REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Feerie la Târgul de Crăciun din Parcul Oleg Danovski

Feerie la Târgul de Crăciun din Parcul Oleg Danovski

Cristina BĂRBUCEANU 5 decembrie 2022 | 15:01 1644

Sute de constănțeni s-au bucurat de o experiență unică la deschiderea Târgului de Crăciun din Parcul Oleg Danovski. Luminile de sărbătoare au fost aprinse de primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, care a dat startul distracției.

 

Locul a devenit unul feeric, decorațiunile de poveste au recreat universul copilăriei.  

Până pe 25 decembrie, Parcul Oleg Danovski va fi locul unde constănțenii vor putea petrece momente speciale alături de prieteni și familie. Cine ajunge la Târgul de Crăciun din Parcul Oleg Danovski va putea spune cât de magică este experiența de a te plimba printre căsuțele din lemn în stil cabană, printre luminile strălucitoare, în timp ce, pe fundal, răsună cele mai cunoscute colinde.  

Pentru copii, parcul găzduiește un întreg univers de Crăciun, cu trenulețe și un carusel magic, cu ieslea decorativă a naşterii Mântuitorului, cu cea mai fermecătoare casă a lui Moș Crăciun.  

Pe lângă spectacole de dans, reprezentanții minorităților vor pregăti spectacole speciale, iar ansambluri de muzică vă așteaptă în serile de weekend.  

Diversitatea este completată de a

telierele deschise publicului şi de muzica live, dar și de numeroase standuri cu produse artizanale și cu idei de cadouri pentru toți cei dragi.  

Programul târgului este următorul:  

Miercuri-vineri 16:00-23:00 iar în weekend poate fi vizitat între orele 12:00-23:00.  

Zilnic, în intervalul 16:00 – 17:30, la Târgul de Crăciun din Parcul Oleg Danovski vor avea loc ateliere creative pentru copii, în căsuța lui Moș Crăciun. Înscrierile se fac chiar în căsuța Moșului. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
FEERIE? Jurnalisti cu limba in fundul unui primar care nici macar nu este din oras. RUSINE f*****a de 2 bani
3
0
FEERIE? Jurnalisti cu limba in fundul unui primar care nici macar nu este din oras. RUSINE f*****a de 2 bani
0
0
Normal era ca Felician sa apese butonul. Ca la Primarie doar ea e la butoane !
1
0
Asta e feerie, bai cretinilor care scrieti un asemenea titlu pompos? Si nea Virgile, du-te si adu roata, ca bucura pe altii in alte targuri din tara..... acolo e buna, la noi nu e buna, fiindca din ea vezi doar cum ai ruinat orasul asta, tu si administrarea ta de cacao
1
0
Ce tinuta e asta primare?Pai asa respecti tu cetatenii,copiii? Sunt mame gravide cu copii in brate,militari in termen si permisie si tu te-ai imbracat la hanorac de la OFFWHITE de 500(euro) ca sa te simti tanar
2
0
Daca-i pui un laptop in fata il confunzi cu Dj ul ...Unde's aia care ziceau de tinuta unui fost sportiv vis-a-vis de tinuta lu' Dj Izoleta???
2
0
Balciul asta e Targ de Craciun ? Daca vizitati sau va uitati pe internet la Targul din Parcul Drumul Taberei o sa vedeti ceva deosebit. Asa ca mos teaca du-te si te culca, si ia cu tine si gasca care te lauda aiurea !!!
6
0
paine si circ! asta inghite pwilmea... de vazut pana cand! orasul arata jalnic si probleme se amplifica, numai amiralul nu vede nimic orbit fiind de prostia coruptia si incompetenta care il inconjoara!!!
3
0
Băi fraților, voi scrieți din povesti? Ați fost acolo să vedeți realitatea? O mizerie de asa-zis Târg de Crăciun. Informați-vă înainte să scrieți, asta dacă, într-adevăr, sunteți presă liberă.
5
0
Sa puneti si ceva pentru adusii cu Porsche din tara deloc corupta Ukraine...Daca le dati la copii 30 de milioane...Cand a luat un copil din Ro 30 de mil?
5
1
Multumim conducerii !Multumim autoritati ! Multumim Partid Puternic! Traiasca Plandemia Masca si Zelensky! Multumim Ursula care ne mananci si rima de foame ce ai .
4
1
La Buton cuplat C4 pus pe toate proprietatile sale...cand apasa in parc la Primarie se aprinde acasa in bucatarie
4
0
Repara orasul rabla draqului. MMT de oligofren. Ne rupem picioarele si masinile in acest santier numit Constanta. Cand mergi acasa traverseaza si podul de la Dorally sa iti paraie hemoroizii de la gropi.
3
0
O bataie de joc,comunisto-occidentatlo-de balci ieftin combinata cu multa chinezarie mai mare decat in pandemie cand era Chinezaria Cat Blocul Ruina pe Faleza Port-Tomis.
3
0
S-a pus dihania sa apese pe buton...du-te bre ca esti batran si depasit ...tot la butoane vreti?In loc sa lasi pe cineva sa se bucure apesi tu huiduma batrana ...asa ma! Apasa ,apasa-ti-ar boala in suflet de idiot
4
0
Eu ii puneam 380 W la buton sa o simta ca pe China Virus cand il chema izoleta senzual in ea.
5
0
Veniti ca oile in tzarc dragi Constanteni sa va invartiti in cerc. Ciobanu Cizac va asteapta sa dea multa mue
5
0
Caloriferele au 35 de grade, afara sunt 4 grade care “se simt ca minus 1”, tremuram in casa cu caloriferele in functiune asa ca am fost obligat sa pun radiatorul, apa calda are tot 35 de grade; mariti temperatura la calorifere si apa calda cu cel putin vreo 10 grade magarilor !
5
0
Parcul tabacarie când îl deschideți???
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272