REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Felix Bănilă, procuror-şef al DIICOT, nu demisionează ci pleacă în concediu

Felix Bănilă, procuror-şef al DIICOT, nu demisionează ci pleacă în concediu

Replica API 2 octombrie 2019 | 01:21 457

Felix Bănilă, foto b1.ro

Felix Bănilă, procurorul-şef al DIICOT, pleacă în concediu pentru două săptămâni, începând de miercuri, 2 octombrie, au precizat surse judiciare.

Decizia lui Bănilă vine la o zi după ce preşedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia, din cauza felului în care este gestionată situaţia de la Caracal.

Potrivit surselor judiciare, Felix Bănilă a înaintat cererea pentru concediu de odihnă procurorului general. De altfel, cei doi au avut azi o întâlnire. Contrar unor informaţii apărute în presă, discuţia dintre cei doi nu ar fi fost una tensionată, nici categorică, însă mai multe detalii nu există în acest moment.

Felix Bănilă a fost în concediu şi la începutul anchetei de la Caracal, preluarea dosarului de către DIICOT fiind coordonată de adjuncţi.

Klaus Iohannis i-a cerut șefului DIICOT demisia pentru gestionarea anchetei Caracal. Ulterior, Felix Bănilă a precizat că va trata cu seriozitate solicitarea de demisie a președintelui și se va consulta cu colegii și cu șeful ierarhic, însă a subliniat că activitatea DIICOT nu se rezumă la cazul Caracal. Șeful DIICOT spune că demisia nu poate fi expresia unei simple „porniri”.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest banila, lia savonea si adina florea inscaunati toti de tudorel toader, selectati dupa chipul si asemanarea lui si-a hotilor din psd in fata carora toti fac zid, fac legi speciale sa-I scape de lege si puscarie, aici includem si CCR-ul lui valer dorneanu, care a facut si face cel mai mare rau tarii si statului de drept..Astia toti, dupa ce scapam de veorica si hotii din jurul ei, slugile astea obediente hotilor si penalilor trebuiesc scarmanate si bine daracite!
1
1
vino sa ne intalnim , sa vezi cum nevasta-ta te trimite dupa tigari ca sa faca o muie rapida . Cacat visezi , cacat mananci . Ai grija ca fiica-ta face ce vede in casa....animalule , iti dai fata la produs ? vino ma sa discutam , sa vedem care suge pula , tu sau nevasta-ta !
1
2
imi place ca stati la coada sa-mi luati cacatul la lins !!! Pe rand muistii mei, pe rand !!!
2
2
legile justitiei trebuie aplicate , proxenets de ma-ta la puscarie ! ...chiar daca are doar doua fete la produs , nevasta si fiica ta , ma -ta trebuie arestata , doar botul afara sa-i dam la muie ! secretare de partid , sa fii judecat in piata pt ce ai facut , javra.comunista !
3
6
PSD tine cu dintii de legile justitiei initiate de slugoiul lui DRACnea, tudorel toader, tot todorel a a instalat dupa criteriile lui si ale lui DRACnea pe acest submediocru banila la DIICOT, coada de topor adina florea la SSIJ.. El este arhitectul demolarii justitiei si statului de drept. Daca veorica, docila lu DRACnea nu a inteles NIMIC din votul din 26 Mai o sa inteleaga la alegerile de acum si cele viitoare cand romanii o sa spulbere PSD de pe scena politica iar multi psd-ei penali vor fi cazati alaturi de DRACnea!
7
3
pensionare , te cunosc , bagati-ai pula in curva de fiica-ta , ai ramas aceeasi jigodie stalinista de pe timpul lui fuiorea - Dumnezeu sa-l odihneasca!- Mai stii cati oameni ai nenorocit tu , canalie , ar trebui sa fii judecat la procesul comunismului ,erai pe mosie stapan, umileai muncitorii .Esti corect ? vino sa vorbim sa-ti arat cine sunt si cum ne-am bagat pula in gura ta dar de frica nu ne-ai denuntat !
3
5
De-o incompetenta infinita. Procurorii lui il tin in puf pe dinca in timp ce terorizeaza familiile victimelor. Rusine asa zisilor magistrati. Opriti furtul numit pensii speciale.
8
2
asta magistrat ,bravo lui .DE CE SE AMESTECA POLITICUL IN JUSTITIE ?La DNA avem interimar,procuror general interimar mai ramanea DICOT sa aiba interimar Muiannis a pus tara pe butuci ,guvernul nu are nici macar ministri interimari.Asteapta guvernul meu 2,procurorii mei 2 si ce o sa se dezumfle cand nu o sa mai ia mandatul meu 2
3
6
DACA AVEAI SANGE IN INSTALATIE SI ERAI VERTICAL ITI DADEAI DEMISIA DAR FIINDCA SUNTETI NISTE RATATI AI SOCIETATII INCERCATI SA FUGITI DE GOLANII PRIN ORICE METODE.VREAU SA MA CAC CU BOLTA PE TINE SI PE TOT SISTEMUL DE CACAT AL ACESTEI TARI NUMITE ROUMANIA.SUNTETI NISTE NULITATI .MUIE FARA NUMAR POLITIE DIICOT PARCHETELE DE CACAT
10
4
adevarat! daca era jigodie isi lua medical
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272