REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

FEMEIA care a BĂTUT mai mulți POLIȚIȘTI din Constanța, PLASATĂ sub CONTROL JUDICIAR

FEMEIA care a BĂTUT mai mulți POLIȚIȘTI din Constanța, PLASATĂ sub CONTROL JUDICIAR

Replica API 20 octombrie 2020 | 12:13 1509

Bătăușa scapă de arestul preventiv! O femeie a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, luna trecută, după ce ar fi agresat mai multe persoane, între care şi poliţisti locali. Oamenii legii au fost solicitaţi să intervină la un scandal, moment în care, o femeie, Loredana Ionela Ion, în cazul căreia există posibilitatea să se fi aflat sub influenţa drogurilor, ar fi devenit şi mai recalcitrantă, tăbărând pe poliţistii locali, dar şi pe cei din cadrul IPJ Constanţa.

Aceasta a fost încătuşată, iar pe 13 septembrie a fost prezentată cu propunere de arestare preventivă. Marți, 20 octombrie, Judecătoria i-a înlocuit măsura arestului preventiv cu măsura controlului judiciar. Decizia nu este definitivă, așa că va rămâne în arest până la rămânerea definitivă a soluției.

Vezi minuta!

”În baza art. 242 alin. 2 C. proc.pen., înlocuieşte măsura arestării preventive dispusă faţă de inculpata I. L. I, cu măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data rămânerii definitive a prezentei încheieri. Dispune punerea în libertate a inculpatei de sub puterea mandatului de arestare preventivă nr. 110/UP/13.09.2020 emis de Judecătoria Constanţa, dacă nu e reţinută/arestată în altă cauză, la rămânerea definitivă a prezentei încheieri. În baza art. 215 alin. 1 ?i 2 C. proc. pen. impune inculpatei, respectarea următoarelor obligaţii, pe durata măsurii: a) să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemată; b) să informeze de îndată judecătorul de cameră preliminară sau instanţa cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la organul de poliţie în a cărei rază teritorială locuieşte efectiv, conform programului de supraveghere întocmit de acest organ sau ori de câte ori este chemat; d) să nu părăsească teritoriul României; e) să se supună unor măusri de control, îngrijire sau tratament medical în scopul dezintoxicării; În baza art. 215 alin. (3) C. proc. pen. atrage atenţia inculpatei că în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar poate fi înlocuită cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, se arată în minuta Judecătoriei.

SCANDALUL a fost MONSTRU: MUŞCĂTURI şi LOVITURI în testicule

La data de 13.09.2020, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 zile a inculpatei I.L.I., în vârstă de 22 ani, cercetată pentru comiterea a:

- 4 (patru) infracţiuni de ultraj, fapte prevăzute şi pesepsite de art. 257 alin. 1 și 3 Cod Penal, în referire la infracțiunea de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de art. 193 alin. 1 Cod Penal,

- 2 (două) infracțiuni de lovire sau alte violențe, fapte prevăzute și pedepsite de art. 193 alin. 1 Cod Penal, și

- o infracțiune de tulburarea ordinii și liniștii publice, faptă prevăzută și pedepsită de art. 371 Cod Penal, toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod Penal.

Propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa, fiind emis pe numele inculpatei I.L.I. mandatul de arestare preventivă, în baza căruia aceasta a fost depusă la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Constanţa.

În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate se rețin următoarele:

- în data de 11.09.2020, în jurul orei 21:20 numita I.L.I., în timp ce se afla în incinta unui local din mun. Constanţa, în urma unui conflict spontan cu persoana vătămată D.M.D., a tras-o pe aceasta de păr, și a lovit-o cu pumnii și picioarele, totodată aruncând cu un pahar înspre persoana vătămată B.S.G., aceasta fiind lovită cu paharul în zona capului. În acest context, persoana vătămată D.M.D. a apăsat butonul de panică, iar după sosirea agenților de securitate, inculpata I.L.I. l-a mușcat de antebrațul stâng pe martorul U.C., l-a lovit cu piciorul în cap pe martorul C.N.V., iar pe martorul A.R.M. l-a lovit cu piciorul în testicule, toți trei agenți de securitate în cadrul unei societăţi private.

În acest timp, la fața locului au venit trei lucrători din cadrul Poliției Locale Constanța, iar în momentul în care s-a încercat imobilizarea inculpatei și ulterior imobilizării și încătușării, aceasta a zgâriat-o cu unghiile pe antebrațul stâng pe persoana vătămată R.A.M., polițist local, și a lovit-o totodată cu capul în zona pometelui stâng.

Scandalul a continuat şi la Secţia de Poliţie

La fața locului a fost solicitată și intervenția unui echipaj de poliție națională care a ajutat la introducerea în autospeciala poliției locale a inculpatei I.L.I., iar după conducerea la sediul Poliției Locale Constanța, în timp ce se aflau în interior aceasta a lovit-o cu piciorul în mână pe persoana vătămată U.V., polițist național.

Ulterior acestui eveniment, în timp ce se afla tot în interiorul sediului Poliției Locale Constanța, inculpata I.L.I. l-a lovit cu piciorul în zona abdomenului pe martorul M.G.C., polițist local, iar la scurt timp a lovit-o cu picioarele în zona membrelor inferioare pe martora C.O.R., polițist local.

La un moment dat, inculpata I.L.I. a fost condusă la sediul Secției 4 Poliție Constanța, ocazie cu care s-a solicitat și intervenția unui echipaj medical având în vedere starea de nervozitate și agitație excesivă a acesteia, existând suspiciunea că a consumat substanțe cu efect psihotrop. În timp ce era introdusă în ambulanță și așezată pe targă, inculpata I.L.I. a lovit-o din nou cu picioarele în stomac și piept pe persoana vătămată U.V., polițist național.

De asemenea, pe tot parcursul derulării evenimentelor, inculpata I.L.I. a amenințat toate persoanele menționate anterior, le-a adresat injurii și cuvinte jignitoare și le-a scuipat.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu e periculoasa deci poate umbla doar cu control judiciar. Probabil au scos drogurile din ea si nu mai are nevoie. Justitie tarrre.
0
0
cum s-o eliberezi???auzi???sub control ..etc..vrajeala...ca sa bata si pe altii..rusine..rusine..
4
1
sunt politisti?!
3
0
Care sunteti burlaci nu vreti sa va-nsurati sa v-aranjati si voi la casa voastra?
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367