule
12
6
uite neamurile lui Ficior si Lazar si a altor tortionari din tara isi transmit invataturile ,la fel ca tatii securisti la fii useristi.Bai gardieni cacanari,tot cu telefoane, cafturi,violuri spagi va ocupati a inteles si Dragnea ca trebuie sa cotizeze asa ca banuiesc ca o sa-i asigurati ca si lui Borcea o asistenta,camera de gimnastica,pachete telefoane etc
15
16
Bine ai venit acasa Liviule ! Ha ha ha
22
11
Ce jigodii infecte. Pai sa nu te bucuri cand moare cate un militian din asta tortionar! Si tampitii de romani au votat genul asta de oameni. pe urma tot ei or sa se planga ca vai ce dictatura au impus progresistii! mare adevar stupid people!
17
27
Esti chiar mai prost decat ma-ta!
21
10
Puletilor. Asta la bulau arw camera VIP, tv,tellwfon si curve. Nu va mai kkati oe voi. Ca mituieste cu 1 mil de euro si esstww sefu tuturor acolo. Dupa ce iese in 2 ani freaca pula pe 100 dee mil de euro. Asa caa gura mica
12
25
Deci mai nou militienii fac politica si contesta autoritatea statului! Ba demonic a fost comunismul dar caralii nu cracneau in front!
17
25
Asta nu-i nimic sa vedeti ce de pachete primeste. Bucati de asfalt si autostrada ambalate in loc de cozonac si prajitura, jamboane de purcelusi mumificate fara gripa porcina, scrisori in araba de cerere in casatorie ... .
29
5
lui Dragnea si la tot psd ul din Romania.Sa vedeti ce MUIE FRUMOASA VA DA PNL IMPREUNA CU BORFASUL HOT DE CASE SI COPII
27
44
Frumos scris,frumoasa primire! Ne bucuram ca ai ajuns cu bine! Sedere placuta si lunga!
46
9
Nemai-pomenit articol merita toata lauda..
45
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272