REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Joi, 20 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6766
36.4° Constanța Joi, 20 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6766
 

Felicia OVANESIAN dă cărțile pe față: „Corupție, achiziții cu dedicație...”

Felicia OVANESIAN dă cărțile pe față: „Corupție, achiziții cu dedicație...”

Replica API 2 august 2021 | 23:43 4917

City managerul municipiuui Constanța, Felicia Ovanesian, vine cu explicații pentru cetățenii care au în permanență impresia că în Primărie „se doarme”. Astfel, aceasta a menționat câteva din proiectele pe care le au „pe masă” și care sunt în diferite stadii de implementare.

„Am evitat postările cu subiectul pe care îl voi expune din convingerea că ar trebui să vorbesc despre el atunci când există rezultate concrete. Constat însă că apar ca ”ciumpercile” personaje care au curajul de a se prezenta drept genii ce stau în spatele unor proiecte cu care nu au nicio legătură, pentru care nu au consumat niciun moment din viață și care, în realitate, sunt rodul exclusiv al muncii funcționarilor din cadrul primăriei.

Pe rând:

1. Suntem în curs de semnare a contractului pentru elaborarea documentației tehnico-economice pentru obiectivul de investiții ”Îmbunătățirea mediului urban în zona Inel II”. Proiectul include un parc nou.

2. Suntem în curs de semnare a contractului pentru elaborarea documentației tehnico-economice pentru obiectivul de investiții ”Îmbunătățirea mediului urban în zona Tomis Nou-Henri Coandă”. Proiectul presupune și refacerea parcurilor.

3. Este în curs de atribuire serviciul de elaborare documentație tehnico-economica pentru obiectivul de învestiții ”Îmbunătățirea mediului urban în zona Delfinariu- Faleza Nord”.

4. Suntem în curs de achiziție a serviciul de elaborare a documentație tehnico-economice aferente obiectivului de investiții ”Perdea Verde”.

5. Vineri am decis lansarea unui concurs de soluții pentru transformarea pârloagei de 18.000 mp de vis a vis de Dorally în parc. Acum avem în zonă doar câteva grătare. Dorim ca parte integrantă din proiect să fie noua pasarelă din Poarta 6, pasarelă care ar asigura sau facilita accesul cetățenilor în parc.

Sunt proceduri inițiate de luni de zile, tergiversate de caracterul cronofag al procedurilor de achiziție publice, de contestații sau de ezitările specialiștilor de a participa la ele. Știți, Constanța, corupție, achiziții cu dedicație etc.

Momentul la care fiecare proiect a fost inițiat îl aflați accesând SICAP. Rămâne valabilă promisiunea referitoare la noul parc al Constanței, cel mai mare, cred că am reușit să identificăm locația. Tindem la a realiza proiectele cu fonduri nerambursabile, dar nu excludem nicio altă formă de finanțare. Ca să nu uit, avem un ofertant și pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru parcarea supraetajată de la Casa de Cultură, vă ținem la curent.

Ca o concluzie, proiectele sunt inițiate de luni de zile, sunt rezultatul muncii echipei din primărie și nu al descinderii, tardive, în teren a unui partid politic sau altul sau al atacurilor deșănțate.

Sunt 10% din proiectele la care se lucrează în acest moment, vă povestesc curând și despre celelalte. Decența noastră în a nu anunța proiectele decât la momentele la care s-au făcut pași concreți, naște monștri. Mici, dar monștri. Care n-au nicio rușine în a-și asuma, după cum am spus, idei și proiecte cu care nu au nicio legătură”, a declarat Felicia Ovanesian, city managerul Constanței.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va bagati sms-urile pentru parcare in kur. Hotilor si travestitilor.
2
0
casa cu etaje si masina e din salariu de bugetar, ca e cam scumpe?
8
1
Bravo felicitari
3
8
Ce zic copiii dumneavoastra,sotul de faptul ca tti inceput sa mintiti
10
2
strazi ,scuaruri, sensuri etc.sunt cele mai banoase lucrari ... usoare si tot asa de ...manevrat!
11
2
Aceasta asa zis Elena Ceausescu de pe meleaguri Tomitane este mai hidoasa si un caracter mai infect, decat sus numita !
15
4
Si S Coupe-ul cu ce bani l-ai cumparat? Tu vorbesti de achizitii cu dedicatie?!
13
3
doamna ovanesian cum este faptul ca ati dispus printr-un regulament ca in politia locala sa fie angajati numai oameni cu peste 1,75 m inaltime iar dumneavoastra aveti directori de 1,55 m inaltime ?
15
4
Nu-i mai puneti poza in ziar ca sperie copiii ! Noi doar scuipam.
21
5
Da casa aia a ta de 4 etaje cum este
18
4
Cosurile de gunoi dau pe afara pentru ca amiralu' refuza sa faca cereri de ridicare a gunoiului catre Polaris. Toata primaria stie!
26
4
Felicia e un baiat bun.
42
8
Tante Aglaea da ea zi ai tuns iarba in orasi?
31
7
am fost azi prin oras, toate cosurile de gunoi de pe strada dau pe afara de mizerie, chiar nu le vede amiralu' lui peste? daca asa a condus si academia... vai de flota noastra
44
4
Camere de luat vederi in intersectii......niciodata.....bine ca le puneti in Henry Coanda pe toate
31
4
toti constantenii stiu ce hotii s-au facut, toata lumea stie cine sunt hotii !!! Cum facem ???
36
3
Si pe str Primaverii unde au teren armenii din Constanta se face un bloc. Cine profita dupa toata abureala cu investitia, toti armenii sau Ovanesian si ai ei?
31
8
La 10 mertii de sediul Primariei a rasarit o constructie cu multe semne de intrebare. Ia zi Ovanesian care este treaba !
43
5
Felicio, tocmai tu te-ai gasit?!!
45
7

REPLICA

LOTO

6/49
324412253819
5/49
271712293632
joker
24193722616