REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
13.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Felix Stroe nu-l mai primeşte înapoi în partid pe Valentin Vrabie. Pentru Primăria Medgidia, PSD merge pe mâna Luminiţei Vlădescu

Felix Stroe nu-l mai primeşte înapoi în partid pe Valentin Vrabie. Pentru Primăria Medgidia, PSD merge pe mâna Luminiţei Vlădescu

Replica API 28 septembrie 2019 | 00:00 455

Luminiţa Vlădescu

Felix Stroe a anunțat că PSD are candidat pentru Primăria municipiului Medgidia! Este vorba despre actualul viceprimar al Medgidiei, Luminița Vlădescu. Stroe a lăudat rezultatul foarte bun obținut de PSD Medgidia la alegerile europarlamentare. “Avem de gând să câștigăm Medgidia și sunt convins că o vom câștiga cu Luminița Vlădescu”, a spus Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa, în cadrul unei conferinţe de presă.

Întrebat ce va face dacă actualul primar al Medgidiei, Valentin Vrabie, va dori să revină în PSD, Felix Stroe a spus categoric: „Nu”, nu îl va primi înapoi în partid.

Felix Stroe, Valentin Vrabie

În ceea ce priveşte municipiul Mangalia şi oraşul Cernavodă, Felix Stroe a spus că ambii preşedinţi de organizaţii au echipe bune, însă cei doi, Neculai Tănase, respectiv Emilian Nicolae, nu îşi doresc să candideze.

Nu este exclus, conform unor surse, ca PSD să-.şi dorească să îi racoleze pe cei doi actuali primari ai localităţilor menţionate, în prezent membri PNL – Cristian Radu (Mangalia) şi Robert Negoiţă (Cernavodă). O altă variantă este aceea că PSD ţinteşte un scor cât mai bun în aceste localităţi, pentru a obţine cât mai multe posturi de consilieri, aşa încât, indiferent dacă primarii rămân de la PNL, să-I poată pună pe aceştia în dificultate şi să dea “lovitura” în 2024.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212