REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Feli, melodie despre dragostea interzisă a părinților ei

Feli, melodie despre dragostea interzisă a părinților ei

Replica API 1 mai 2020 | 00:00 1117

Îndrăgita solistă Feli Donose (33 de ani) a lansat videoclipul piesei „Mă strigă mama”, a cincea felie din jurnalul ei muzical cu inspirații folclorice #Felidinpoveste, o melodie emoționantă despre dragostea interzisă, din tinerețe, a părinților ei. Feli, care își idolatrizează familia, a suferit un șoc, în urmă cu doi ani, când tatăl acesteia drag s-a stins din viață: „Tata, pentru mine, a fost iubirea vieţii mele”, spunea cântăreața, atât de frumos.

Fosta concurentă de la "Vocea României" (PRO TV), ediția din 2016, a povestit despre această compoziție muzicală de suflet, „Mă strigă mama”: „Mi-am imaginat povestea părinților mei și sărutările pe care și le dădeau pe furiș, în spatele salciei de la poarta bunicilor, și pe toate le-am transformat în cântec. Să alegi dragostea în locul a orice material mi se pare culmea romantismului pentru îndrăgostiți și culmea durerii pentru părinții lor”.

Feli a mai adăugat: „Bunica și bunicul erau cu ochii în 4 când știau că mama se întâlnește cu tata, care era mare crai și ar fi dat averi ca ea să aleagă o variantă mai sigură și mai potolită pentru viitorul ei. Numai că ai mei au ales să se iubească „cu mâinile în buzunare”, fără nimic, dar cu inima plină. Mi se pare atât de frumos cum a știut mama să îl iubească pe tată ca pe nimeni altcineva!”.

Melodia, o coproducție HaHaHa Production și Cat Music, e compusă de Feli împreună cu Șerban Cazan, Lucian Nagy, Florin Boka și Roland Kiss, iar versurile sunt scrise de ea și de Vlad Cireșan, scrie click.ro.

Tatăl lui Feli a murit acum doi ani

Nu mulți știu însă că tatăl lui Feli s-a stins din viață în urmă cu doi ani. Iată ce spunea artista, despre relația lor, presărată uneori și cu neînțelegeri: ”Într-o discuţie de acum 6 ani mi-am apăsat singură pe nişte butoane care m-au adus înapoi în copilărie şi am început cu reproşuri. Omul mi-a ieșit din suflet. Simţeam că nu mai face parte din mine şi mulţi ani am făcut terapie pentru asta şi am zis -Tata, tocmai tata e singurul om din lume pentru care nu mai am niciun sentiment, nimic?!. Nu puteam să am. Într-o zi eram în drum spre concert, mă uitam pe geam şi ascultam muzică şi m-am gândit la tata şi simţeam că mă gâdila stomacul. Era telefonul în stânga. Îl sun. Am pus mâna pe telefon şi când taică-meu a spus Alo, conversaţia a durat o jumătate de oră, ca şi cum vorbesc cu mama în fiecare zi. Înainte să închid telefonul i-am spus: „Hai că nu mai pot să mai vorbesc”, nu mai ştiu ce am minţit, şi i-am spus că îl iubesc. Am închis telefonul şi am intrat în starea aceea, plângeam şi plângeam. Apoi am simţit ca şi cum o voce îmi spunea că de acum totul se va rezolva şi efectiv din momentul ăla totul e bine. Tata pentru mine a fost iubirea vieţii mele”, a spus Feli în cadrul emisiunii “Dincolo de aparențe” (Antena Stars).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212