REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Felix STROE: Cei care NU se prezintă la VOT, amendați

Felix STROE: Cei care NU se prezintă la VOT, amendați

Replica API 13 februarie 2021 | 22:48 4343

PSD Constanța a susținut, vineri 12 februarie, o conferință de presă cu ocazia inaugurării noului sediu al Cabinetelor Parlamentare, situat pe strada Nicolae Iorga, în laterala Capelei Militare, lângă Spitalul Județean.

În cadrul conferinței de presă susținută la noul sediu al Partidului Social Democrat, senatorul Felix Stroe a vorbit despre inițiativele legislative pe care vor să le implementeze, printre care se află și sancționarea celor care nu merg la vot dar și a aleșilor locali care nu se țin de promisiune din campania electorală. Tot acesta a adus în discuție și bugetul național, despre care a afirmat că este groaznic. Însă liderii din PAD Constanța au și motive bucure: înscrierile în partid sunt substanțiale, iar până acum s-au înscris peste 150 de persoane.

PSD Constanța a susținut, vineri 12 februarie, o conferință de presă cu ocazia inaugurării noului sediu al Cabinetelor Parlamentare, situat pe strada Nicolae Iorga, în laterala Capelei Militare, lângă Spitalul Județean. La eveniment au fost prezenți: senatorul Felix Stroe și deputații Horia Țuțuianu, Lucian Lungoci, Cristina Dumitrache. „V-am invitat astăzi aici, la sediul cabinetelor parlamentare ale Partidului Social Democrat Constanța. Aici vor funcționa cei patru parlamentari constănțeni, Cristina Dumitrache, Lucian Lungoci, Horia Țuțuianu și cel care vă vorbește. Cabinetele vor fi deschise șapte zile pe săptămână iar cetățeanul va putea să vină, va fi ascultat și aici va găsi tot timpul parlamentarii constănțeni. Acesta este respectul pe care trebuie să îl oferim cetățenilor. Astăzi am avut și o ședință în care am luat niște măsuri pentru ca, în continuare, activitatea noastră să fie eficientă pentru că ne-am propus să câștigăm următoarele alegeri din 2024”, a declarat senatorul constănțean, Felix Stroe.

Cei care nu merg la vot, ar putea fi amendați

Stroe a vorbit și despre inițiativele legislative pe care doresc să le implementeze, printre care se află și sancționarea celor care nu merg la vot dar și a aleșilor locali care nu se țin de promisiune din campania electorală. „Activitatea noastră este foarte activă la București, nu am renunțat la spitalul de pediatrie și consider că este prioritatea numărul unul al județului, ba mai mult, acum lucrăm la o inițiativă legislativă care sperăm să aibă acceptul parlamentarilor, după modelul unor democrații europene, ca aleșii locali să poată fi trași la răspundere în cazul în care promit ceva în campania electorală și nu își onorează promisiunea. Vom avea inițiative în sănătate și, personal, lucrez la inițiativa legislativă ca cei care nu se prezintă la vot să fie amendați. Trebuie să determinăm cetățenii să-și recapete interesul față de semenii săi. Valorile de stânga sunt cele mai apropiate de cetățeni”, a mai spus senatorul.

„Nu am văzut nimic important în Constanța, până acum”

Senatorul constănțean a declarat că este dezamăgit de actuala administrație pentru faptul că nu guvernează transparent. „Dacă l-au ales cetățenii, înseamnă că e un primar minunat. ”Ca opinie personală, cei care nu au ieșit la vot, să tacă. Sunt preocupat de soarta orașului meu dar și de localitățile din județul Constanța. Nu am văzut decât „îi dăm afară pe unii ca să îi așezăm pe alții”, nu am văzut nimic important în Constanța, până acum. Nu sunt copil să cred că peste noapte au realizat mari investiții, dar nu le-am văzut nici măcar demarate. Nu am văzut nici foarte multă transparență, în ceea ce privește exercitarea actului de guvernare. Sunt dezamăgit că nu văd transparență”, a adăugat Felix Stroe.

Buget al reducerilor, tăierilor, austerității.

Senatorul a adus în discuție și bugetul național, despre care spune că este groaznic. „Bugetul e groaznic. Buget al reducerilor, al tăierilor, austerității. Tăieri peste tot! Asta ne dorim? Vom aduce amendamente. E posibil să avem surprize plăcute, plăcute pentru cetățeni, să treacă amendamentele noastre, pe care le propune stânga. PSD are un proiect de buget alternativ pe anul 2021, unde sunt bani și pentru pensii, și pentru alocații”, a mai spus Stroe.

Țuțuianu, despre vânzarea companiilor de stat

Deputatul Horia Țuțuianu a declarat că va rămâne același om, alături de colegii săi, implicat în proiectele Constanței. „Ne vom implica pentru proiectele de pe Constanța și vom iniția proiecte pentru constănțeni. Vom milita pentru menținerea voucherelor de vacanță, să nu înghețe pensiile, alocațiile, salariile. Vom milita pentru majorarea acestora”, a spus Țuțuianu.

Totodată, deputatul spune că PSD nu este de acord cu vânzarea pachetelor minoritare sau majoritare a companiilor de stat. „Trebuie făcută o evaluare a activelor acestor societăți comerciale. Apoi le listezi pe bursă. Vom vinde pachetele acțiunilor pe preț foarte mic care nu vor reflecta valoarea de piață reală. Nu suntem de acord cu vânzarea acțiunilor societăților de stat, că vorbim de pachete majoritare sau minoritare. Așteptăm să vedem bugetul iar noi, PSD, vom formula amendamente. Susținem orice acțiune a unei forțe politice care este îndreptată spre repararea unei nedreptăți, orice acțiune legală”, a mai precizat deputatul.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Team lucrat obezule
2
0
autoritatile sa se autosesizeze ca porcanul asta nu purta masca in spatiu inchis si sai arda o amenda maxima porcalaului
9
0
Ai Stroe mancator de cacat care esti. Dupa ce ai supt de la RAJA de nu ai mai putut, ai fot trimis in parlament ca sa freci menta inca 4 ani si spui ca cei care nu vin la vot sa fie amendati? Ti-ai pus problema bai javra ordinara ca cei care nu vin la vot pote nu au pe cine sa aleaga? Sau hai sa o luam altfel . Toti parlamentarii care nu vin in parlament , indiferent de morive sa fie amendati. Toti parlamentarii care nu sunt la cabinetul prlamentar , platit tot din banii nostri , in timpul programului comunicat sa fie si ei amendati si sa li se impute toate cheltuielile suportate de noi .
20
0
Conducatorii psd foarte bogati, alegatorii psd saraci.Nu va este rusine mai securistilor de Mangalia!
17
0
Ca pe vremea comunismului. Chiar te rog baga legea asta stroe, abia astept sa votez UDMR cu doua maini. Vreau si armata obligatorie - cum pun mana pe arma pe tine stroe te impusc primul!
16
0
Daca ma duci cu japca la urna va votez pe toti!In campanie promiteai spital regional,acum mucles!
15
0
Mai bine se auto desfinteaza psdul si apucativa dw munca mai serioasa....
13
0
Taci dracului de infractor jegis, de porc securist.
18
0
la Constanta PSD-ul este condus de doi securisti?! Iar va faceti de cacao!
20
0
Felix nu te lasa....Cainii latra ..ursul merge...Aviz ofuscatilor ...
3
16
sa-ti dau cacatul la lins la fel ca infractorului stroe felix !!!
10
3
Mult mai multa muianus schiorului KWJ care va dat o muie frumoasa dupa alegeri...acum liniste ...ssst gangsterul klaus este pe partia Paltinis le da muie la fraierii care au votat pentru el.
5
11
mai mos stroe felix prima data amendeazal pe hotul de cati primar la prostonaci cogealac sustinut chiar de tine iar cu neprezentarea la vot trebuie referendum pentru schinbarea constitutiei si abtinerea de la vot este o optiune pentru uni alegatori leprelor care santeti
10
1
..cei care nu se prezinta la...VOT...sa fie pupati in...KUR...de la 1.mm ..
14
1
Asadar, aceasta caracatita, felix-dumitrache, a pus mana pe Constanta. Nea Felics, sunt de acord cu tine cu amenda dar, propune si un parlament de 300 de parlamentari, taierea pensiilor speciale, de orice natura si acei alesi care nu-si respecta promisiunile electorale, macar 50 la suta, sa fie amendat cu 1milion de euro si exclus din viata politica pe viata. Ce zici, te bagi? Daca propui asta , ma declar fanul tau!
24
2
Mai bine ai lucra la o lege care sa interzica psd prin lege,ar fi cea mai buna lege de la revolutie incoace.
25
3
PSD va dispare in neant
22
2
oamenii nu vor sa valideze un sistem injust, o clasa politica care isi urmareste doar propriile interese, de asta nu iese nimeni la vot, ne obligi tu pentru ca? pentru ca ai muschii mari si tari? ma pis eu pe votarea voastra ca indiferent ce votam voi deveniti tot mai rapace si imbuibati si noi din ce in ce mai saraci, hai sictir cu amenda ta, daca-mi trimiti amenda o sa i-o dau lu' ma-ta sa mi-o plateasca ca are de unde
22
1
ce v-a adus guvernarea liberal. sechestru in case, salarii mai mici, pensii mai mici,energie, gaze, si servicii mai scumpe. altceva!!!
12
19
Un nimeni inainte sa il puna stro3 sef, o nulitate, nu a facut nimic. Nu e nici specialist , nici om de afaceri? Era un contabil pus sef. Acum este deputat se crede important
20
3
dispareti ca partid si vine noul ceausescu la putere
14
0
muierea aia fara frunte , deci cu creier f putin este fata prostului de dumitrache. s-a casatorit cu un tip de varsta lu' ta-su , numai si numai ptr sula lui caci bani avea prosta orasului...
18
1
La groapa de gunoi cu acest "partid" care de 30 de ani lucreaza impotriva poporului roman!
22
4
asa si,cei care tradeaza romania,pe romani si periclteaza viata acestora sa fie spanzurati asa ca porcul de stroe care a vandut apa pretioasa ,pura din subteranul dobrogei ,jidanilor iar in locul ei aducand apa maloasa si cacioasa a dunarii,captata din canal
16
0
FELIX STROE,UN IMBUIBAT CE A TRAIT BINE PE SPINAREA CONSTANTENILOR.
29
1
PSD nu mai are bani pentru chirie. Urmatorul sediu este in Mamaia Nord sau Poarta 6
18
3
E o idee buna. Cu cat prezenta e mai mare cu atat scade posibilitatea unei fraudari
12
5
Ideea asta era buna i cand PSD era la butoane
6
4
HOTUL SI BANDITUL ASTA.....
26
1
Huoooo vierme! Ascunde.te ca a venit vremea recoltei la viermi umflati . Tigva aia lucioasa are sa pocneasca ca un pepene de August!
22
1
Ba fugi tare securistule. Ti ai turnat prietenii dupa ce te au pus in functie ca erai vai pl ta si acum ai tupeul ordinar sa faci si pe lupul moralist. Tupeu aveti securistilor nu gluma.
26
1
si de unde plm stii tu ce voteaza aia care nu merg la vot? sau aveti multi saci cu voturi pregatiti sa faceti ce a facut clotilde!!!
10
12
Domnulor senatorii pwlii, ma pis ve voi de tinichele politice. Sa va dam la mwie de hoti, perversi si ordinari. La citi bani va da statul ar trebui sa munciti ca scavii jigodiilor
30
1
ai intrat in sevraj felix ca nu ai mai furat nimic gas,in ultima vreme?orice pesedist trece prin asta si atunci,ca sa nu uite meseria de hot,incearca cu sapunul si hirtia de la toilet.presupun ca asta nu a fost deajuns,nu,felix?cind te ia dnaul???
19
3
Un lucru extraordinar de util pentru un popor care nu a fost invatat sa-si manifeste dreptul la vot. OBLIGATIVITATEA votului, nu este un lucru nou, inventat de PSD. Metoda este aplicat in cadrul Uniuni Europene, vezi Grecia. Aplicata si in Romania, dupa parerea mea,s-ar putea pune primele caramizi ale vietii parlamentare:am avea 2 maxim 3 partide in parlament, si ar disparea UDMR,PMP,etc, care nu fac decat rau tarii. Ideia a mai fost uzitata prin parlamentul Romaniei,acum 3-4 ani in urma,dar abandonata repede la presiunea impostorilor din parlament.
13
5
Tutuianu a spus ca NU ESTE MOMENTUL ACUM PENTRU VANZAREA DE ACTIUNI si sau listare la bursa. Iar in ceea ce priveste declaratia lui Felix nu avem ce comenta. Am mai spus o AU INAUGURAT DIN BANII PUBLICI SEDII NOI IAR EI SPUN CA BUGETUL ESTE AUSTER. IPOCRIZIA LOR ESTE DUSA LA NIVEL DE ARTA. In rest cum ii stim,mancatori de rahat inutili.niste gunoaie care si au aranjat familiile si anturajul.restul propaganda ieftina cu iz de mistocareala.auzi buget auster iar ei inaugureaza sedii noi platite din acelasi buget auster.Doamne Fereste de cei care pun botul la propaganda asta ieftina.
23
1
Ce idiot! Doar pe vremea comunistilor erai obligat sa te duci la vot! VOTUL ESTE UN DREPT, NU O OBLIGATIE!
23
1
Pana sa amendati cetatenii care nu merg la vot ca nu au pe cine alege, o initiativa legislativa este necesara: Pot candida numai absolventi cu diploma de master al scolii nationale de administratie publica. Pana atunci, usurel cu obligatiile cetatenilor care sunt satui sa vada tot felul de analfabeti, suplinitori si impostori catarati doar pe criterii de obedienta politica nationala sau de interese straine.
23
3
Stroe Felix si Dumitrache, doi fosti securisti, asociati in 2x1 Hollding, acum fac echipa ca sa poata mangli nestingheriti. Prostii ca Tutuianu, Fagadau, Mihu, Visan, au luat-o in bot pt ca s-au lasat prostiti de umflatu asta. Stroe e disperat ca nu cumva sa piarda imunitatea pt ca stie ca puscaria il asteapta. Curtea de conturi , procurorii, DNAul nu l-au scormonit pe porcul asta sa vada cum a capusat RAJA, cum s-au manglit lucrarile regie, cate curve si neamuri a bagat umflatul in regie, cate zeci de mi de euro a dat pe publicitate ca sa nu il futa presa pupincurista din Cta.
36
1
Ai bagat pretul cel mai mare la apa din tara, acum vrei si amenzi. Basinosule.
27
1
Din ce stiu eu stroe urmeaza sa fie fript la rotisor de servicii. Va ajunge langa nicusor.
19
2
Mai oameni buni, eu zic ca chestia asta cu amenda pentru neprezentare la vot, desi in esenta e o nare tampenie, are si o parte buna. Serios. Pai daca de voie, de nevoie, iese lumea la vot se duce la vale PSDul. La o prezenta de 75%, PSDul scade sub 12%.
24
3
Inca copiii fostilor securisti, fostilor activisti, fostilor nomenclaturisti, acum in varsta de 60 ani, nu ies la pensie, ocupa pozitii importante la stat, binenteles,nu pot fi dati la o parte.Inca ne aflam sub papucul acestor fii de comunisti,inca ne lovim de astfel de javre comuniste, pe care si politia, si parchetele refuza sa le ancheteze cand e cazul.
26
1
Luciene te-au omorat fosilele Luciene scoate barda si iesi dracu la lupta cu jegurile astea!!!
6
10
Initial am vrut sa zic doar Muie Stroe ,muie PSD dar mai bine zic sa dea astia o lege ca trebuie sa isi dea demisia din Partide toti care au avut cea mai mica demnitate in ultimii treizeci de ani, sa li se interzica sa mai faca vreodata politica si sa fie interzis sa intri in politica daca tactu sau bunicul tau au fost securisti. Timisoara, punctul 8.
37
2
Gaoaza asta de FELIX STROIE nu ar putea sa o suga la astia care nu voteaza ??? ca nu se ia covid ; la mai mare ; te asteptam cu nataranga sculata POFTESTE TE ROG NU TE SFII !!!!
34
1
E dreptul meu sa nu merg la vot pentru ca nu exista partide fara securisti.
38
6
este o rabla sparta ! mai schimbati naiba rablele astea . comunist hot !
43
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218