REPLICA ONLINE CONSTANTA

23° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Felix STROE: Nu trebuie să ținem alegerile cu orice preț

Felix STROE: Nu trebuie să ținem alegerile cu orice preț

Replica API 7 noiembrie 2020 | 21:28 3437

PSD Constanța susține o conferință de presă, prima conferință desfășurată în această campanie electorală, pentru a-și prezenta candidații la alegerile parlamentare.

Pentru Senat, lista este deschisă de Felix Stroe, urmat de Tit Brăiloiu, Daniel Georgescu, Mărioara Cojoc, Mariana Gâju, Gheorghe Manta, Gabriela Iacobici.

La Camera Deputaților, lista este deschisă de Horia Țuțuianu, urmat de Cristina Dumitrache, Lucian Lungoci, George Vișan, Costin Răsăuțeanu, Neculai Tănase, Luminița Vlădescu, Adriana Gheorghe, Marilena Dragnea, Silviu Gârea, Nicu Roșu, Ana Maria Oprea, Mihalache Mușat, Florin Chelaru.

Aceștia sunt candidații pentru cele 16 poziții ale circumscripției electorale pe care o reprezintă județul Constanța.

”Ne mândrim cu listele pentru Senat și Camera Deputaților, sunt 8 doamne, ceea ce e relevant pentru femeile din județul Constanța, pe care le respectăm. Sunt oameni tineri, majoritatea, dar se îmbină cu experiența celorlalți colegi. Ne dorim și avem convingerea că vor atrage un vot semnificativ la alegeri”, a declarat Felix Stroe.

”Ne-am propus ca, în aceste condiții în care se desfășoară campania, să insistăm pe prezența în media, să ne facem cunoscute proiectele și programul. Campania se va desfășura pe facebook, va fi una pozitivă, venim în fața cetățenilor cu ceea ce știm să facem, cu ceea ce am făcut. Faptele sunt cea mai bună garanție”, a continuat șeful PSD.

Proiectele PSD

”Vom promova un ajutor de stat de 100 000 euro pentru fiecare companie care înființează locuri de muncă, vom promova stimulul de inserție cu 50 %, vom ridica salariul minim la 3000 de lei brut, vom lua măsuri concrete pentru a recupera cei 800.000 de șomeri”, a anunțat Stroe.

PSD spune că va sprijini natalitatea, educația timpurie prin acordarea de vouchere de 400 de euro la nașterea copiilor, vouchere pentru creșă, creșterea indemnizației pentru creșterea copilului-cel puțin salariul minim pe economie.

Program pentru familiile monoparentale sau cu mulți copii: vouchere de 1000 de euro pentru reconversie națională, sprijinirea after school-urilor. Va milita pentru TVA de 5% pentru persoanele cu dizabilități, va milita pentru egalitatea de șanse, va sprijini angajații din companiile private. ”Avem multe lucruri pentru români”, a spus Stroe

Stroe: Nu trebuie să ținem alegerile cu orice preț

”Apreciem că trebuie o consultare a tuturor partidelor, să se țină cont de opinia publică. Nu cred că trebuie să ne propunem să facem alegeri cu orice preț plătit de populație, în contextul acestei pandemii. Noile măsuri sunt necesare, dar trebuia luate de mult, discutate cu populația. Sunt măsuri generate de frică, de spaimă. Bine ar fi ca cei care au putere de decizie dacă merită plătit prețul, adică cu orice preț., pentru ținerea alegerilor. PSD consideră că alegerile nu trebuie ținute cu orice preț” a spus Stroe.

Un proiect pentru Constanța al PSD este Spitalul Regional pentru copii. ”Vrem să-l facem de la 0, să-l finalizăm în acest mandat. Dobrogea are nevoie de acest spital”, a spus Stroe.

Președintele PSD Constanța spune că formațiunea politică poate câștiga două - trei locuri la Senat și 4,5 la Camera Deputaților și speră să obțină un procent de cel puțin 35 %.

Horia Țuțuianu: Cred că sunt un plus valoare în Parlament

Horia Țuțuianu, cel care deschide lista la Camera Deputaților, a declarat: ”Experiența mea administrativă o cunoașteți, nu am făcut decât să dezvolt și să investesc. Experiența mea o pot pune în aplicare și în Parlament. Cred că sunt un plus valoare în Parlament, multe legi nu sunt cum ar trebui și trebuie schimbate”.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dezbina si condu asa am facut cu partidul PSD pt ca pe mine nu ma intereseaza de el . Ma intereseaza sa ajung sanator .
1
0
Luate ar Covidu ca ai distrus tot de la partid la raja.
1
0
nu va mai luati de fratele meu felix.. te iubesc si te stimez felixee
0
0
Are dreptate Viorel. Care i Brailoiu ?
3
0
E ceva ciudat.brailoiu nu apare in nicio poza cu ei . Abia astept sa vad cum se iau la bataie.mergem la pariuri. Sper sa i rupa gatul jigodiei de stroe si lui dumitrache daca se poate
4
0
Alegerile trebuie tinute cu orice pret. DREAPTA trebuie sa dea lovitura de gratie , CIUMEI ROSII.
2
1
Hai sictir! Nu va ajung furaciunile facute cat ati fost la putere? Nici actualii nu-s asa grozavi, da voi prea ati nenorocit tara! Sictir jigodiilor!
6
1
s-a spart conducta cu lichele pcr si secu,,si iata cum au renascut din cenusa proprie purtand numele de PSD,PD,PNL,USR,PMP..etc,de necrezut cate lichele sunt in Romania,de aceea dictatura comunista a durat atat de mult si a fost atat de crunta...,din cauza acestor ticalosi pe care romanul de rand ai voteaza prin rotatie
2
1
Constanteni ! Am nimerit din intamplare in acest site si blog. Mai intai, am ras de voiciunea comentariilor colorate, ale domniilor voastre. Dar aici gandim despre Mafia PSD si greselile PNL, la fel ca voi. Cu respect.
4
1
Cine este Felix Stroe? Are cineva informatii despre el? Cine este PSD? Va rugam sa uitati de toate mizeriile care au distrus Romania, in ultimii 30 de ani! Doar asa putem evolua! Lasand in urma toate laturile comuniste, securiste si cu format mafiot. Cine este Tit Brailoiu? Lista este lunga si rusinoasa....
9
3
Salut Felix, daca stai cu gura cascata la Gurgu si Dia cam asta patesti. In rest sper sa o tii tot asa ...
8
1
PSD Constanta afacere de familie Stroe Dumitrache Hondoreanu. Se vede si pe liste pozitiile asazis eligibile si le-au repartizat lor. Restul sunt umplutura. Numai fraierii ii mai voteaza!
10
1
ba da storesa va dam dreq afara din sparlament si tara pe toti pesedeii,nu inainte de a ne recupera banii furati!nenoro ce sintetiati distrus orasul cu hotia si prostia voastra,incultilor taranoi!
8
1
Tutuianu un olus de valoare, dc prostul de stroe vedea mai bine isi dadea seama ca asta aduce voturi cu minus, nu cu plus.
6
1
Eu nu stiu care prost ii mai voteaza astia care au declarat ca fura Romania pentru ca pot si cei care le arata furaciunile sunt niste frustrati pt.ca nu sunt ei la putere ca sa fure ei,caci pentru PSDisti asta inseamna politica,intai vin cu promisiuni dupa care daca castiga se pun pe furat pentru ca ei nu au ajuns la putere pentru ca au fost votati ci pentru ca au avut un program cu care i-au mintit pe Romani,cu asta se si mandresc in fata celorlalte partide"ca ei au un program beton"de realizari nu zic nimic pentru ca realizari nu au,ei au programe.
10
3
suge putulica lu feliscic.
5
0
tuturor !!! Si lui chitac ca si-a dat mana cu hotii !!!
8
2
Un 1 senator si doi 2 deputati... gata cu ciuma rosie, urmeaza diareea galbena!
16
2
Vedem cu ochiul liber ca PSD-ul e singurul partid care se gandeste si la cetatean,la omul de rand,..nenorocirea e ca toti liderii PSD sunt mincinosi si experimentati in hotii,demonstratia e simpla-toata economia tarii a fost devalizata,in timp ce lapte si miere ne asteapta din promisiunile lor... Ar ajuta enorm aceasta tara daca ar face un singur lucru-sa nu mai fureee PSD un partid ce ar tb interzis prin lege,si studiat in scoli pt a nu se mai repeta istoria
18
9
psd e singurul partid care ne tine de pwla pe toti
13
6
Bravo Tutuianu ! Chiar merita acest om. Daca ar fi candidat la CJ cum ar fi fost normal, fara dubii castiga!
10
19
sa ii ia gatul tutuianu porcului de felix
15
3
Ce cauta vladeasca ? Asta va strica lista , cauta numai scandal , asa a facut la Medgidia !
11
1
15% 1senat si 1camera al 2 la redistribuire.Sa te vad Felix cum o sa explici dupa.
9
3
faceti pe dracu! nu vreti decat sa va imbuibati, ati fost la guvernare 20 de ani si in afara ca ati umplut puscariile cu membrii vostri de partid, altceva nimic
17
4
Cred ca am gresit ca am votat pnl la alegerile trecute. De acum votez psd. Pe vremea lor am dus-o cel mai bine
13
21
Tutuianu sta langa Felix ca si cum se iubesc si se respecta dupa ce s-au porcait! Ei sunt smecheri si noi suntem prosti. Felix a distrus PSD-ul la Constanta!
29
4
Pentru un trai mai bun aleg aceasta echipa de oameni determinati asumati si implicati care au demonstrat ca se poate
8
24
Mult succes candidatilor. De abia asteptam sa ne reprezentati in Parlament.
10
24
Pai si ce nu e corect? Oamenilor o sa le fie frica sa mai iasa din casa. Mi se pare normal nu se tina
9
8
PSD este singurul partid care tine cu poporul!
11
30
ACELEASI JEGURI BUNE DE NIMIC ZERO BARAT
22
12
aceiasi HOTI....FLIT!
23
9
Daca il eliminau de pe liste pe derbedeul cu nume de claxon, mai ca ii votam.
23
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212